Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 u Cioci Moniki na kolankach :razz: p.s. Tommy miał dzisiaj operację na oczko... Quote
Ania-Sonia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nic mi się nie pomyliło, Fidelek mnie nieźle "sponiewierał" :evil_lol: Kochany, dzielny Tommy! Śliczności! :loveu: Mam nadzieję, że operacja mu pomoże. Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 i gdyby ktoś się pytał, to Toffik się nie ślini, no może troszeczkę Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Powaliłaś mnie na glebę tymi glutami :evil_lol: Moje nie równają się Toffikowi w ich produkcji :diabloti: Quote
bonita Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hej Bodziulka :) Byłam pobglądywać fotki wielu zafaflunionych, nie śliniących ;) się boksiów :grin: Świetne wszystkie łone :loveu: Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Gluciki sa tak mikroskopijne, że prawie ich nie widać aha Tommy jednak nie miał operacji, bo musi mieć jeszcze konsultacje Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bodziulka napisał(a):Gluciki sa tak mikroskopijne, że prawie ich nie widać aha Tommy jednak nie miał operacji, bo musi mieć jeszcze konsultacje To sugerujesz, że mam lupę na oku? :razz: Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Danusia12 napisał(a):To sugerujesz, że mam lupę na oku? :razz: albo bardzo mocne okulary :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bodziulka napisał(a):albo bardzo mocne okulary :evil_lol: no, faktycznie....te gluciki mają najwyżej 2cm :evil_lol: boszsz...ale miele ten serwis Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Danusia12']no, faktycznie....te gluciki mają najwyżej 2cm :evil_lol: myślę, że nawet 1cm nie mają ;) oto filmiki: Fidel i piłeczka http://www.youtube.com/watch?v=qTW-gJ9fw3U Toffik dostaje ciasteczko http://www.youtube.com/watch?v=JRiHtggNNpk Tommy pije http://www.youtube.com/watch?v=zdLJfMhPTbk Toffik dopomina sie o ciasteczko http://www.youtube.com/watch?v=5qEU31gcj68 a oto "upiększanie" moich spodni przez Fidelka ;) http://www.youtube.com/watch?v=8bQS-9KesqA Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Upiększył Ci genialnie....moje też potrafią takie autografy zostawiać - sama przyjemność. Zdecydowanie 2cm....i to o konsystencji kisielu :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Danusia12 napisał(a): Zdecydowanie 2cm....i to o konsystencji kisielu :evil_lol: a może kiślu ;) ale żeby zrobić walkę w kiślu (nie kisielu) to potrzeba kilku Toffików ;) Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 słownik ort. w wyrażeniach kisiel (Europa) utopić łyżeczkę w kisielu, salaterka z kisielem żurawinowym; kisiele cytrynowe, różne smaki kisieli (albo: kisielów) Tym razem się przygotowałem :eviltong: Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Danusia12']słownik ort. w wyrażeniach kisiel (Europa) utopić łyżeczkę w kisielu, salaterka z kisielem żurawinowym; kisiele cytrynowe, różne smaki kisieli (albo: kisielów) Tym razem się przygotowałem :eviltong: ale Ty piszesz o kisielu do jedzenia, ale to nie jest taki sam kisiel co do walk/taplania się w nim, bo walki są w kiślu a nie kisielu ;) - wyobrażasz sobie przygotowanie wielkiego basenu do walki z iluśtam malutkich torebeczek z kisielem ;) :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bodziulka napisał(a):ale Ty piszesz o kisielu do jedzenia, ale to nie jest taki sam kisiel co do walk/taplania się w nim, bo walki są w kiślu a nie kisielu ;) - wyobrażasz sobie przygotowanie wielkiego basenu do walki z iluśtam malutkich torebeczek z kisielem ;) :evil_lol: Hahahahaha......Ciebie nikt nie przegada :evil_lol: - wymiękam :razz: Dobrej nocki :multi: Quote
Bodziulka Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Heloł :razz: jeszcze 2 dni... i... plaża, dzika plaża :cool3: Quote
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Bodziulka napisał(a):Heloł :razz: jeszcze 2 dni... i... plaża, dzika plaża :cool3: :loveu::loveu::loveu:fajnie się masz, a ja już po:placz: Witaj Bodziulka Duuuuuuuuuuużo słońca życzę :) Quote
Bodziulka Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Na brak słońca raczej nie będę mogła narzekać :cool3: w ogóle tak mi się plany wakacyjne poukładały, że jak jutro wyjadę, to do 2 września będę tylko 1 dzień w Wawie: najpierw Hiszpania, potem Bieszczady, potem Kraków i gorące źródła na Słowacji... heh 4 tygodnie bez cywilizacji :placz: Quote
Bodziulka Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 w Warszawie jest BigBen :cool3: z puszek od piwa a to coś mi chodzi w nocy po suficie :roll: Quote
Ania-Sonia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Bodziulka napisał(a):heh 4 tygodnie bez cywilizacji :placz: Nie przesadzaj, Kraków to całkiem cywilizowane miasto :evil_lol: Mam nadzieję, że tak długo nie wytrzymasz bez nas i zajrzysz tu czasami ;) Fuj, po co mi pokazałaś tego zielonego stwora, będzie mi się śnił w nocy :smhair2: :scared: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Nie przesadzaj, Kraków to całkiem cywilizowane miasto :evil_lol: Mam nadzieję, że tak długo nie wytrzymasz bez nas i zajrzysz tu czasami ;) no tak, w Krakowie pewnie internet będzie :cool3: co nie zmienia faktu, ze w Bieszczadach, o ile będzie, to tylko przez żółwiasty telefon, na Słowcji pewnie nie będzie, a w Hiszpanii będę zajęta innymi sprawami :evil_lol: Fuj, po co mi pokazałaś tego zielonego stwora, będzie mi się śnił w nocy :smhair2: :scared: :diabloti: to coś nade mną śpi :roll: a ja jeszcze nie spakowana :placz: Quote
Ania-Sonia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nie denerwuj się, masz na to jeszcze dwadzieścia kilka godzin ;) A tego zielonego nad Twoim łóżkiem to przed wyjazdem bym zlikwidowała, np. za pomocą odkurzacza :eviltong: ;) Quote
Bodziulka Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 odkurzacz - bzzzziiidal :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Za pół godziny jadę na lotnisko - oczywiście jeszcze nie jestem do końca spakowana :evil_lol: więc teletubisie mówią "papa" :diabloti: Quote
Recommended Posts