Marka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bodziulko - czy dałoby się załatwić dla mnie sadzonkę tej róży? :grins: (sadzonkę - czyli jakiś kawałek jednego patyczka od niej - ja sobie wetknę w ziemię i będę czekać ;)) * * * PS. Bodziulka - ale masz teraz rozdzierający avatar..! :placz: Ja nie mogę - ale ta twoja mama to ma stalowe nerwy... :cool3: :shake: Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 AśkaK napisał(a)::placz: :-( Przestań Bodziulka, jeszcze ten awatar sobie taki zrobiłaś że nie mogę no!:-( Mobilizuj szybko tą osobę, bo Bodziulka bez boksiulka to...to...to nie wiem co, ale jakoś mi nie pasuje! mi też bardzo nie pasuje A i ja Ci przyznam, wyjątkowo.:diabloti: :evil_lol: ;) :eviltong: W ogóle ładnie masz na tej działeczce, to suche drzewo bardzo mi się podobie.:shiny: suche drzewo, zaraz po pomalowanym na brązowo świątku, jest the best :evil_lol: kiedyś hamak był fajny, ale za dużo osób na raz go używało ;) Marka napisał(a):Bodziulko - czy dałoby się załatwić dla mnie sadzonkę tej róży? :grins: by się dało się :cool3: to się na jesieni robi, więc koło września/października coś takiego dostaniesz Dziś koleżanka z pracy mnie załamała swoją "inteligencją" :angryy: (jak to dobrze, że dzisiaj ostatni dzień pracowałam): ma małe dziecko (10 miesięcy) i za jakiś czas planuje psa, więc podpowiadamy jej, że do dziecka to najlepiej boksera, labka lub dalmatyńczyka, a ona na to, że boksery w ogóle do dzieci się nie nadają, że to są dziwne psy, że się dziwnie zachowują itp, ona to by chciała wilczura, ale do dziecka to najlepiej (uwaga Marka :cool3:): BERNARDYNA! bo to takie fajne i miłe psiaki... p.s widziałyście? Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 taką mamy altankę pod winogronem :razz: wywóz teściowej :diabloti: kiedyś za bramką była restauracja, ale ją zburzyli, i mamy widok na pola Quote
Marka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bodziulka - to Ty w mojej byłej firmie pracowałaś? :-o U mnie też była taka kartka w socjalnym :evil_lol: Bodziulka napisał(a): Dziś koleżanka z pracy mnie załamała swoją "inteligencją" :angryy: (jak to dobrze, że dzisiaj ostatni dzień pracowałam): ma małe dziecko (10 miesięcy) i za jakiś czas planuje psa, więc podpowiadamy jej, że do dziecka to najlepiej boksera, labka lub dalmatyńczyka, a ona na to, że boksery w ogóle do dzieci się nie nadają, że to są dziwne psy, że się dziwnie zachowują itp, ona to by chciała wilczura, ale do dziecka to najlepiej (uwaga Marka :cool3:): BERNARDYNA! bo to takie fajne i miłe psiaki... Bodziulka - daj jej mój adres - niech przyjedzie i obejrzy sobie fajnego bernardynka :evil_lol: (tylko koniecznie z dzieckiem i przed kolacją - to na jednym posiłku dla Benia przyoszczędzę :diabloti:) Quote
Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Widziałam, że masz taki sam kwiatek do podlewania jak ja!:diabloti: CO do kartki - rewelacja! Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Marka']Bodziulka - to Ty w mojej byłej firmie pracowałaś? :-o U mnie też była taka kartka w socjalnym :evil_lol: Nie, ale blisko ;) (tylko koniecznie z dzieckiem i przed kolacją - to na jednym posiłku dla Benia przyoszczędzę :diabloti:) biedacto niestrawności dostanie ;) [quote name='Agga']Widziałam, że masz taki sam kwiatek do podlewania jak ja!:diabloti: niom, ale jeszcze nie zainstalowany - ten na filmikach jest z Sopotu ;) Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ja z takiej miski jadłam dzisiaj sałatkę :razz: :evil_lol: model Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ciocia Ania jest całkiem wygodna :cool3: Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 przyczajony Fidel :cool3: zobaczcie, jak on pilnuje piłeczki :-( jakby to był jego jedyny skarb :placz: Quote
Marka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a Fidelek ciągle na SGGW..? Czy on tam na Ciebie, Bodziulka, czeka...? ;) Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 od piątku ma domek z ogródkiem w Warszawie :cool3: :placz: moje maleństwo... a w weekend najprawdopodobniej będę niańczyć Bulę Mele i Sienię :loveu: a tym się wprawiam w Hiszpańskie rytmy: http://www.youtube.com/watch?v=Ky8awrWwFHE jeszcze 6 dni:cool3: Quote
Bodziulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 filmy Fidelka http://www.youtube.com/watch?v=MObu3nnm3N4 http://www.youtube.com/watch?v=1pQlyceU5dU http://www.youtube.com/watch?v=ppr-SK-M34w Quote
Agga Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bodziulka skąd ty bierzesz te bokserki??? No wyciskasz ze mnie łzy:loveu: Quote
anetta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tam boksery wyrastaja jak grzyby po deszczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Bodziulka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 ano niestety, jest ich dużo :( i każdy domku szuka :shake: Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Fidelosław Pasja Piłeczkowa :diabloti: Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 a zgadnijcie co tu Fidelek widział? :razz: zdobywca Quote
Ania-Sonia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bodziulka napisał(a): a zgadnijcie co tu Fidelek widział? :razz: Pewnie coś do jedzenia albo do picia ;) Ale fajne zdjątka Fidelka wyszły, choć sesja była długa i męcząca :diabloti: Masz bardzo wzruszający avatarek Bodziulko... Quote
Bodziulka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 męczoąca sesja? nieee, coś Ci się pomyliło A-A :diabloti: To masz Tommyego ;) Quote
Recommended Posts