Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulko - czy dałoby się załatwić dla mnie sadzonkę tej róży? :grins:

(sadzonkę - czyli jakiś kawałek jednego patyczka od niej - ja sobie wetknę w ziemię i będę czekać ;))

* * *
PS. Bodziulka - ale masz teraz rozdzierający avatar..! :placz: Ja nie mogę - ale ta twoja mama to ma stalowe nerwy... :cool3: :shake:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
:placz: :-( Przestań Bodziulka, jeszcze ten awatar sobie taki zrobiłaś że nie mogę no!:-( Mobilizuj szybko tą osobę, bo Bodziulka bez boksiulka to...to...to nie wiem co, ale jakoś mi nie pasuje!

mi też bardzo nie pasuje

A i ja Ci przyznam, wyjątkowo.:diabloti: :evil_lol: ;) :eviltong: W ogóle ładnie masz na tej działeczce, to suche drzewo bardzo mi się podobie.:shiny:

suche drzewo, zaraz po pomalowanym na brązowo świątku, jest the best :evil_lol: kiedyś hamak był fajny, ale za dużo osób na raz go używało ;)

Marka napisał(a):
Bodziulko - czy dałoby się załatwić dla mnie sadzonkę tej róży? :grins:

by się dało się :cool3: to się na jesieni robi, więc koło września/października coś takiego dostaniesz

Dziś koleżanka z pracy mnie załamała swoją "inteligencją" :angryy: (jak to dobrze, że dzisiaj ostatni dzień pracowałam): ma małe dziecko (10 miesięcy) i za jakiś czas planuje psa, więc podpowiadamy jej, że do dziecka to najlepiej boksera, labka lub dalmatyńczyka, a ona na to, że boksery w ogóle do dzieci się nie nadają, że to są dziwne psy, że się dziwnie zachowują itp, ona to by chciała wilczura, ale do dziecka to najlepiej (uwaga Marka :cool3:): BERNARDYNA! bo to takie fajne i miłe psiaki...

p.s widziałyście?

Posted

Bodziulka - to Ty w mojej byłej firmie pracowałaś? :-o U mnie też była taka kartka w socjalnym :evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
Dziś koleżanka z pracy mnie załamała swoją "inteligencją" :angryy: (jak to dobrze, że dzisiaj ostatni dzień pracowałam): ma małe dziecko (10 miesięcy) i za jakiś czas planuje psa, więc podpowiadamy jej, że do dziecka to najlepiej boksera, labka lub dalmatyńczyka, a ona na to, że boksery w ogóle do dzieci się nie nadają, że to są dziwne psy, że się dziwnie zachowują itp, ona to by chciała wilczura, ale do dziecka to najlepiej (uwaga Marka :cool3:): BERNARDYNA! bo to takie fajne i miłe psiaki...

Bodziulka - daj jej mój adres - niech przyjedzie i obejrzy sobie fajnego bernardynka :evil_lol: (tylko koniecznie z dzieckiem i przed kolacją - to na jednym posiłku dla Benia przyoszczędzę :diabloti:)

Posted

[quote name='Marka']Bodziulka - to Ty w mojej byłej firmie pracowałaś? :-o U mnie też była taka kartka w socjalnym :evil_lol:

Nie, ale blisko ;)

(tylko koniecznie z dzieckiem i przed kolacją - to na jednym posiłku dla Benia przyoszczędzę :diabloti:)

biedacto niestrawności dostanie ;)

[quote name='Agga']Widziałam, że masz taki sam kwiatek do podlewania jak ja!:diabloti:

niom, ale jeszcze nie zainstalowany - ten na filmikach jest z Sopotu ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):

a zgadnijcie co tu Fidelek widział? :razz:

Pewnie coś do jedzenia albo do picia ;)

Ale fajne zdjątka Fidelka wyszły, choć sesja była długa i męcząca :diabloti:

Masz bardzo wzruszający avatarek Bodziulko...