Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']
Tzn. że Box z Szopkiem pod narzutą... :cool3: Ania, no wiesz! Ciebie o coś takiego nie podejrzewałam :diabloti: :evil_lol:
No wiesz Bodziulka, o co Ty mnie podejrzewasz? :oops: :oops: Ja nie mam takich kosmatych myśli :diabloti:

[quote name='Bodziulka']Dzieńńńńńń Doooobry Bardzo :evil_lol:

Dzień dobry! Lepiej późno nic wcale :evil_lol: ;)

[quote name='Bodziulka']

A ja jak zwykle nie pospałam rano, oczy mi się kleją, zwłaszcza jak patrzę na tego śpiocha. Patrzę i zazdroszczę !:placz:

[quote name='Imbir1']Śpicie jeszcze, czy na demonstrację poszliście????:cool3::diabloti:
Do mnie dochodziły odgłosy jakiejś demonstracji, chyba z Placu Zamkowego, nawet może bym się przeleciała, ale nie wiedziałam, czy dobrze trafię ideologicznie :diabloti: ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-Sonia']No wiesz Bodziulka, o co Ty mnie podejrzewasz? :oops: :oops: Ja nie mam takich kosmatych myśli :diabloti:

Cicha woda, pozory mylą itp :evil_lol:

A ja jak zwykle nie pospałam rano, oczy mi się kleją, zwłaszcza jak patrzę na tego śpiocha. Patrzę i zazdroszczę !:placz:

Ja też :placz:

Do mnie dochodziły odgłosy jakiejś demonstracji, chyba z Placu Zamkowego, nawet może bym się przeleciała, ale nie wiedziałam, czy dobrze trafię ideologicznie :diabloti: ;)

To nawet nie problem trafić ideologicznie, ale raczej wiekowo :lol: pod Pałacem to tak z tv wyglądało, że średnia wieku oscylowała (trudne słowo ;)) w okolicach 50-60 - to nie dla nas :lol: za młodi :megagrin: zresztą ci, z białymi różami to też w tym przedziale wiekowym ;)

Apropos niemożności spania w weckend

Ja chcę być psem! Nawet szczekać umiem :diabloti:

Posted

Bodziulka, najwyższy czas na pobudkę!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :evil_lol:

To się powoli robi masochistyczny wątek dla tych wiecznie niewyspanych ;) :diabloti:
O.... :talker: :talker: :placz: :placz:

Posted

Pazurkami nie stuka, bo u nas głównie dywany i wykładziny są :lol:

Ania - wstałam juz dawno (tzn koło 11 :diabloti:), ale doszłam do wniosku, że najpierw zajmę się nauką, bo jak bym siadła do kompa, to bym się już cały dzień zajmowała wirtualną rzeczywistością, a nie nauką :evil_lol:

Bodziek już jest w drodze do domu z wakacji :cool3:

Posted

Hehe będzie - chyba :evil_lol: tzn... najpierw zobaczycie wszystkie zaległe zdjęcia ;) a ich jest jeszcze koło 700-800, a potem aktualne... no to troszkę potrwa ;) :lol:

Ania - dla mnie to też jest dręczenie siebie - a pomyśl, niedługo ja będę się uczyć, a on będzie wylegiwał się na moim wyrku :diabloti:

mizianka-drapanka

Posted

nie, kjójićekl rzecz święta ;) - chyba ktoś chciał go na spacer wyciągnąć :evil_lol:

fiesta - ble :evil_lol:

historia pewnej kluseczki...

salami? eee...

co tam masz?

kluseczka?

no może być ;)