Ania-Sonia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Bodziulka'] Tzn. że Box z Szopkiem pod narzutą... :cool3: Ania, no wiesz! Ciebie o coś takiego nie podejrzewałam :diabloti: :evil_lol: No wiesz Bodziulka, o co Ty mnie podejrzewasz? :oops: :oops: Ja nie mam takich kosmatych myśli :diabloti: [quote name='Bodziulka']Dzieńńńńńń Doooobry Bardzo :evil_lol: Dzień dobry! Lepiej późno nic wcale :evil_lol: ;) [quote name='Bodziulka'] A ja jak zwykle nie pospałam rano, oczy mi się kleją, zwłaszcza jak patrzę na tego śpiocha. Patrzę i zazdroszczę !:placz: [quote name='Imbir1']Śpicie jeszcze, czy na demonstrację poszliście????:cool3::diabloti: Do mnie dochodziły odgłosy jakiejś demonstracji, chyba z Placu Zamkowego, nawet może bym się przeleciała, ale nie wiedziałam, czy dobrze trafię ideologicznie :diabloti: ;) Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='Ania-Sonia']No wiesz Bodziulka, o co Ty mnie podejrzewasz? :oops: :oops: Ja nie mam takich kosmatych myśli :diabloti: Cicha woda, pozory mylą itp :evil_lol: A ja jak zwykle nie pospałam rano, oczy mi się kleją, zwłaszcza jak patrzę na tego śpiocha. Patrzę i zazdroszczę !:placz: Ja też :placz: Do mnie dochodziły odgłosy jakiejś demonstracji, chyba z Placu Zamkowego, nawet może bym się przeleciała, ale nie wiedziałam, czy dobrze trafię ideologicznie :diabloti: ;) To nawet nie problem trafić ideologicznie, ale raczej wiekowo :lol: pod Pałacem to tak z tv wyglądało, że średnia wieku oscylowała (trudne słowo ;)) w okolicach 50-60 - to nie dla nas :lol: za młodi :megagrin: zresztą ci, z białymi różami to też w tym przedziale wiekowym ;) Apropos niemożności spania w weckend Ja chcę być psem! Nawet szczekać umiem :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Czasami wstaję rozglądam się i idę :evil_lol: mizianka Król Boxio I Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Fredek-Zgredek :mad: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Moja perełka:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Dla odmiany, bo dawno takich nie było - śpiący fafel :cool3: zły fafel :diabloti: bo został obudzony ;) fafel ze zdobyczą :cool3: drapany fafel fafel siedzi Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 obudzili :mad: ;) :sleep2: :sleep: DOBRANOC Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cosik ciasno:razz: Quote
Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 zapadam w sennnnnnnn:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bodziulka, najwyższy czas na pobudkę!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :evil_lol: To się powoli robi masochistyczny wątek dla tych wiecznie niewyspanych ;) :diabloti: O.... :talker: :talker: :placz: :placz: Quote
Patka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 boski boski jak promyczki łapie wie chło9pak co dobre :) Quote
bonita Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Patka']boski boski jak promyczki łapie wie chło9pak co dobre :) A pazurki ma takie jak moja Merol:evil_lol: Też nimi stuka po domku?:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Pazurkami nie stuka, bo u nas głównie dywany i wykładziny są :lol: Ania - wstałam juz dawno (tzn koło 11 :diabloti:), ale doszłam do wniosku, że najpierw zajmę się nauką, bo jak bym siadła do kompa, to bym się już cały dzień zajmowała wirtualną rzeczywistością, a nie nauką :evil_lol: Bodziek już jest w drodze do domu z wakacji :cool3: Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Zabójcze spojrzenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 kazali mi wstać :roll: i dali paskudne krople :placz: unhappy po tych wszystkich przeżyciach trzeba... isć spać :evil_lol: Ja też tak chce :placz: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 sylwester próba namówienia Boxa na oglądanie fajerwerków ;) ale on wybrał :cool3: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bodziulka, ale Ty potrafisz dręczyć tymi fotkami biednych, niewyspanych ludzi... :shake: A będzie fotorelacja z przybycia Boxa do domku??? :lol: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Hehe będzie - chyba :evil_lol: tzn... najpierw zobaczycie wszystkie zaległe zdjęcia ;) a ich jest jeszcze koło 700-800, a potem aktualne... no to troszkę potrwa ;) :lol: Ania - dla mnie to też jest dręczenie siebie - a pomyśl, niedługo ja będę się uczyć, a on będzie wylegiwał się na moim wyrku :diabloti: mizianka-drapanka Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bodziulka zdjecia i komentarze:evil_lol: :evil_lol: , rewelacja:multi: :p Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 a teraz dręczenia psa - czyli wyciąganie na spacer :evil_lol: może mnie nie zauważą? Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Znowu zdjęcia z serii "ja też tak chcę!!" z moim misiem Grzesiem Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A co on zrobił taką minke, kjulicka chciałąś mu zabrać:mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 nie, kjójićekl rzecz święta ;) - chyba ktoś chciał go na spacer wyciągnąć :evil_lol: fiesta - ble :evil_lol: historia pewnej kluseczki... salami? eee... co tam masz? kluseczka? no może być ;) Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Box to ma boskie życie!!! I nawet o tym nie wie, jaki jest szczęśliwy! O, jak wybrzydza tutaj na kluseczkę! :mad: :shake: Quote
Recommended Posts