Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka napisał(a):
Bodziulka - a do kiedy zamierzasz tak harować - zbierasz na łapówkę dla Mamy, czy co..? ;)

w sumie 2 tygodnie, czyli do końca lipca, na łapówkę to i tak chyba będzie mało :roll: :evil_lol:
dzisiaj byłyśmy z Anią u Fidelka :loveu: i przyjechała tez do niego miła pani, i chce zabrać mojego Fidelka :placz:

Posted

bonita napisał(a):
Witaj Bodziulka :) i jak:cool3:czy Twój protest daje jakieś efekty?

Z tego co wiem, to protest tak z lekka "zawieszony" ;) :evil_lol:

Bodziulka, nie płacz! Fidelek idzie do fajnego domu, ale na Ciebie czeka Tommy! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Bodziulka, nie odpuszczaj, protestuj bo my z Bimbrem w końcu przyjedziemy:cool3: kto to słyszał tyle czasu bez bez fafelków w domu się obywać:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Z tego co wiem, to protest tak z lekka "zawieszony" ;) :evil_lol:

tak :hmmmm: no wcvzoraj zjadłam tylko drożdżówkę i sałatke z 3 ziemniakami :evil_lol:
ale wczoraj padnięta wróciłam po tej wyprawie na sggw i do Oskarka, ledwo teras na krześle siedzę, a do tego drukarka mnie nie lubi :diabloti:

Bodziulka, nie płacz! Fidelek idzie do fajnego domu, ale na Ciebie czeka Tommy! :loveu: :loveu: :loveu:

Przecież Ci mówiła, jaka jest u mnie kolejność ;)

a mojej siostrze najbardziej się Tofik podoba - mam ponad 100 fotek z wczoraj i filmiki jak Fidel szuka piłeczki :evil_lol:

[quote name='Imbir1'][Bodziulka, nie odpuszczaj, protestuj bo my z Bimbrem w końcu przyjedziemy:cool3: kto to słyszał tyle czasu bez bez fafelków w domu się obywać:cool3::evil_lol:

przyjeżdżajcie, to się na ziemniaczki z czosnkiem załapiecie :placz: jak wczoraj siedziałyśmy z faflami koło 2h to czas mi tak szybko minął :placz:

Bonitaj, jak widać efektów strajku nie ma, ale postępy jakieśtam są ;)

Posted

A mi się udało wczoraj na koniec od Ciebie źle pojechać :diabloti: (ale jakoś dotarłam, nie dzwoniłam po TZ-a :evil_lol: )

Jutro jedziemy same, czekam na info, o której mam się stawić ;)

No właśnie, wczoraj trochę zaniedbałyśmy chyba trochę Tofika :oops: , dobrze, że i jego ktoś docenił! :loveu:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']A mi się udało wczoraj na koniec od Ciebie źle pojechać :diabloti: (ale jakoś dotarłam, nie dzwoniłam po TZ-a :evil_lol: )

hehe jak Ci się to udało?

Jutro jedziemy same, czekam na info, o której mam się stawić ;)

:hmmmm: pewnie chwilkę po 16 - to jeszcze jutro b ędę dzwonić ;)

No właśnie, wczoraj trochę zaniedbałyśmy chyba trochę Tofika :oops: , dobrze, że i jego ktoś docenił! :loveu:

jak na żółtka jest całkiem ładny

Posted

credita napisał(a):
no Bodziulka jedz bo te strajki głodowe to są do niczego :evil_lol:co będzie jak zasłabniesz:lol:będziemy płakać za Tobą:eviltong:

niom, wiem, że są do niczego, lekarzom nic nie dały :shake: :evil_lol:

Posted

nie, ale mogę Wam pokazać kilka fotek z trójmiasta ;)

znalazłam bursztyna, ale chwilę potem go zgubiłam :razz: :placz:

ptasiory :diabloti:

a oto typowo polski obraz: Molo w Sopocie, straganik z pamiątkami i pełno obrazków papieża, a wśród nich jeden rodzynek :cool3:

Posted

zabawy z (dziecięcą) bronią: czyli bańki nad morzem :evil_lol:
muszę przyznać, że całkiem fajnie mi to wyszło :lol:

i plaża w Gdyni - widać, że tu się dba o czystość i estetykę otoczenia :evil_lol:

Posted

a oto efekt genialnego planu powrotu z Gdańska do Sopotu tramwajem wodnym, który płynie przez gdański porto ok 30 min a cała podróż trwa ok 1h
wypływamy na morze

Molo