Marka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bodziulka - a do kiedy zamierzasz tak harować - zbierasz na łapówkę dla Mamy, czy co..? ;) Quote
Bodziulka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Marka napisał(a):Bodziulka - a do kiedy zamierzasz tak harować - zbierasz na łapówkę dla Mamy, czy co..? ;) w sumie 2 tygodnie, czyli do końca lipca, na łapówkę to i tak chyba będzie mało :roll: :evil_lol: dzisiaj byłyśmy z Anią u Fidelka :loveu: i przyjechała tez do niego miła pani, i chce zabrać mojego Fidelka :placz: Quote
bonita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witaj Bodziulka :) i jak:cool3:czy Twój protest daje jakieś efekty? Quote
Ania-Sonia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bonita napisał(a):Witaj Bodziulka :) i jak:cool3:czy Twój protest daje jakieś efekty? Z tego co wiem, to protest tak z lekka "zawieszony" ;) :evil_lol: Bodziulka, nie płacz! Fidelek idzie do fajnego domu, ale na Ciebie czeka Tommy! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bodziulka, nie odpuszczaj, protestuj bo my z Bimbrem w końcu przyjedziemy:cool3: kto to słyszał tyle czasu bez bez fafelków w domu się obywać:cool3::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Z tego co wiem, to protest tak z lekka "zawieszony" ;) :evil_lol: tak :hmmmm: no wcvzoraj zjadłam tylko drożdżówkę i sałatke z 3 ziemniakami :evil_lol: ale wczoraj padnięta wróciłam po tej wyprawie na sggw i do Oskarka, ledwo teras na krześle siedzę, a do tego drukarka mnie nie lubi :diabloti: Bodziulka, nie płacz! Fidelek idzie do fajnego domu, ale na Ciebie czeka Tommy! :loveu: :loveu: :loveu: Przecież Ci mówiła, jaka jest u mnie kolejność ;) a mojej siostrze najbardziej się Tofik podoba - mam ponad 100 fotek z wczoraj i filmiki jak Fidel szuka piłeczki :evil_lol: [quote name='Imbir1'][Bodziulka, nie odpuszczaj, protestuj bo my z Bimbrem w końcu przyjedziemy:cool3: kto to słyszał tyle czasu bez bez fafelków w domu się obywać:cool3::evil_lol: przyjeżdżajcie, to się na ziemniaczki z czosnkiem załapiecie :placz: jak wczoraj siedziałyśmy z faflami koło 2h to czas mi tak szybko minął :placz: Bonitaj, jak widać efektów strajku nie ma, ale postępy jakieśtam są ;) Quote
Ania-Sonia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A mi się udało wczoraj na koniec od Ciebie źle pojechać :diabloti: (ale jakoś dotarłam, nie dzwoniłam po TZ-a :evil_lol: ) Jutro jedziemy same, czekam na info, o której mam się stawić ;) No właśnie, wczoraj trochę zaniedbałyśmy chyba trochę Tofika :oops: , dobrze, że i jego ktoś docenił! :loveu: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Ania-Sonia']A mi się udało wczoraj na koniec od Ciebie źle pojechać :diabloti: (ale jakoś dotarłam, nie dzwoniłam po TZ-a :evil_lol: ) hehe jak Ci się to udało? Jutro jedziemy same, czekam na info, o której mam się stawić ;) :hmmmm: pewnie chwilkę po 16 - to jeszcze jutro b ędę dzwonić ;) No właśnie, wczoraj trochę zaniedbałyśmy chyba trochę Tofika :oops: , dobrze, że i jego ktoś docenił! :loveu: jak na żółtka jest całkiem ładny Quote
credita Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no Bodziulka jedz bo te strajki głodowe to są do niczego :evil_lol:co będzie jak zasłabniesz:lol:będziemy płakać za Tobą:eviltong: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 credita napisał(a):no Bodziulka jedz bo te strajki głodowe to są do niczego :evil_lol:co będzie jak zasłabniesz:lol:będziemy płakać za Tobą:eviltong: niom, wiem, że są do niczego, lekarzom nic nie dały :shake: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A ja tak nie na temat... BOKSIA DLA BODZIULKI!!!:lol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Asia, ale chyba powinnaś dać flagi irlandzkie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Myśłałam, że już boksiu u Ciebie:siara::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 nie, ale mogę Wam pokazać kilka fotek z trójmiasta ;) znalazłam bursztyna, ale chwilę potem go zgubiłam :razz: :placz: ptasiory :diabloti: a oto typowo polski obraz: Molo w Sopocie, straganik z pamiątkami i pełno obrazków papieża, a wśród nich jeden rodzynek :cool3: Quote
Bodziulka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 taki stateczek cumował przy molo Twinkee Winkee (tak to się pisze? :oops: :evil_lol:) a oto Pan spotkany w Gdyni :cool3: Molo w Gdyni stado łabędzi Quote
Bodziulka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 i znowu łabędzie a tu niespodzianka: fala :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 zabawy z (dziecięcą) bronią: czyli bańki nad morzem :evil_lol: muszę przyznać, że całkiem fajnie mi to wyszło :lol: i plaża w Gdyni - widać, że tu się dba o czystość i estetykę otoczenia :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 i najpiękniejszy okaz na gdyńskiej plaży :loveu: Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Az poczulam ja na twarzy :lol: http://i166.photobucket.com/albums/u93/bodziulek_3/IMG_4256.jpg :lol::lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Śliczne zdjęcia, ale to z obrazkami na straganie to chyba fotomontaż :crazyeye: ;) Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Śliczne zdjęcia, ale to z obrazkami na straganie to chyba fotomontaż :crazyeye: ;) nie - i jakoś mnie taki widok nie zdziwił :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 to kolejne foty Gdynia Dar Młodzieży - akurat mieli jakąś imprezkę i tv była :razz: Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 tak wygląda dom po imprezce ;) a to ja w Gdańsku :cool3: Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 a oto efekt genialnego planu powrotu z Gdańska do Sopotu tramwajem wodnym, który płynie przez gdański porto ok 30 min a cała podróż trwa ok 1h wypływamy na morze Molo Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Sopot nocą :razz: a to dwa wstrętne ptasiory, które nas rano budziły widok z okna kuchennego Quote
Recommended Posts