Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wykombinowałam: protest na gołąbki, będę jeść tylko borówki amerykańskie (28zł kilogram :cool3:) i będę gotować brukselkę :diabloti: której parę osób nienawidzi :evil_lol: a ponieważ przerób borówek mam duuuży, to mam nadzieję, że szybko zmiękną :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Dzisiaj ogłosiłam, że nie będę jeść gołąbków przygotowywanych przez tyle godzin :evil_lol:

Chciałam zwrócić uwagę na to, że ja też wczoraj nie zjadłam ani jednego gołąbka :shake: (oczywiście w ramach bodziulkowego protestu :evil_lol:)

PS. Niech się od razu przyzna ten, kto się wyłamał i jadł wczoraj gołąbki..!? :cool3:

Posted

Marka napisał(a):
Chciałam zwrócić uwagę na to, że ja też wczoraj nie zjadłam ani jednego gołąbka :shake: (oczywiście w ramach bodziulkowego protestu :evil_lol:)

ja się wcalę nie dziwię, czemu nie jadłaś - gołąbki są z mięchem :eating: :facelick: :sabber:

Posted

Bodziulka napisał(a):
to teraz na znak protestu gotuj duuużo brukselki, żeby zapach do nas doleciał :evil_lol:

to sama siebie bym wygoniła z domu, bo nie cierpię brukselki :cool3: :eviltong:

Posted

Brukselka, fuuuj! Po brukselce mama musi zmięknąć!:lol: Ja bym w każdym razie zmiękła na jej miejscu.:mdrmed: I to nie tylko z powodu brukselki...MAMO BODZIULKI, CHCEMY BOKSIKA!!!:terazpol: :lol:

Posted

hehe to już wiadomo co robią co poniektórzy zamiast pracować :evil_lol: ;)

to ja poproszę: Fidelek dla Bodziulki :evil_lol:

kiedyś była stronka, na której można było "odręcznie" zrobić takie rzeczy :lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
to ja poproszę: Fidelek dla Bodziulki :evil_lol:

to jutro :p

PS. A nie zbanują Cię za takie "migacze"? :evil_lol:
na wszelki wypadek zrobimy taki bez zmiany koloru tła ;-)

Posted

Marka napisał(a):

PS. A nie zbanują Cię za takie "migacze"? :evil_lol:
na wszelki wypadek zrobimy taki bez zmiany koloru tła ;-)

a to są jakieś ograniczenia co do migania w avatarze? myślałam, że to tylko do podpisów :roll: :evil_lol: