Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeżeli ktoś ma ochotę popikietować pod oknami w celu wsparcia mojego strajku, to na najbliższe dni na obiad dostaniecie gołąbki :evil_lol: psy mile widziane :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donoszę, że Bodziulka jutro ma występ przed kamerami TVP! :lol:
Nabystrzajcie się, tylko jeszcze nie wiem kiedy tzn. czy to będzie "na żywo", czy nie ;)

Ojej, jak ja lubię gołąbki! Szkoda, ze korespondencyjnie nie można strajkować;-)

Posted

Proszę natychmiast skasować powyższy post :mad: bo nie dostaniesz gołąbka tylko gołąbkiem i nie ja mam występ tylko Kora, a ja mam trzymać Oskarka, żeby nie zagryzł panów kamerowych :evil_lol:

Posted

no i nie będę w TV - Ania się pośpieszyła :evil_lol: Nagranie jest przesunięte nie wiemy na kiedy i czy w ogóle będzie u Oskarka

a wiecie, że Box był kiedyś w TV :cool3: w najlepszym czasie antenowym :cool3: podczas Wiadomości :evil_lol:

Posted

To teraz troszkę foteczek 2 cudu świata - Fidelka :loveu:
Fidelek pogromił już różowego jeżyka :diabloti: i dostał Boxiową kostkę, której sam pogromca zabawek Box nie zdołał zniszczyć

z boku szczątki jeżyka :evil_lol:

:loveu:

Posted

Bodziulka, a jutro też jedziesz do boksiów na sggw?:cool3: Bo wiesz, że kurde bym się wybrała, jakbyś potrzebowała pary rąk do trzymania dwóch z 9 smyczek..!:p (dobrze przeczytałam, 9 boksiów na sggw siedzi?:crazyeye: Pogłupieli ci ludzie do reszty, tyle bezdomnych faflunków :placz: , cóż, wakacje :diabloti: )
A ze strajkiem to zła taktykę przybrałaś, to na odwrót trzeba!;) Jeść poza domem, jak nie widzą, a nie jeść w domu - wtedy większą litość wzbudzisz.:lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']do 16 strajkuję, po 16 zbieram siły na dalsze strajki :evil_lol:

Jakkolwiek ten strajk wygląda jestem z Tobą:diabloti:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Boski Fidelek! :loveu: Czy wiesz o czym myślę, jak na niego patrzę???

Że jest jak Box, tylko ma troszeczke inne oczka :loveu:

AśkaK napisał(a):
Bodziulka, a jutro też jedziesz do boksiów na sggw?:cool3: Bo wiesz, że kurde bym się wybrała, jakbyś potrzebowała pary rąk do trzymania dwóch z 9 smyczek..!:p (dobrze przeczytałam, 9 boksiów na sggw siedzi?:crazyeye: Pogłupieli ci ludzie do reszty, tyle bezdomnych faflunków :placz: , cóż, wakacje :diabloti: )

teraz jest 7 - ja nie kogę tam jechać (tzn sama nie moge zabrać psów na spacer), musi być Ola/bulabez albo Monika/Dharma - bo teraz na sggw są powyznaczane osoby i tylko one mają prawo wejść do psów; jutro jadę do Oskarka, to napiszę do dziewczyn, czy któraś jutro tam nie będzie, to napiszę do Ciebie :cool3:

A ze strajkiem to zła taktykę przybrałaś, to na odwrót trzeba!;-) Jeść poza domem, jak nie widzą, a nie jeść w domu - wtedy większą litość wzbudzisz.:lol:

Agga napisał(a):
Jakkolwiek ten strajk wygląda jestem z Tobą:diabloti:

Dzisiaj ogłosiłam, że nie będę jeść gołąbków przygotowywanych przez tyle godzin :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Że jest jak Box, tylko ma troszeczke inne oczka :loveu:

Dokładnie! :iloveyou:

Bodziulka napisał(a):

Dzisiaj ogłosiłam, że nie będę jeść gołąbków przygotowywanych przez tyle godzin :evil_lol:

Na bazarek z nimi! :evil_lol: A jeszcze lepiej, prześlij mi swój przydział pocztą kurierską :eviltong:

Posted

Aśka, chyba nie, bo ja jestem kilkaset kilosów od mieszkanka :evil_lol: (to Ty cały czas tam mieszkasz? :crazyeye: To jest absolutnie niemożliwe, bo powinnam Cię spotkac przez te lata już ze 100 razy :evil_lol:

Bodziulka, jak tam strajk? Coś czuję, że się złamałaś i pożarłaś gołąbki :eviltong: ;)

Posted

Ja też tak czuję, że Bodziulki tu nie ma bo gołąbki wpitala!:evil_lol:
Ania, to gdzie Ty jesteś?!:crazyeye: :lol: A tak w ogóle co się dzieje z galerią Soni i Żabki..?:mad: ;)