Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']
Widze ze masz filmy na youtube. Powiedz mi, czemu nie moge sie tam zarejestrowac? Wszystko robie jak trzeba, wypelniam wszystko oprocz pola z kodem pocztowym, ktory nie jest wymagany.
Za kazdym razem pojawia mi sie to "Kod weryfikacyjny był nieprawidłowy lub wygasł, spróbuj ponownie." :diabloti::diabloti:

:hmmmm: ciekawe - a ustawiłyście kraj na Polskę, bo jak się zapomni przestawić, to automatycznie się ustawia na USA/Canada i wtedy bez kodu pocztowego nie wejdzie

albo spróbujcie przez www.pl.youtube.com

Posted

O rany hahahhah. Juz mi sie w oczach mieni od tych bokserow.
Bonite potraktowalam jak by byla Bodziulka i stad te pytanie o rejestracie :megagrin::megagrin::megagrin::krolik:

Bodziulka, mam ustawione na PL. A ten link jest zle wpisany.

Posted

[quote name='anetta']O rany hahahhah. Juz mi sie w oczach mieni od tych bokserow.
Bonite potraktowalam jak by byla Bodziulka i stad te pytanie o rejestracie :megagrin::megagrin::megagrin::krolik:
:grin:

Bodziulka, mam ustawione na PL. A ten link jest zle wpisany.

Żle, mi też się nie wyświetla:p ( jestem papuga:evil_lol: )

Posted

nie wiem, ja sie dawno logowałam, ale zaraz popatrzę ;)

edit: może źle wpisałyście kod aktywacyjny - jest bardzo niewyraźny, ale pod nim jest napis, w który jak się klika, to zmienia barwy, i można w końcu dojść, co to za literki; a może chcecie zarejestrować już używaną nazwę użytkownika

Posted

[quote name='Bodziulka']piękny jest - może jutro też go odwiedzę :loveu: ale już bez aparatu - to zbyt ryzykowne :evil_lol:
Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Bodziulka']Pokazywałam Wam tą fotę? Levi i Fiona

Ale z Leviego bysiorr:crazyeye:

Posted

Bodziulka napisał(a):
nie wiem, ja sie dawno logowałam, ale zaraz popatrzę ;)

edit: może źle wpisałyście kod aktywacyjny - jest bardzo niewyraźny, ale pod nim jest napis, w który jak się klika, to zmienia barwy, i można w końcu dojść, co to za literki; a może chcecie zarejestrować już używaną nazwę użytkownika

Mi się udało :multi:, tylko aktualnie nie mam żadnego filmiku żeby wstawić :grin:

Posted

Yeh!!! sprobowalam raz jeszcze, wszystko zrobilam tak jak poprzednio i sie udalo, w koncu :multi: czyli po prostu trzeba probowac az do skutku :cool1:

może źle wpisałyście kod aktywacyjny - jest bardzo niewyraźny, ale pod nim jest napis, w który jak się klika, to zmienia barwy, i można w końcu dojść, co to za literki

Tak tez juz probowalam :)

Smieszna fota :lol::lol:

Edit, ooo Bonita, widze ze Tobie tez sie udalo :multi:

Posted

Obiecałam Bodziulce kilka fotek z dzisiejszej wystawy - jest ich niedużo, no bo to jednak nie boksery były dzisiaj w centrum mojego zainteresowania ;), a poza tym tą rasę się wyjątkowo źle fotografuje - na zdjęciach wychodzą głównie zamazane cienie, albo fragment psa, bo reszta już dawno poza kadrem :cool3: :biggrina:

Foty są tylko uchatych fafelków - opitolone zbojkotowałam :eviltong:
(a już zgrozę wzbudziła we mnie kilkumiesięczna sunia paradująca ze swoją właścicielką wśród tłumu ze świeżo obiciętymi uszami obklejonymi plastrem... :shake: )

Posted

anetta, to trzeba podzielić filmik na mniejsze części :cool3:

[quote name='Marka']na zdjęciach wychodzą głównie zamazane cienie, albo fragment psa, bo reszta już dawno poza kadrem :cool3: :biggrina:

tia, no co Ty? :crazyeye: :evil_lol:

Foty są tylko uchatych fafelków - opitolone zbojkotowałam :eviltong:

prawidłowo, ja bym jeszcze zbojkotowała młode krótkoogoniaste :roll:

(a już zgrozę wzbudziła we mnie kilkumiesięczna sunia paradująca ze swoją właścicielką wśród tłumu ze świeżo obiciętymi uszami obklejonymi plastrem... :shake: )

:angryy: ciekawa jestem, jaki weterynarz się tego dopóścił? :shake:

Ja przed chwilą wróciłam od dziewczynek - jak to fajnie jest spacerować z psem i potem odprowadzić go do dom, a nie do schroniskowego boksu albo kliniki... będą foty :evil_lol:

Posted

Bodziulka, jestem w ciężkim szoku jak Ty sobie zawaliłaś pracą wakacje!!! :crazyeye: (nawet jeśli się weźmie pod uwagę tych niewolników ;) )

I co, faniutkie są dziewczynki, co? :lol:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Bodziulka, jestem w ciężkim szoku jak Ty sobie zawaliłaś pracą wakacje!!! :crazyeye: (nawet jeśli się weźmie pod uwagę tych niewolników ;) )

mam jeszcze do tego kilka planów, może na jakiś kurs pójdę :cool3:

I co, faniutkie są dziewczynki, co? :lol:

:loveu: Sienka miała dzisiaj dzień pierdzioszka, a wiecie jak to jest, jak Faflun ma dzień pierdzioszka :roll: :evil_lol:

Posted

strajkuję zazwyczaj do 16 :roll: bo jak rano jadę do Oskarka, to nie mam czasu zjeść, ponieważ nie mam zwyczaju noszenia gotówki, tylko kartę, a kartą za kajzerki nie zapłacę, to jem dopiero jak wrócę, czyli koło 16 :evil_lol: ale mama mięknie, to kwestia czasu :diabloti:

Posted

Bodziulka napisał(a):
strajkuję zazwyczaj do 16 :roll: bo jak rano jadę do Oskarka, to nie mam czasu zjeść, ponieważ nie mam zwyczaju noszenia gotówki, tylko kartę, a kartą za kajzerki nie zapłacę, to jem dopiero jak wrócę, czyli koło 16 :evil_lol: ale mama mięknie, to kwestia czasu :diabloti:

:Cool!::Cool!: