anetta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :hmmmm: to jak sie zarejestrowałaś? Bo chyba trza się rejestrować żeby zamieszczać filmy..?? :niewiem: Quote
Bodziulka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='anetta'] Widze ze masz filmy na youtube. Powiedz mi, czemu nie moge sie tam zarejestrowac? Wszystko robie jak trzeba, wypelniam wszystko oprocz pola z kodem pocztowym, ktory nie jest wymagany. Za kazdym razem pojawia mi sie to "Kod weryfikacyjny był nieprawidłowy lub wygasł, spróbuj ponownie." :diabloti::diabloti: :hmmmm: ciekawe - a ustawiłyście kraj na Polskę, bo jak się zapomni przestawić, to automatycznie się ustawia na USA/Canada i wtedy bez kodu pocztowego nie wejdzie albo spróbujcie przez www.pl.youtube.com Quote
anetta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O rany hahahhah. Juz mi sie w oczach mieni od tych bokserow. Bonite potraktowalam jak by byla Bodziulka i stad te pytanie o rejestracie :megagrin::megagrin::megagrin::krolik: Bodziulka, mam ustawione na PL. A ten link jest zle wpisany. Quote
bonita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='anetta']O rany hahahhah. Juz mi sie w oczach mieni od tych bokserow. Bonite potraktowalam jak by byla Bodziulka i stad te pytanie o rejestracie :megagrin::megagrin::megagrin::krolik: :grin: Bodziulka, mam ustawione na PL. A ten link jest zle wpisany. Żle, mi też się nie wyświetla:p ( jestem papuga:evil_lol: ) Quote
anetta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No ale przeca to jest to samo :hmmmm: :lol: :placz: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 nie wiem, ja sie dawno logowałam, ale zaraz popatrzę ;) edit: może źle wpisałyście kod aktywacyjny - jest bardzo niewyraźny, ale pod nim jest napis, w który jak się klika, to zmienia barwy, i można w końcu dojść, co to za literki; a może chcecie zarejestrować już używaną nazwę użytkownika Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Bodziulka']Dzisiaj spotkałam przecudniastego Boksera - Fidelka na SGGW :loveu: taki troszę ciemniejszy Boxio :loveu: Fidelek jest po kastracji i bardzo się denerwował, że przez kołnierz nie może dosięgnąć zabawki, którą chciał zamordować :evil_lol: http://www.bokserywpotrzebie.pl/fidelwarszawa.htm niesamowicie radosne stworzonko Ale ma oczka:mdleje::loveu: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 piękny jest - może jutro też go odwiedzę :loveu: ale już bez aparatu - to zbyt ryzykowne :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Bodziulka']piękny jest - może jutro też go odwiedzę :loveu: ale już bez aparatu - to zbyt ryzykowne :evil_lol: Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Bodziulka']Pokazywałam Wam tą fotę? Levi i Fiona Ale z Leviego bysiorr:crazyeye: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Fionka jest malutka, waży ok 17kg i nie jest chuda, to taka miniaturka boksia :evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka napisał(a):nie wiem, ja sie dawno logowałam, ale zaraz popatrzę ;) edit: może źle wpisałyście kod aktywacyjny - jest bardzo niewyraźny, ale pod nim jest napis, w który jak się klika, to zmienia barwy, i można w końcu dojść, co to za literki; a może chcecie zarejestrować już używaną nazwę użytkownika Mi się udało :multi:, tylko aktualnie nie mam żadnego filmiku żeby wstawić :grin: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Yeh!!! sprobowalam raz jeszcze, wszystko zrobilam tak jak poprzednio i sie udalo, w koncu :multi: czyli po prostu trzeba probowac az do skutku :cool1: może źle wpisałyście kod aktywacyjny - jest bardzo niewyraźny, ale pod nim jest napis, w który jak się klika, to zmienia barwy, i można w końcu dojść, co to za literki Tak tez juz probowalam :) Smieszna fota :lol::lol: Edit, ooo Bonita, widze ze Tobie tez sie udalo :multi: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 a ja jadę do Sienki, Buli i Melki pobyć trochę z nimi :loveu: Bulabez sobie wyjechała, więc robimy imprezkę :evil_lol: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nooo i doooopciaaaaa :talker: Tam jest limit do 100 MB :placz: :placz: Wez aparat 8) Quote
Marka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Obiecałam Bodziulce kilka fotek z dzisiejszej wystawy - jest ich niedużo, no bo to jednak nie boksery były dzisiaj w centrum mojego zainteresowania ;), a poza tym tą rasę się wyjątkowo źle fotografuje - na zdjęciach wychodzą głównie zamazane cienie, albo fragment psa, bo reszta już dawno poza kadrem :cool3: :biggrina: Foty są tylko uchatych fafelków - opitolone zbojkotowałam :eviltong: (a już zgrozę wzbudziła we mnie kilkumiesięczna sunia paradująca ze swoją właścicielką wśród tłumu ze świeżo obiciętymi uszami obklejonymi plastrem... :shake: ) Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 anetta, to trzeba podzielić filmik na mniejsze części :cool3: [quote name='Marka']na zdjęciach wychodzą głównie zamazane cienie, albo fragment psa, bo reszta już dawno poza kadrem :cool3: :biggrina: tia, no co Ty? :crazyeye: :evil_lol: Foty są tylko uchatych fafelków - opitolone zbojkotowałam :eviltong: prawidłowo, ja bym jeszcze zbojkotowała młode krótkoogoniaste :roll: (a już zgrozę wzbudziła we mnie kilkumiesięczna sunia paradująca ze swoją właścicielką wśród tłumu ze świeżo obiciętymi uszami obklejonymi plastrem... :shake: ) :angryy: ciekawa jestem, jaki weterynarz się tego dopóścił? :shake: Ja przed chwilą wróciłam od dziewczynek - jak to fajnie jest spacerować z psem i potem odprowadzić go do dom, a nie do schroniskowego boksu albo kliniki... będą foty :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka, jestem w ciężkim szoku jak Ty sobie zawaliłaś pracą wakacje!!! :crazyeye: (nawet jeśli się weźmie pod uwagę tych niewolników ;) ) I co, faniutkie są dziewczynki, co? :lol: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Bodziulka, jestem w ciężkim szoku jak Ty sobie zawaliłaś pracą wakacje!!! :crazyeye: (nawet jeśli się weźmie pod uwagę tych niewolników ;) ) mam jeszcze do tego kilka planów, może na jakiś kurs pójdę :cool3: I co, faniutkie są dziewczynki, co? :lol: :loveu: Sienka miała dzisiaj dzień pierdzioszka, a wiecie jak to jest, jak Faflun ma dzień pierdzioszka :roll: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 o trzeba podzielić filmik na mniejsze części Ale ja nie umieć :placz: Ta bokserka o ktorej mowa ma chyba foto w Wystawach. Herbina jej zrobila. Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bodziulka, a jak tam ten Twój strajk głodowy? Mamy z Bimbrem przyjeżdzać?:evil_lol::diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 strajkuję zazwyczaj do 16 :roll: bo jak rano jadę do Oskarka, to nie mam czasu zjeść, ponieważ nie mam zwyczaju noszenia gotówki, tylko kartę, a kartą za kajzerki nie zapłacę, to jem dopiero jak wrócę, czyli koło 16 :evil_lol: ale mama mięknie, to kwestia czasu :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Bodziulka napisał(a):strajkuję zazwyczaj do 16 :roll: bo jak rano jadę do Oskarka, to nie mam czasu zjeść, ponieważ nie mam zwyczaju noszenia gotówki, tylko kartę, a kartą za kajzerki nie zapłacę, to jem dopiero jak wrócę, czyli koło 16 :evil_lol: ale mama mięknie, to kwestia czasu :diabloti: :Cool!::Cool!: Quote
Agga Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://www.bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/fiona_slask06.jpg zakochani???:cool3: Quote
Recommended Posts