Bodziulka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 i filmiki http://www.youtube.com/watch?v=lCeidTZGGSU http://www.youtube.com/watch?v=zxMQPEAwlec http://www.youtube.com/watch?v=3LFCc-KzFxs http://www.youtube.com/watch?v=GekVWmSPB00 http://www.youtube.com/watch?v=HhIVLwgCRww Quote
izka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj bodziulka :lol: wpadlam na chwilkę do Ciebie zobaczyc czy czasem nie trzeba sie juz cieszyć razem z Tobą z posiadana fafla :lol: no to czekam dalej ,taki dzień napewno nadejdzie:lol: . Foty piekne natrzaskałas . Ten fafel jest piękny:loveu: wygląda jak mix rotka z boksem :cool3: . Trzymajcie sie ,powodzenia :lol: Quote
Bodziulka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 izka napisał(a): Ten fafel jest piękny:loveu: cudniasty! ale wygląda 100% na boksera ;) i te miny :loveu: Quote
Kiłi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Bodziulka']taką fotę wysłałam do mamy: Nie no weź Bodziulka! Teraz to ja się poryczałam:placz: Słodka mordzia moja... A filmiki i zdjątka superaśne:razz: :razz: Ty nie marudź tylko bierz sobie boksa i już:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Kiłi napisał(a): Ty nie marudź tylko bierz sobie boksa i już:evil_lol: psa pod pachę i w nogi ;) Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bodziulka napisał(a):psa pod pachę i w nogi ;) bierz psa, bunkruj się z nim w pokoju, a ja już jadę z Bimbrem żeby Ci prowiant dostarczać przez okno:p:diabloti: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):biea ja już jadę z Bimbrem żeby Ci prowiant dostarczać przez okno:p:diabloti: nie zapomnij o drabinie ;) :evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 U mnie w domu oprócz Spota wszystkie zwierzaki się tak pojawiały:eviltong: Ale obyło się bunkrowania:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bodziulka napisał(a):nie zapomnij o drabinie ;) :evil_lol: proponuję raczej sznurek i koszyk wiklinowy:p:diabloti: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):proponuję raczej sznurek i koszyk wiklinowy:p:diabloti: i odganiacza kotów, które będą na to polowały :lol: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bodziulka napisał(a):i odganiacza kotów, które będą na to polowały :lol: przecież Ty to odrazu wciągniesz na górę, koty nie zdążą:cool3::evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):przecież Ty to odrazu wciągniesz na górę, koty nie zdążą:cool3::evil_lol: Zanim Bodziulka się zbierze do tego, to koty zdążą wszystko zerzreć:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 taaaa, chyba trzeba mocniej zdopingowć Bodziulkę:razz::mad: Quote
Kiłi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Imbir1 napisał(a):taaaa, chyba trzeba mocniej zdopingowć Bodziulkę:razz::mad: Jestem za:diabloti: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 ja jestem mocno zdeterminowana i zmotywowana, nawet sobie zęby ostrze, żeby gryźć :evil_lol: Quote
Ewkaa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bodziulka i tak trzymaj, grunt to determinacja:multi:;) Quote
Ania-Sonia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Twoją determinacją Bodziulko ocenimy po efektach! :evil_lol: Widziałam dziś w parku małego boksia. Jakie cudo! :loveu: Ilekroć teraz widzę boksie myślę o Tobie :evil_lol: ;) Czaruś jest boski, takie słodkie minki strzela :loveu: Czy on został adoptowany przez bugsik (od kubka), a ten młody łaciatek to jego brat jest, czy coś mylę ? :lol: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Czy on został adoptowany przez bugsik (od kubka), a ten młody łaciatek to jego brat jest, czy coś mylę ? :lol: dokładnie tak :loveu: chłopaki mają się dobrze - co prawda Czarus lubi często w nocy na spacery wychodzić :evil_lol: ale poza tym ostatnio przytył 5kg - jeszcze troszkę sadełka mu brakuje, żeby zakryć zbędne na wierzchu kości, ale jest na dobrej drodze :p Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Zobaczta, jaka śmiszna Kazia z Palucha i boszki Fernando :cool3: albo Żabol eeehhh pikne cudaki :-( Quote
Agga Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Bodziulka']czyli robimy 2 protesty :diabloti: albo jeszcze lepiej: protest oólnopolski :evil_lol: albo po prostu zamieszkajmy razem i nie będzie problemu ;) I będziemy miały dużo bokserków:multi: Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Agga']I będziemy miały dużo bokserków:multi: domek z ogródkiem gdzieś w górach z widokiem na morze (nie koniecznie w Polsce ;)) Quote
Bodziulka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 "W 1879 roku poczta belgijska zatrudniała 37 kotów, które roznosiły pocztę do okolicznych wiosek." Quote
Ania-Sonia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bodziulka napisał(a):"W 1879 roku poczta belgijska zatrudniała 37 kotów, które roznosiły pocztę do okolicznych wiosek." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Może więcej szczegółów! :evil_lol: Quote
Recommended Posts