Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka, to kiedy się w pokoju barykadujesz?:evil_lol: specjalnie przyjadę, żeby Ci prowiant przez okno dostarczyć:diabloti::p

trzymam kciukasy za fafelka w domu bo Ty nam tutaj jeszcze gotowa jesteś uschnąć z tęsknoty:cool3:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Możemy przeprowadzić jeszcze strajk okupacyjny pod oknami Bodziulki, np. na tym powstającym placu zabaw :evil_lol: Zablokujemy przy okazji tą inwestycję :diabloti:
Otóż to :D - a do tego zawiadomimy media i Pani Bodziulkowa będzie się musiała przed kamerami wytłumaczyć z powodów, dla których tak dręczy swoją biedną latorośl odmawiając jej podstawowego prawa do posiadania fafluna :eviltong: :biggrina:

Posted

No właśnie Imbirko! Trzeba nawieźć tam boksiów, przede wszystkim! :evil_lol: :loveu:
A termin - może wtedy jak Bodziulka wyjeżdża odwiedzić Karo w Gdyni, bo musimy spacyfikować przecież resztę rodziny! :hand: :ghost_2:

Posted

[quote name='Bodziulka']
Ewkaa, ja raczej pisać ładnie i składnie nie umiem, ale o fotoksiążkach można pomyśleć ;)

Może ładnie i składnie nie :eviltong: ;) , ale z jakim poczuciem humoru! :loveu:
Fotoksiążka jest konieczna, będę Twoim wydawcą :evil_lol:

[quote name='Marka']Kubuś był niedużym kundelkiem - łebkiem dosięgał do kolana

w każdym razie był zdecydowanie za mały jak na moją wielką miłość, którą go czasami przytłaczałam :biggrina:

Na tym zdjęciu rzeczywiście Kubuś wygląda na przytłoczonego :evil_lol: (a to w ogóle Ty Marko jesteś? :confused: :lol: )

[quote name='Marka']Otóż to :D - a do tego zawiadomimy media i Pani Bodziulkowa będzie się musiała przed kamerami wytłumaczyć z powodów, dla których tak dręczy swoją biedną latorośl odmawiając jej podstawowego prawa do posiadania fafluna :eviltong: :biggrina:
Możemy jeszcze zorganizować pod oknami Boxer Parade :eviltong:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Możemy jeszcze zorganizować pod oknami Boxer Parade :eviltong:
z tymi dwoma liżącymi się faflunami rodzaju męskiego, sfotografowanymi przez Bodziulkę, do tego kilka innych faflunów ubranych tylko w czarne, skórzane obroże z ćwiekami :evil_lol:

PS. Aniu, zdjęcie jest tak stare, że nie mam pewności kto na nim jest ;)

Posted

[quote name='Ewkaa']Pomyśl a jak pomysł wprowadzisz w życie- kupuję egzemplarz.

skoro nalegasz :evil_lol:

oooo Marka z długimi włosami :evil_lol:

[quote name='Marka']Dokładnie tak :-D - w końcu to także sprawa życia lub śmierci (życia z fafelkiem lub śmierci z tęsknoty :razz:)

[quote name='Imbir1']Bodziulka, to kiedy się w pokoju barykadujesz?:evil_lol: specjalnie przyjadę, żeby Ci prowiant przez okno dostarczyć:diabloti::p

Strajk porponuję od początku lipca - po sesji, to będzie świetny moment :evil_lol: bo na razie muszę jeść, żeby mieć siły zdać te paskudne egzaminy ;)

[quote name='Ania-Sonia']Możemy przeprowadzić jeszcze strajk okupacyjny pod oknami Bodziulki, np. na tym powstającym placu zabaw :evil_lol: Zablokujemy przy okazji tą inwestycję :diabloti:

Bardzo dobry pomysł ;)

[quote name='Marka']Otóż to :-D - a do tego zawiadomimy media i Pani Bodziulkowa będzie się musiała przed kamerami wytłumaczyć z powodów, dla których tak dręczy swoją biedną latorośl odmawiając jej podstawowego prawa do posiadania fafluna :eviltong: :biggrina:

ale myć samochodów przed szpitalem/domem nie będę :evil_lol:

[quote name='Ania-Sonia']bo musimy spacyfikować przecież resztę rodziny! :hand: :ghost_2:
nie resztę rodziny, tylko jedną osobniczkę :diabloti:

[quote name='Ania-Sonia']Fotoksiążka jest konieczna, będę Twoim wydawcą :evil_lol:

sponsorem wydania też :eviltong:

[quote name='Marka']z tymi dwoma liżącymi się faflunami rodzaju męskiego, sfotografowanymi przez Bodziulkę, do tego kilka innych faflunów ubranych tylko w czarne, skórzane obroże z ćwiekami :evil_lol:

to się da zorganizować

Marka, mama mi napisała, że jej mocno podpadłaś za to podjudzanie innych :evil_lol: i ma zamiar Cię psami poszczuć... Twoimi psami :icon_roc: :roflt:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Marka, mama mi napisała, że jej mocno podpadłaś za to podjudzanie innych :evil_lol: i ma zamiar Cię psami poszczuć... Twoimi psami :icon_roc: :roflt:

Jestem za - tylko proponuję w nocy, bo w dzień z powodu tych upałów trudno dobudzić Benia zakopanego pod tarasem, a szczucie samą Kolką daje słaby efekt :lol: :eviltong:

PS. Tylko przedtem sprostuję - ja nie jestem podjudzaczem, tylko czynnym Bojownikiem O Prawo Do Posiadania Swojego Fafluna (nawet jeśli nie fafluni za bardzo ;)) i jestem gotowa zginąć w tej słusznej walce (także przyduszona pod ciężarem 60-kilowego bernardyna wpychającego się na kolanka :evil_lol:)
:ylsuper:

Posted

[quote name='Bodziulka']taką fotę wysłałam do mamy:

no nieee, no i co robisz, Bodziulka..?! To Majeczka - przyczyna mojej nawracającej bokserowirozy (nawracającej zawsze, jak tylko popatrzę na zdjęcia tego boskiego stworzonka) :placz:

Już nie wejdę na ten wątek, żeby nie patrzeć w te cudne oczęta, na te niesamowite, mięsiste fafelki, na tą jedyną na świecie najpiękniejszą krawatkę..! :placz:
I do tego ma moje ulubione imię - Maja... :-(

(albo dobra, wejdę tu jeszcze, jak się strona zmieni ;) ) :eviltong:

Posted

Marka napisał(a):
no nieee, no i co robisz, Bodziulka..?! To Majeczka - przyczyna mojej nawracającej bokserowirozy (nawracającej zawsze, jak tylko popatrzę na zdjęcia tego boskiego stworzonka) :placz:

Już nie wejdę na ten wątek, żeby nie patrzeć w te cudne oczęta, na te niesamowite, mięsiste fafelki, na tą jedyną na świecie najpiękniejszą krawatkę..! :placz:
I do tego ma moje ulubione imię - Maja... :-(

no widzisz jak Cię wzieło! a innych jakoś nie chce :shake:
Marka mi pisała, że jeżeli Majeczka trafi na SGGW, to z nią zamieszka ;)

Posted

[quote name='Bodziulka']no widzisz jak Cię wzieło! a innych jakoś nie chce :shake:
...nie wierzę..! :crazyeye:
[quote name='Bodziulka'] Marka mi pisała, że jeżeli Majeczka trafi na SGGW, to z nią zamieszka ;)
To prawda (że tak napisałam), ale - Pani Bodziulkowa - proszę się nie bać, jak weźmiecie Maję to ja bynajmniej nie będę chciała z Wami mieszkać - będę tylko nagabywać Bodziulkę, żeby do mnie z nią przyjeżdżała ;) :lol:

Posted

[quote name='Marka']
To prawda (że tak napisałam), ale - Pani Bodziulkowa - proszę się nie bać, jak weźmiecie Maję to ja bynajmniej nie będę chciała z Wami mieszkać - będę tylko nagabywać Bodziulkę, żeby do mnie z nią przyjeżdżała ;) :lol:

wilk syty i owca cała: jest bokserek, ale głównie na wizytach u Cioci :evil_lol:

Posted

no niekoniecznie - możemy się jeszcze czasem powymieniać - Ty mi podrzucisz na jakiś czas Maję, a ja dam Ci Benia do zaopiekowania się :p

Posted

Marka napisał(a):
a ja dam Ci Benia do zaopiekowania się :p

myślę, że Benio by nie był zadowolony z ciasnoty mieszkania :evil_lol:

p.s. mama powiedziała, że jak zmęczycie się protestowaniem i pikietowaniem pod oknami, to Was napoi

Posted

Bodziulka ja mam pomysła jak Ferdek Kiepski. Obydwie chcemy psy, gorzej współlokatorami. To ja przyjadę do ciebie pikietować pod oknem. Będą transparenty, okrzyki, tuby, do drzewa się przypnę. Ogólnie będzie ostro. A Ty to samo zrobisz u mnie. Ahhh jeszcze będzie TV i radio. Ale nie radio M:diabloti:

Posted

[quote name='Bodziulka']myślę, że Benio by nie był zadowolony z ciasnoty mieszkania :evil_lol:
ależ skąd, Benio ma niewielkie wymagania, bo wciąż wydaje mu się, że jest szczeniaczkiem, który z powodzeniem mieści się na kolankach :evil_lol:

[quote name='Bodziulka'] p.s. mama powiedziała, że jak zmęczycie się protestowaniem i pikietowaniem pod oknami, to Was napoi
tylko bez prób przekupstwa - bez względu na zawartość procentową podanych napojów - łatwo nie ustąpimy :cool1:

Posted

[quote name='Marka']ależ skąd, Benio ma niewielkie wymagania, bo wciąż wydaje mu się, że jest szczeniaczkiem, który z powodzeniem mieści się na kolankach :evil_lol:

maleństwo :evil_lol: a tak w ogóle, czemu Kolka i Benio nie mają galerii? :cool3:

tylko bez prób przekupstwa - bez względu na zawartość procentową podanych napojów - łatwo nie ustąpimy :cool1:

:lol: :lol: :lol: