Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):

a z jakiej okazji dziewczęta pijecie, jakieś święto mamy?

Smutne święto moich urodzin :oops: (tzn. sam fakt urodzin jest OK, tylko czemu to było tak dawno temu :shake: :shake: :placz: :placz: :placz: )
Bodziulka przysłala mi sms-a z zyczeniami (oczywiście - dotyczącymi założenia galerii :evil_lol: ) o 24.10!!!! :lying::diabloti: Pomoć specjalnie nie spała, ale ja myślę, ze chyba jakis budziczek pomógł :evil_lol: :sleep: :sleep:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Bodziulka przysłala mi sms-a z zyczeniami (oczywiście - dotyczącymi założenia galerii :evil_lol: ) o 24.10!!!! :lying::diabloti: Pomoć specjalnie nie spała, ale ja myślę, ze chyba jakis budziczek pomógł :evil_lol: :sleep: :sleep:

Specjalnie nie spałam, bo właściwie chwilę wcześniej wparowałam do domu - korzystałam z ostatnich oddechów wolności przed nauką ;) nie musiałam używać budzika :evil_lol:

Posted

:oops: :lol: Dziękuję Imbir1 i faflunowi (znam oczywiście Wasz wątek, Imbirek przeszedł naprawdę szokującą, cudowną przemianę :loveu: )

Bodziulka, nie leń się! Czekamy na świeżą dostawę fotek z przyjazdu Boxa do domku :multi:

Posted

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccckkeeeeennnddddddddddd!! :multi: :multi: A wiecie co to oznacza? Nie? To są 3 projekty i 3 książki do przeczytania i zrobienia konspektów... Super :shake: :wallbash: Grejt. Ejmen. :grab:

Posted

i co, wecked i tylko trzy fotki na krzyż?:cool3::cool3::cool3::cool3::mad:

Ania-Sonia, w sumie to Bodziulka ma rację z tą galerią, widziałam dziewczynki na metamorfozach.... A może one mają już swój wątek na dogo, to tylko byś go pociągnęła tak jak ja Imbirka

Posted

To my takie oczone piechy mamy.
Ehhh jak tak sobie oglądam Boxa staruszka to serducho mnie boli. Taka siwiutka morducha. Starsznie mi brakuje Sarci.
A gdzie to Box sie chowa za tą narzutą.

Posted

[quote name='Bodziulka'] Super :shake: :wallbash: Grejt. Ejmen. :grab:
Biedactwo, teraz jesteś w totalnym szoku po wakacjach, ale po paru tygodniach przywykniesz do migania się od roboty ;)

[quote name='Imbir1']i co, wecked i tylko trzy fotki na krzyż?:cool3::cool3::cool3::cool3::mad:

Ania-Sonia, w sumie to Bodziulka ma rację z tą galerią, widziałam dziewczynki na metamorfozach.... A może one mają już swój wątek na dogo, to tylko byś go pociągnęła tak jak ja Imbirka

Imbirku, dziewczynki nie mają wątku bo Sonia to jest u mnie długo przed moją przygodą z dogo (tej przygody zresztą by nie było, gdyby nie Sońka. Ona "uczuliła" mnie na los bezdomnych zwierząt...). No a Żabka, kilka miesięcy temu jak pokazałam jej zdjęcie na dogo (na ogólnym wątku Sochaczewa) od razu znalazła chętną osobę (osiolek). Ale ostatecznie okazało się, że wypromowałam Żabkę dla siebie ;) :evil_lol:

[quote name='Bodziulka']szopeczek :cool3:

Aha, to już wiem, co tam Box dziamgoli za tą narzutą na fotelu. Szopeczka maltretuje! :mad: :mad: :placz:
I udaje jeszcze do tego niewiniątko!!! :angryy: ;)

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Biedactwo, teraz jesteś w totalnym szoku po wakacjach, ale po paru tygodniach przywykniesz do migania się od roboty ;)

U mnie problem polega na tym, że nie umiem się migać od nauki :placz: więc grzecznie zapiep**** z tym koksem :shake:

Aha, to już wiem, co tam Box dziamgoli za tą narzutą na fotelu. Szopeczka maltretuje! :mad: :mad: :placz:
I udaje jeszcze do tego niewiniątko!!! :angryy: ;)

Tzn. że Box z Szopkiem pod narzutą... :cool3: Ania, no wiesz! Ciebie o coś takiego nie podejrzewałam :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Box ty masz sarciowy kocyk:-(;)Ona miałą taki sam. teraz lezy sobie na pufie Tzn. to był nasz kocyk ale ona tez pod nim i na nim spała.

Mówisz o tych pomarańczowo-brązowych kocykach, czy o tym w "tygryska", bo ten tygryskowy to jest mój, a przynajmniej tak mi się wydaje :evil_lol:

Posted

wstaaaałam :sleep: na demonstracje nie poszłam, bo za duży wybór :evil_lol: i którą tu wybrać, a w sumie 9 ma być :cool3:

[quote name='AśkaK']
A to czego fotka?:evil_lol:

A to fotka boksiowej łapki trzymającej ogon Szopeczka :diabloti:

[quote name='Agga']
Ten w tygryska

To jest teoretycznie mój, natomiast Box ma na ten temat inne zdanie ;)