Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bodziulka napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Ty lepiej ręce ubezpiecz - takie cuda robić nie każde potrafią ;) a ile wyobraźni trzeba? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...... :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty lepiej ręce ubezpiecz - takie cuda robić nie każde potrafią ;) spoko, ja mam ze 2 lub 3 ubezpieczenia, bo jak to niektórzy mówią: mam karnet na urazy :roll: a ile wyobraźni trzeba? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...... :evil_lol: tej wyobraźni to chyba trzeba do rozszyfrowania tego obrazka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bodziulka napisał(a):spoko, ja mam ze 2 lub 3 ubezpieczenia, bo jak to niektórzy mówią: mam karnet na urazy :roll: tej wyobraźni to chyba trzeba do rozszyfrowania tego obrazka :evil_lol: To Ty tych samochodów naprawdę nie widzisz?? że pod nie się ładujesz?? Boszszsz ....... :shake::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Nie samochody - na mnie się schody rzucaja :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bodziulka napisał(a):Nie samochody - na mnie się schody rzucaja :cool3: to w trampkach chodź, a nie na szczudłach :eviltong: Quote
Kiłi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cześć Bodziulkowa :loveu: Fajnie sobie tak Was poczytać, od razu się człowiekowi humor poprawia :evil_lol: Quote
Marka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hej, Bodziulka co słychać - wszystko pozdawane? ;) Quote
Bodziulka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Marka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Aha, czyli głównie poprawki we wrześniu :cool3: No nie dziwię się - zamiast się uczyć to siedzisz i tęsknisz za faflunem - to i wyników nie ma - niech sobie rodzicielka teraz pluje w brodę, do czego córę doprowadziła :mad: :evil_lol: ;) Quote
credita Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 witam :p dawno nie zaglądałam ,ale widzę że dalej bez boksie u Ciebie.Pozdrawiam :p Quote
Bodziulka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 no niestety nadal :-( Marka, mama kazała przekazać, ze jak będziesz "fikać", to nie dostaniesz szczepu róży, o który kiedyś prosiłaś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A ja se "fiknę" bo i tak nic nie dostanę :eviltong: Quote
Marka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No dobra, dobra, to daję już spokój z tymi faflunami :razz: ale jakby co to daj znać kochanej rodzicielce że.... Molusia jest już wychowana i gotowa do odbioru czeka na Was u mnie..! :lol: :lol: :lol: (każdy by wolał takiego słodkiego aniołka od zafaflunionego fafluna, nie? :biggrina:) Quote
Bodziulka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 teraz to mi podpadłaś :diabloti: wolę mieć ślinę na wszystkich ścianach, niż sierść na wszystkich meblach :evil_lol: Quote
Marka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No też coś - sierść można z pieska wyczesać (Molusia uwielbia czesanie - bardzo ją to bawi :lol:) a ta pozasychana ślina wszędzie - bleeeeee..! :grab: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ale teraz są takie zmywalne farby :cool3: poza tym, już się przyzwyczaiłam do tego widoku, a jakoś jasnej,długiej sierści na ciuchach bym nie zniosła, bo to by mi przypominało wizyty u ciotki, która ma persy :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zaglądam często do Ciebie z nadzieją, że może..., że jednak... ;) Przypomnij sobie, czy jest coś piękniejszego niż obślimptany przez faflunka wizytowy ciuch...?:lol: Quote
credita Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no właśnie ślinka na spodniach super rzecz:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Menrzuś - Zasada numer :hmmmm: Bokser nigdy nie jest winny :evil_lol: no i posty przeskakują... Quote
Menrzuś Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Argon zeżarł kapcia Alfie, a ja oberwałem, że do tego dopuściłem :placz: A Argon oczywiście cacy jest :shake: Quote
Jagoda1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Argon zeżarł kapcia Alfie, a ja oberwałem, że do tego dopuściłem :placz: A Argon oczywiście cacy jest :shake: Ma rację, trzeba było te kapcie schować...:evil_lol: Zeżarł je z tęsknoty - to jasne... Quote
Bodziulka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 eee tam kapcie, Box zjadł pamiątkowe buty mamy ze ślubu :evil_lol: Quote
credita Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Taaa mój był lepszy bo zjadł kaktusa,wyrwał karnisz a firankę porozrywał,książki studiował zębami itd...cała strona by się uzbierała:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 u nas kaktusa nikt nie jadł, ale wazon kamienny a i owszem - sam przykład butów był odniesieniem do papci Menrzusiowej ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts