Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Znając Twoją ciekawość, to napewno sie dokopiesz :evil_lol:

1% podatku mogą odprowadzić osoby prowadzące działalność gospodarczą i rozliczaące się PIT36 lub PIT36L - takie mam wieści od księgowej :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Bodziulka, muszę Ci się pochwalić - od kilku dni szaleję moim pudełeczkiem na kółkach po okolicy! :p Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, jakie niebezpieczeństwo stwarzam na drodze :cool3: - ale ta dawka adrenaliny dodatkowo mnie nakręca i nareszcie coś się dzieje :diabloti:
To dzięki mojemu instruktorowi, który wyczuł, że ja dobrze jeżdżę tylko wtedy, kiedy o tym nie myślę - więc pan zagaduje mnie przez cały czas opowiadając historie o psach swoich i sąsiadów, a ja nawet nie zauważam jak skręcam w lewo na poznańskiej :lol:
Także jakbyś chciała się wybrać do Azorka to wsiadasz w 718, ja Cię odbieram z przystanku, bierzesz jeszcze coś na uspokojenie - i jazda! :evil_lol:

Posted

Jeździsz poznańską :crazyeye::-o:-o:-o no to ja chyba, że tak powiem... ten no teges
maaaammooo kup miiii leeeeppszzzeee ubbeeezzzpieeeczeeenieeeeee!!! :nerwy::grins:

p.s. a mama się zarejestrowała na forum BwP :razz: tylko hasło zgubiła :nonono2:

p.s.2. Marka, to skoro tak śmigasz, to wpadnij kiedyś do mnie po mapę Kampinosu:evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):

p.s.2. Marka, to skoro tak śmigasz, to wpadnij kiedyś do mnie po mapę Kampinosu:evil_lol:

nooo, żebyś się nie zdziwiła jak wpadnę! :eviltong:
Bodziulka napisał(a):
p.s. a mama się zarejestrowała na forum BwP :razz: tylko hasło zgubiła :nonono2:

ooo :-o, i zamierza się tam przyznać, że nie chce mieć w domu żadnego boksa...? :razz: :lol:

Posted

[quote name='Marka']nooo, żebyś się nie zdziwiła jak wpadnę! :eviltong:

wpadaj, tylko pamiętaj, że do bloku się samochodem nie wjeżdża, jak do garażu :evil_lol:

ooo :-o, i zamierza się tam przyznać, że nie chce mieć w domu żadnego boksa...? :razz: :lol:

zarejestrowała się w celach "czytelniczych" ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
wpadaj, tylko pamiętaj, że do bloku się samochodem nie wjeżdża, jak do garażu :evil_lol:

kobieto, żebyś Ty widziała jak ja świetnie wjeżdżam do garażu - do klatki też bym dała radę (mam nieduży samochodzik przecież ;)) tylko będziesz musiała mi drzwi przytrzymać :lol:

Posted

Marka napisał(a):
kobieto, żebyś Ty widziała jak ja świetnie wjeżdżam do garażu - do klatki też bym dała radę (mam nieduży samochodzik przecież ;)) tylko będziesz musiała mi drzwi przytrzymać :lol:

...nie ma to jak się głupio przechwalać - dzisiaj upierdzieliłam sobie prawe lusterko wyjeżdżając z garażu :diabloti: :evil_lol:

Posted

Marka napisał(a):
...nie ma to jak się głupio przechwalać - dzisiaj upierdzieliłam sobie prawe lusterko wyjeżdżając z garażu :diabloti: :evil_lol:

:turn-l::turn-l:
Ja wczoraj mało do rowu nie wpadłam:nerwy:

Cześć Bodziulkowa:diabloti:

Posted

Bodziulka napisał(a):
a ja ostatnio nic nie upierdzeliłam, nigdzie nie wpadłam, nic nie zepsułam :crazyeye::evil_lol: normalnie jakaś anomalia ;)

bo nie masz czym jeździć, cwaniaro :eviltong: :evil_lol:
PS. A ja ostatnio wjechałam w dziurę i potem ganiałam swój dekiel po ulicy :cool1::lol::evil_lol:
PS2. a wczoraj jeździłam polonezem TZa - w porównaniu z moim zabytkiem polonez to super-nowoczesne auto :megagrin:

• 3 weeks later...