izka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Witaj Bodziulka :lol: Ja tez pomyślałam że Twoje rany koi juz faflaczek prawdziwy .;) Quote
Bodziulka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 izka napisał(a): Ja tez pomyślałam że Twoje rany koi juz faflaczek prawdziwy .;) chciałabym, chciaaałaaa, chciałabym, chciała ;) Quote
Bodziulka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita'] chcij , chcij ;) :evil_lol: przeglądałam wczoraj foty Bodźka i sobie uświatomiłam ten brak sierści w domu i piach w łóżku Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Bodziulka']:evil_lol: przeglądałam wczoraj foty Bodźka i sobie uświatomiłam ten brak sierści w domu i piach w łóżku[FONT=Arial]:razz:oj nie czekaj dłużej .....ja czekałam 3 miesiące ....za długo...wprawdzie TZ nie kupił mi już boxia ale ważne było to psie stworzonko że przybyło przysłane przez mojego Harleya:loveu:[/FONT] Quote
Bodziulka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Zobaczcie jakie cuda dziewczyny zrobiły dla boksiów w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69331 Quote
Marka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Bodziulka']chciałabym, chciaaałaaa, chciałabym, chciała ;) no to..? kiedy..?? ;) Quote
bonita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Marka']no to..? kiedy..?? ;) No włąśnie:cool3: . Witaj dobry wieczorek :) Mi dogo znowu muli:p Quote
Bodziulka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Marka']no to..? kiedy..?? ;) kiedy bym chciała? kiedykolwiek :placz: Quote
izka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cześć Bodziulka :lol: Ja wytrzymałam tylko 2 dni, i jechalismy do Rzeszowa po Faze .Przez te dwa dni myslałam ze zwariuje:cool3: to było okropne . póżniej razem z Fazką chodzilam na mogiłkę mojego pierwszego boksera , i opowiadałam mu o Fazie .Bodziulka ,bokserow tyle w schroniskach ,a w Tobie tyle serca...... Quote
Bodziulka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Tyle, że to niestety nie tylko ode mnie zależy :placz: podać Wam numer do najbardziej niechętnej osoby w domu :diabloti: :lol: Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):Tyle, że to niestety nie tylko ode mnie zależy :placz: podać Wam numer do najbardziej niechętnej osoby w domu :diabloti: :lol: podaj, podaj:p Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Imbir1 napisał(a):podaj, podaj:p :evil_lol: i powiesz, że chcę bokserka na dzień dziecka :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a)::evil_lol: i powiesz, że chcę bokserka na dzień dziecka :cool3: Tu trzeba jak facet z facetem :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Tu trzeba jak facet z facetem :evil_lol: ale to nie do faceta trzeba dzwonić :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):ale to nie do faceta trzeba dzwonić :evil_lol: A to daj namiary Imbirce...widocznie trzeba jak kobita z kobitą :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):i8 tak pewnie zagląda na ten wątek ;) mama czy Imbirka? :cool3: Quote
Bodziulka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Obie Dwie ;) Mężuś, a wiesz, że ja będę w Trójmieście :cool3: Będę nawiedzać Karusia, Mopika... :razz: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bodziulka napisał(a):Obie Dwie ;) Mężuś, a wiesz, że ja będę w Trójmieście :cool3: Będę nawiedzać Karusia, Mopika... :razz: To ja jadę do Warszawy :evil_lol: :diabloti: Khm, khm....Bodziulkowa mamo... z powodu braku fafli w pobliżu córeczka wpadnie w stresa...już Jej sie palce trzęsą i dziwne znaki wypisuje.... z powodu braku piasku w pościeli, Bodziulkowa skóra wydelikatnieje i łatwiej będzie przyjmować razy od życia ... a komu Pani bedzie dawała smakowite parówki w kuchni... Bodziulka nam zwariuje leżąc tak bez sensu na łózku patrząc w jeden punkt na suficie, zamiast cykać fotki, czy kręcić fafluniaste filmiki. Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla: Menrzuś Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do petycji Quote
Kitka20 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja też jestem za i podpisuję się pod petycją:lol: Życie bez fafla w domu to nie życie Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to ktoś sie jednak przyłączył :multi: Mógłbym jeszcze pisać o osobistym ochroniarzu, czy o tym jak Bodziulka uwielbia boksiowe gluty na swoich spodniach, czy też o rodzinnych śniadaniowych zakładach, kto znajdzie więcej włosków boksiowych wewnątrz jajka na miękko - przecież to wszystko sama radość i przyjemność :p Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja się pod tym wszystkim podpisuję i jeszcze swoje cztery łapki dołącza Imbirek:p. Nie zamykajcie serca na inne boksiowe nieszczęścia, dajcie im swoją miłość, ja w moim Imbirku nadal widzę cząstkę Imbira seniorka. Dał mi tyle szczęścia i miłości po odejściu seniorka, że nie żałuję, że zdecydowałam się przygarnąć tą moją bidę. Tyle miłości w sercu, którą mieliście dla Boxa, nie można zmarnować, podzielcie się chociaż odrobinką i dajcie domek jakiejś boksiowej sierotce. Niech w tym psie pojawi się cząstka Waszego Boxa i niech nadal mieszka z Wami. Z całego serca życzę Wam tego:lol: Bodziulka, jesteśmy z Tobą:calus: P.s. Doliczyłam się ponad 20 bokserów, które w tej chwili potrzebują miłości:-( Quote
Recommended Posts