Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']:evil_lol: przeglądałam wczoraj foty Bodźka i sobie uświatomiłam ten brak sierści w domu i piach w łóżku[FONT=Arial]:razz:oj nie czekaj dłużej .....ja czekałam 3 miesiące ....za długo...wprawdzie TZ nie kupił mi już boxia ale ważne było to psie stworzonko że przybyło przysłane przez mojego Harleya:loveu:[/FONT]

Posted

Cześć Bodziulka :lol:

Ja wytrzymałam tylko 2 dni, i jechalismy do Rzeszowa po Faze .Przez te dwa dni myslałam ze zwariuje:cool3: to było okropne . póżniej razem z Fazką chodzilam na mogiłkę mojego pierwszego boksera , i opowiadałam mu o Fazie .Bodziulka ,bokserow tyle w schroniskach ,a w Tobie tyle serca......

Posted

Bodziulka napisał(a):
Tyle, że to niestety nie tylko ode mnie zależy :placz: podać Wam numer do najbardziej niechętnej osoby w domu :diabloti: :lol:

podaj, podaj:p

Posted

Bodziulka napisał(a):
Obie Dwie ;)

Mężuś, a wiesz, że ja będę w Trójmieście :cool3: Będę nawiedzać Karusia, Mopika... :razz:

To ja jadę do Warszawy :evil_lol: :diabloti:

Khm, khm....Bodziulkowa mamo... z powodu braku fafli w pobliżu córeczka wpadnie w stresa...już Jej sie palce trzęsą i dziwne znaki wypisuje.... z powodu braku piasku w pościeli, Bodziulkowa skóra wydelikatnieje i łatwiej będzie przyjmować razy od życia ... a komu Pani bedzie dawała smakowite parówki w kuchni... Bodziulka nam zwariuje leżąc tak bez sensu na łózku patrząc w jeden punkt na suficie, zamiast cykać fotki, czy kręcić fafluniaste filmiki. Tak więc zwracam się z wielgachną prośbą o obdarowanie swojej latorośli małym, sfaflunionym bąblem - Bodziulka będzie sprzątać. :modla: :modla: :modla: :modla:
Menrzuś
Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy do petycji

Posted

No to ktoś sie jednak przyłączył :multi:

Mógłbym jeszcze pisać o osobistym ochroniarzu, czy o tym jak Bodziulka uwielbia boksiowe gluty na swoich spodniach, czy też o rodzinnych śniadaniowych zakładach, kto znajdzie więcej włosków boksiowych wewnątrz jajka na miękko - przecież to wszystko sama radość i przyjemność :p

Posted

Ja się pod tym wszystkim podpisuję i jeszcze swoje cztery łapki dołącza Imbirek:p. Nie zamykajcie serca na inne boksiowe nieszczęścia, dajcie im swoją miłość, ja w moim Imbirku nadal widzę cząstkę Imbira seniorka. Dał mi tyle szczęścia i miłości po odejściu seniorka, że nie żałuję, że zdecydowałam się przygarnąć tą moją bidę. Tyle miłości w sercu, którą mieliście dla Boxa, nie można zmarnować, podzielcie się chociaż odrobinką i dajcie domek jakiejś boksiowej sierotce. Niech w tym psie pojawi się cząstka Waszego Boxa i niech nadal mieszka z Wami. Z całego serca życzę Wam tego:lol:

Bodziulka, jesteśmy z Tobą:calus:

P.s. Doliczyłam się ponad 20 bokserów, które w tej chwili potrzebują miłości:-(