Bodziulka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 dostałam wczoraj - odpisałam maila ;) doszedł? czy wysłać jeszcze raz na prywatny adres? Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Bodziulka napisał(a):dostałam wczoraj - odpisałam maila ;) doszedł? czy wysłać jeszcze raz na prywatny adres? To mnie już chyba w pracy nie było... A dziś już na L4... Proszę poślij na ten @tlen.pl Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 A teraz trochę fotek z innej bajki - od koleżanki z Hiszpanii (mam nadzieję, że mnie nie zabije za wstawienie ich tutaj ;)) Walencja w Sylwestra i Cordoba dzisiaj - i śnieg :cool3: u nich też pada, ale od razu się roztapia ;) Quote
dolly Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ciotki zaglądają i podziwiają Bodziulka. Wspaniały faflunek i jak widać w bardzo dobrej formie. Wielkie całusiki dla pręgusia.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Doberek Bboxie:loveu: :loveu: wieczorek :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 AśkaK napisał(a): Bodziulka, gadasz do Bodziusia zupełnie jak ja do potfforów :lol: , a myślałam że tylko ja tak mam we łbie pokręcone.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I się wstydziłam filmiki pokazywać te na których coś gadam.:lol: Ale teraz...już się nie wstydzę!:lol: ;) :evil_lol: Bodziulka napisał(a):ja to nic :cool3: mama to dopiero ma gadane, zazwyczaj mówi "głosem Boxa" :razz: przed chwilą Box się poślizgnął na butach w przedpokoju, to mama powiedziała "jego głosem": Pośprzątajcie to do chojejy, człowiek sobie źęby wybija :evil_lol: Nie mówcie do psów takim głosem, bo dostaną od tego jakiejś nerwicy, np. natręctw :evil_lol: :diabloti: ;) Sonia jak tak do niej mówię, gryzie mnie za karę w nos!!! Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Nie mówcie do psów takim głosem, bo dostaną od tego jakiejś nerwicy, np. natręctw :evil_lol: :diabloti: ;) za późno :evil_lol: z resztą Box jest przyzwyczajony :lol: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wow, ale ładne fotki :D, już prawie spałam, a tu taki szok. W każdym bądz razie mówię Dobranoc. Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 A to teraz zagadka! :diabloti: :evil_lol: Zwłaszcza dla Julii :razz: Kto miał najlepszą pracę z finansów? ;) Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tyyyyyyyyy?;) Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Imbir1 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tyyyyyyyyy?;) a tak jakoś mnie wylosowali :evil_lol: (tzn mnie i koleżankę, bo razem pracę pisałyśmy) - zaraz będzie nagroda dla Ciotki Imbirki za cierpliwość, niech no tylko photobucket zacznie funkcjonować :roll: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bodziulka napisał(a):...zaraz będzie nagroda dla Ciotki Imbirki za cierpliwość, niech no tylko photobucket zacznie funkcjonować :roll: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 pierwsza partia wczorajszy śnieg :roll: mizianki łóżkowe Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Boxiu grzecznie spał na łóżeczku, ale przyszedł niedobry pan i chciał je ścielić, więc Boxiu musiał się exmitować, czego uczynić nie chcicał, więc pan najpierw po dobroci, humanitarnymi metodami próbował ;) ale nie wyszło, więc przyszła pora na... telestwora :evil_lol: czyli na metody siłowe zwane mniej humanitarnymi Boxio się obraził z lądowania na fotelu i z niego zwiał, porywając ze sobą koc :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 I spacerek A tak Bodziuś pędzi, gdy usłyszy "no dobra, już idźmy do domu" :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bodziulka napisał(a):I spacerek A tak Bodziuś pędzi, gdy usłyszy "no dobra, już idźmy do domu" :evil_lol: Bodziulka, filmik z obrażonym Bodziem na fotelu mega słodki!!!:loveu: :loveu: :loveu: :lol: Kochane, siwe pyscydełko, faflucki miziaste i psytulaste!!!:loveu: :lol: A z tego spacerkowego jak się uśmiałam:lol: , Boxik zasuwa do domku jak mały meserszmit!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 a tak wcina nagrodę pospacerkową :cool3: :loveu: i fotki pojedzonkowe ;) joł joł joł - coś mi się do zęba przykleiło :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 wow Bodziulka ale zaszalałaś:evil_lol: Bodziu jest cudny i ciotka śle dziadziowi buziaki w nochala:lol: Dziękuję za dedykację:lol: Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Imbir1 napisał(a):wow Bodziulka ale zaszalałaś:evil_lol: Bodziu jest cudny i ciotka śle dziadziowi buziaki w nochala:lol: Dziękuję za dedykację:lol: zasłużyłaś sobie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :oops::oops::oops::oops::oops::oops: eeeeeee tam największa zasługa jest twoja, ja tak tylko troszkę od czasu do czasu coś podesłałam:cool3: Bodziulka, a możesz podesłać mi tą swoją analizę na meila, może teraz ja się czegoś dowiem, np. jakie są trendy w finansach, w sumie to człowiek całe życie się uczy:cool3: Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 to jest tylko wstępna analiza :lol: czyli mocno powierzchowna, ale skoro chcesz :evil_lol: trendów nowych tam na pewno nie ma ;) i gramatyka też może ubolewać :oops: tylko podaj mi swojego maila, bo mi jakiś czas temu poczta poleciała i nie mam go :-( Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 zaraz wyślę - tylko się nie śmiej, bo to mocno... studencka robota :evil_lol: Quote
Recommended Posts