Bodziulka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Pytanko do Julii :cool3: Jeżeli przepływy pienieżne netto są dodatnie, to ogólna sytuacja firmy jest dobra? Dobrze rozumiem? Quote
Bodziulka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 "spacer" a taka była jesień ;) Quote
Bodziulka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kilka wieczorów temu wyjęłam sobie pościel z szuflady, żeby pościelić łóżko... ktoś to wykorzystał :diabloti: Quote
Bodziulka Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 łóżko pościelone, pan poszedł do wanny... można skorzystać :evil_lol: a oto mgła sprzed kilku dni (28.11) Quote
ameliace Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Normalnie jak Enterek wieczorkami. Przesłodziutko:loveu: Quote
Imbirka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Bodziulka napisał(a):Pytanko do Julii :cool3: Jeżeli przepływy pienieżne netto są dodatnie, to ogólna sytuacja firmy jest dobra? Dobrze rozumiem? rozumiem, że już na samym końcu jako suma z działalności operacyjnej, inwest. i finansowej?:cool3: Jeżeli tak to rozumiem to tak:lol: (wysłałam ci meila) Quote
Bodziulka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Imbir1 napisał(a):rozumiem, że już na samym końcu jako suma z działalności operacyjnej, inwest. i finansowej?:cool3: Jeżeli tak to rozumiem to tak:lol: (wysłałam ci meila) dokładnie suma końcowa dostałam Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Bodziulka'] Dzień dobry siwiuszku kochany ;) Quote
Ania-Sonia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dobry wieczór! :lol: Co słychać u Boxa?:loveu: Odkąd "znam" Boxa bardziej zwracam uwagę na boksery. Dziś czekałam przed sklepem z pieskami na TZeta i byłam świadkiem strasznej sceny. Jakiś awanturujący się, ordynarny pijak wtargnął do sklepu targając ze sobą na smyczy pięknego boskera. Nie obyło się bez interwencji policji! Każdego psa żal, jak ma takiego pana, ale jakoś tego boksia było mi szczególnie szkoda :-( Quote
Bodziulka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Ale zabrali mu tego faflaka, prawda? U nas na osiedlu jest nowy żółty fafek z długim ogonkiem - tylko nie wiem, czy dziewczynka, czy chłopiec, bo byłam tak zajęta tarmoszeniem jej/go, ze nie zwróciłam na to uwagi :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Bodziulka napisał(a):Ale zabrali mu tego faflaka, prawda? Nie!!!!! :placz: Faceta odprowadziły do bramy jakieś dwa podejrzane dla mnie na wygląd typy, a potem wrócili do samochodu i przeglądali jakieś papiery. Ja już zaczęłam panikować, że może okradli i pobili pijaczka, ale okazało się, że to policjanci w cywilu :crazyeye: :roll: A tego boksia pijak pociągnał dalej do klatki. Pies był dosyć chudy, ale nie wyglądał źle, pierwszy raz go widziałam, a to moje okolice. Będę musiała tam "poniuchać" ;) Quote
Bodziulka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tak - niuchaj, niuchaj - zwiększ częstotliwość spacerków itp ;) Quote
Bodziulka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Właśnie wróciłam z kina - Borat... Podpatrzone w Ameryce Polecam osobom z poczuciem humoru :evil_lol: niektóre momenty są... ehhh.... trzeba być tolerancyjnym ;) Quote
Ania-Sonia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To film w takim razie nie dla mnie, im jestem starsza tym gorzej wszystko toleruję :evil_lol: , w ogóle ostatnio życie mnie męczy...:cool1: Ale ciocia Bodziulka to widzę też zapracowana, bo rzadko galerię własnego psa nawiedza ;) A dla Boksia - buziaki w faflaki! :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A kto to się do Was powolutku skrada??? :cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Ania - myślę, że po oddaniu pracy powinnaś się jakoś rozerwać- a to jest tak durny folm, ze Ci dobrze zrobi po pisaniu tych mądrości :evil_lol: (ogólnie film jest o różnicach amerykańsko kazachskich na wesoło) A ja ostatnio wyglądam mniej więcej tak: i mam niedobór sniu i cierpliwości do photobucketa ;) Quote
Bodziulka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 A czy już mówiłam, że Box w poniedziałek był pluskany :cool3: Quote
Recommended Posts