Ania-Sonia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 I co, Bodziulka poszła spać i nie zdradziła, co to dziś za święto :shake: Ale kwiatka i tak ode mnie dostaniesz! :lol: A dla Bodzia proszę przekazać buziaki w fafelki :loveu: Quote
Medorowa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dzieńdobrywieczorek:cool3: :cool3: A co to za święto:razz: :Rose: Quote
Ania-Sonia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 madzia i medor napisał(a): A co to za święto:razz: To już wie tylko Bodziulka, ale ona teraz już słodko chrapie. I jeszcze potem narzeka, że mało śpi! :evil_lol: :roll: Quote
Medorowa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :mad: Toż to z taką niep ewnością zostawić Dogomaniacką Rodzinkę :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 I to jaki doberek!!! :multi: Bodziulka, migiem zmieniaj tytuł topiku o Wierze i przesyłaj mi banerek Liska!!! I pisz, co to wczoraj było za święto???!!! :lol: Quote
Bodziulka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Doberek? :hmmmm: chyba mój mózg jeszcze nie pracuje :evil_lol: bo wcale wczoraj tak wcześnie nie poszłam spać :diabloti: do północy zadanka z narzędzi ilościowych :cool3: brykałam :eviltong: Ania - zgadłaś :evil_lol: w nagrodę dostaniesz fotki Boxa za dłuższą chwilkę :lol: Różyczki bardzo ładne :p Quote
Bodziulka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Minka pt. Na pewno nic Ci się w główkę nie stało? Spacer? :roll: Quote
Ania-Sonia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czy Wy przypadkiem nie matretujecie pieska zbyt częstymi spacerami??? :mad: Widać, że jakieś zmęczone, niedospane biedactwo :loveu: Bodziuś, gratulacje z okazji osiągnięcia pięknego wieku 13 lat i 10 miesięcy!!! :multi: Ale tu się będzie działo za 2 miesiące! :multi: Będzie impreza na całą dogomanię!!! :lol: Quote
Imbirka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No faktycznie, to już za 2 m-ce:multi: :multi: :multi: :multi: Chyba się muszę zacząć przygotowywać:cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Ania-Sonia napisał(a): Czy Wy przypadkiem nie matretujecie pieska zbyt częstymi spacerami??? :mad: Widać, że jakieś zmęczone, niedospane biedactwo :loveu: tia, 22 godziny na dobę snu to za mało :diabloti: :evil_lol: Oj, będziemy pić, aż się wywrócimy; albo aż dogomania zacznie wirować :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Bodziulka, gdzie jesteś, nie chowaj się :cool3: I tak Cię jutro dorwę! :ghost_2: :evilgrin: Quote
Bodziulka Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ooo Ania, to będziesz - i zapomnij o samochodzie - komunikacja miejska jest taka fajna :evil_lol: i nie chowam się - uczęś się :lol: A w Warszawie prądu nie ma, i wody... tzn w części miasta, a ja jestem w tej lepszej części... Na szczęście udało mi się wybyć z zajęć tuż przed awarią, bo tak to bym pewnie w windzie siedziała :lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Nooo, chyba sygnalizacja świetlna też stanęła. A tak w ogóle, to dziś przez moment przeraziła mnie perspektywa wieczoru bez kompa, telewizora, książki, suszarki. Nawet świeczek w domu nie mam :roll: A ja windą nie jeżdzę, bo mam klaustro. W ogole nie dopuszczam do myśli sytuacji, o której piszesz :nerwy: Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a co to Warszawke sparalizowało?:cool3::evil_lol: hehe ja u siebie siedziałam pół godziny w windzie o 6:30 rano i tak waliłam, że chyba pół wieżowca obudziłam:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ania, ja mam zajęcia na 8 lub 9 piętrze, więc nie wyobrażam sobie zasuwania z samego rana, zaspana, po schodkach :diabloti: w domu windą jeżdżę tylko z Boxem, no bo muszę, a tak to po schodkach, na 1 piętro :p też nie lubię wind, no ale cóż... ale siedzieć w takiej zamkniętej windzie, i to jakąś godzinę - a u mnie to zazwyczaj te windy są full i do tego takie pancerne - masakra!! :shake: Oj, stolica stała, i pewnie teraz nie jest znacznie lepiej... Dobrze, że mam pełno świeczek w domu... no patrz, Ania, to nawet byś świeczki nie mogła kupić, bo sklepy pozamykali ;) Quote
Bodziulka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 No Aniu, jak się składało gratulacje :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ooooooooo, i jeszcze jedna galeria boksiowego Pana :multi: Witamy po raz pierwszy i nie ostatni ;) Quote
Ania-Sonia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Bodziulka napisał(a):No Aniu, jak się składało gratulacje :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Jakoś się wywinęłam, w ogóle unikałam bliskich kontaktów:evil_lol: A potrawa pychota!!! Przed chwilą doprawiłam się jeszcze grzankami z czosnkiem, bo okazało się, że w lodówce tylko psia pucha :placz: Przepraszam, że nie mogłam Cię odwieźć, ale widzę, że dotarłaś szczęśliwie. A w ogóle nie mogłam spod Ani wyjechać bo był wypadek! A koncert był wspaniały!!!! Szkoda, ze Was nie zabrałam! Quote
Bodziulka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Ania-Sonia napisał(a): Przepraszam, że nie mogłam Cię odwieźć, ale widzę, że dotarłaś szczęśliwie. A w ogóle nie mogłam spod Ani wyjechać bo był wypadek! A koncert był wspaniały!!!! Szkoda, ze Was nie zabrałam! spoko - ja mam z tamtąd bezpośredni tramwaj - pół godzinki i byłam w domu :evil_lol: jak ja wychodziłam, to wypadku już nie widziałam - pewnie posprzątali ;) no i widzisz, tak mówiłaś,m że nas na koncercie nie chcesz, a tak fajnie byśmy grupowo czosnkiem zionęły - swoją drogą, ten sos mi trochę słaby wyszedł, po już po umyciu zębów go nie czułam, a to raczej niespotykane w jego przypadku :lol: :evil_lol: no i Box się ode mnie nie odsuwał, jak go tarmosiłam po powrocie - więc na pewno sosik był za słaby :diabloti: :evil_lol: Fafle wycałowane:loveu: Quote
Bodziulka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 No to spacerek dla odmiany a takie mamy jesienne listki no wracajmy już!:roll: w windzie Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek Box:multi:, znowu cię ta niedobra pańcia w taką pogodę wyciągnęła na spacer:cool3: Quote
Recommended Posts