Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doberek? :hmmmm: chyba mój mózg jeszcze nie pracuje :evil_lol: bo wcale wczoraj tak wcześnie nie poszłam spać :diabloti: do północy zadanka z narzędzi ilościowych :cool3: brykałam :eviltong:

Ania - zgadłaś :evil_lol: w nagrodę dostaniesz fotki Boxa za dłuższą chwilkę :lol: Różyczki bardzo ładne :p

Posted

Czy Wy przypadkiem nie matretujecie pieska zbyt częstymi spacerami??? :mad: Widać, że jakieś zmęczone, niedospane biedactwo :loveu:

Bodziuś, gratulacje z okazji osiągnięcia pięknego wieku 13 lat i 10 miesięcy!!! :multi:
Ale tu się będzie działo za 2 miesiące! :multi: Będzie impreza na całą dogomanię!!! :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Czy Wy przypadkiem nie matretujecie pieska zbyt częstymi spacerami??? :mad: Widać, że jakieś zmęczone, niedospane biedactwo :loveu:

tia, 22 godziny na dobę snu to za mało :diabloti: :evil_lol:

Oj, będziemy pić, aż się wywrócimy; albo aż dogomania zacznie wirować :evil_lol:

Posted

Ooo Ania, to będziesz - i zapomnij o samochodzie - komunikacja miejska jest taka fajna :evil_lol: i nie chowam się - uczęś się :lol:

A w Warszawie prądu nie ma, i wody... tzn w części miasta, a ja jestem w tej lepszej części... Na szczęście udało mi się wybyć z zajęć tuż przed awarią, bo tak to bym pewnie w windzie siedziała :lol:

Posted

Nooo, chyba sygnalizacja świetlna też stanęła. A tak w ogóle, to dziś przez moment przeraziła mnie perspektywa wieczoru bez kompa, telewizora, książki, suszarki. Nawet świeczek w domu nie mam :roll:

A ja windą nie jeżdzę, bo mam klaustro. W ogole nie dopuszczam do myśli sytuacji, o której piszesz :nerwy:

Posted

a co to Warszawke sparalizowało?:cool3::evil_lol:
hehe ja u siebie siedziałam pół godziny w windzie o 6:30 rano i tak waliłam, że chyba pół wieżowca obudziłam:evil_lol:

Posted

Ania, ja mam zajęcia na 8 lub 9 piętrze, więc nie wyobrażam sobie zasuwania z samego rana, zaspana, po schodkach :diabloti: w domu windą jeżdżę tylko z Boxem, no bo muszę, a tak to po schodkach, na 1 piętro :p też nie lubię wind, no ale cóż... ale siedzieć w takiej zamkniętej windzie, i to jakąś godzinę - a u mnie to zazwyczaj te windy są full i do tego takie pancerne - masakra!! :shake:

Oj, stolica stała, i pewnie teraz nie jest znacznie lepiej... Dobrze, że mam pełno świeczek w domu... no patrz, Ania, to nawet byś świeczki nie mogła kupić, bo sklepy pozamykali ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
No Aniu, jak się składało gratulacje :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Jakoś się wywinęłam, w ogóle unikałam bliskich kontaktów:evil_lol: A potrawa pychota!!! Przed chwilą doprawiłam się jeszcze grzankami z czosnkiem, bo okazało się, że w lodówce tylko psia pucha :placz:

Przepraszam, że nie mogłam Cię odwieźć, ale widzę, że dotarłaś szczęśliwie. A w ogóle nie mogłam spod Ani wyjechać bo był wypadek!
A koncert był wspaniały!!!! Szkoda, ze Was nie zabrałam!

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Przepraszam, że nie mogłam Cię odwieźć, ale widzę, że dotarłaś szczęśliwie. A w ogóle nie mogłam spod Ani wyjechać bo był wypadek!
A koncert był wspaniały!!!! Szkoda, ze Was nie zabrałam!

spoko - ja mam z tamtąd bezpośredni tramwaj - pół godzinki i byłam w domu :evil_lol: jak ja wychodziłam, to wypadku już nie widziałam - pewnie posprzątali ;)

no i widzisz, tak mówiłaś,m że nas na koncercie nie chcesz, a tak fajnie byśmy grupowo czosnkiem zionęły - swoją drogą, ten sos mi trochę słaby wyszedł, po już po umyciu zębów go nie czułam, a to raczej niespotykane w jego przypadku :lol: :evil_lol: no i Box się ode mnie nie odsuwał, jak go tarmosiłam po powrocie - więc na pewno sosik był za słaby :diabloti: :evil_lol:

Fafle wycałowane:loveu: