Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hehe wyobraź sobie, że chyba mają:diabloti: a tak wogóle to wirtualnie mogłabyś mi dać buzi za te finansowe sprawy, przez ciebie chyba sobie przypone wszystkie podstawy:evil_lol::razz: (a tak wogóle koleżanka ciągnie mnie na dalszy ciąg studiów, a wczoraj drugi kolega też gadał do mnie o doktoracie, chba wszyscy powariowali:cool3::evil_lol:) Quote
Bodziulka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Podobno człowiek uczy się przez całe życie... zrób jakieś dodatkowe studia np z psychologi psów :cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziękuję bardzo za buziaczki:lol:, czosnku nic nie czuć a tak odnośnie studiów, to ja już się rozleniwiłam:cool3: Quote
Bodziulka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Imbir1 napisał(a):a tak odnośnie studiów, to ja już się rozleniwiłam:cool3: Ja też, jeszcze przed podstawówką :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no nie, powalasz mnie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Niestety w dzisiejszych czasach papierek to podstawa :roll: im więcej makulatury tym lepiej... Quote
Bodziulka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Julia, dostałam zz, ale się nie otwiera, bo... nie mam uprawnień do tego pliku :hmmmm: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o kurcze, co się stało:cool3:, zaraz sprawdze Quote
teqquila Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Bodziulka uwarza co Ci Julia wysyla :P:D zdjecia przecudowne Box :loveu: Quote
Imbirka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a co niby ja moge wysłać?:cool3::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Dostałam lekturkę na kilka nudnych, jesiennych wieczorów :evil_lol: Quote
ola_k11 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 sliczny sliczny i jeszcze raz sliczny :D ps. prosze o ucalowanie!!! Quote
Bodziulka Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Ucałowany - na wejściu :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ode mnie też proszę przekazać buziaczki! :-) A w ogóle to sobie jakieś całusy tutaj rozdajecie...Czuję się wyalienowana i ...zazdrosna! :evil_lol: Czym mogę sobie zasłużyć na takie wirtualne cmoki??? :cool3: ;) Quote
Bodziulka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ania - :hmmmm: a to może wstaw nowe fotki do dziewczynkowej galerii :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Bodziulka, jak zwykle piętrzysz trudności! :diabloti: Postaram się w tym tygodniu wkleić foty Soni... sprzed 2 lat :evil_lol: - dostałam na płytce od znajomej. Aktualnych na razie nie mam! :placz: Quote
Bodziulka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 :evil_lol: no wiesz - ale masz cyfrówkę - co to za problem :razz: 3 minuty i gotowe jak zupa chińska :eviltong: Quote
Bodziulka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 No i co - 3 minuty minęły :diabloti: Mama - Wiola nie chce biletu ;) Zapytaj Małgosi :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Bodziulka napisał(a):No i co - 3 minuty minęły :diabloti: Prośba do Mamy Bodziulki o upomnienie córki, żeby nie wywierała takiej presji na koleżanki!!!! :evil_lol: :placz: Nasze dogomaniackie prośby, groźby i upomnienia nie skutkują nic a nic! :mad: Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dokładnie, my się staramy a tu nic:shake: (ja się nieśmiało przypominam w sprawie PR:cool3: ) Quote
Bodziulka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Julia, a co dokładniej potrzebujesz? I - ja mam raczej rzeczy w formie papierowej... Bym musiała poskanować Mama nie słuchaj ich :diabloti: Chcą mnie zdemoralizować i ubezwłasnowolnić :evil_lol: :lol: Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Bodziulka, ja praktycznie nie mam nic na ten temat, a kolega jest w kropce. Jak masz nawet cokolwiek to dawaj. Ja wogóle i tak nie wyobrażam sobie napisania pracy na ten temat:cool3: Quote
Recommended Posts