Aganiok Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 jak to nie zaglądamy? zaglądamy ale też u mnie ze śpiewaniem cienko :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ale to nie musi koniecznie być piosenka, jakiś wierszyk, rysuneczke itp ;) Albo Ania mogłaby się pochwalić, czy już skńczyła pisać pracę :evil_lol: Ania-Sonia napisał(a): Wczoraj byłam w swoim ulubionym sklepie z fajnymi rajstopami i takimi tam... ;) . Tam pani sprzedawczyni od lat przychodzi do pracy z boksiem :loveu: Douglasek ma mordkę przyprószoną siwizną, piękne błyszczące oczy i jest tak kochanym, poczciwym przytulakiem, że tak słodkiego, łagodnego psa to chyba nie wiedziałam. Myślę, że chyba tylko Bodzio mu dorównuje :loveu: A jaki jest grzeczny! Zawsze cichutko siedzi na zapleczu i muszę go specjalnie wywabiać, żeby się przywitać :evil_lol: A gdzie ten sklep, bo sobie dziś moje ostatnie fajne rajstopki porwałam :-( Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Bodziulka napisał(a): A gdzie ten sklep, bo sobie dziś moje ostatnie fajne rajstopki porwałam :-( E tam rajstopki, pewnie Douglaska chcesz zobaczyć! :bigok: Sklepik jest na Tamce, fajna bielizna, fikuśne skarpetki, różne rajstopki (ja kupuję specjalne wyszczuplające, mam na ich punkcie fioła :eviltong: , trzymam je nawet po zakupieniu w zamrażarce, żeby się nie darły :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: , bo one są naprawdę drogie :oops: ) No i ten bokserek na zapleczu... :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Bodziulka napisał(a):Albo Ania mogłaby się pochwalić, czy już skńczyła pisać pracę :evil_lol: Pochwalę się za 3 tygodnie, jak dożyję :placz: Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Bokserka też :p, ale dziś zadarłam w tramwaju moje ostatnie, ładne, czyli nie takie zwykłe, rajstopy. Zazwyczaj brykam do KDT, ale tam są zajebiste ceny jak na moją studencka kieszeń :roll: Bo kto widział sprzedawać biednym studentom cieńkie rajstopy za 20zł :diabloti: a w galerii metra są jeszcze droższe :roll: A ten sklep na Tamce to bliżej Wisły czy Nowego Światu? Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Bliżej Wisły, niedaleko skrzyżowania z Dobrą, na przeciwko jest sklep z odzieżą dla puszystych pań (niedługo też tam zacznę chodzić :evil_lol: , strasznie ostatnio "zajadam" stresy :shake: ). Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ania, to trochę ruchu Ci potrzeba - może jakieś spacerki z energicznymi schroniskowymi psiakami :cool3: Albo jakiś sporcik? Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Sporcik to bardzo lubię ale w tv oglądać :evil_lol: , wolę wirtualnie sie tu trochę pokręcić, no a psiaki w schronie niestety muszą jeszcze trochę na wyrodną ciotkę poczekać :-( Tak więc, cała nadzieja obecnie leży w rajstopkach :diabloti: Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ja też lubie sport w TV, najbardziej łyżwy figurowe :evil_lol: ale ostatnio trochę się wzięłam za siebie - i wygląda to pokracznie :lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Bodziulka napisał(a): ale ostatnio trochę się wzięłam za siebie - i wygląda to pokracznie :lol: szerzej, szerzej.... :evil_lol: :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 szerzej? no właśnie ja tak nie umiem, bo nawet rozkroku nie mogę zrobić, a nogę podnoszę na wysokość kolana :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ale co to jest, callanetics, aerobic, siłownia, samokatowanie się w domu???? :cool3: Jej, nogę podnieść na wysokość kolana nie jest łatwo (przed chwilą przeprowadziłam nieudaną próbę :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ania, to spróbuj "stanąć" na jednej ręce, zrobić obrót o 360 stopni i wróć na nogi... bo ludzie, z którymi chodze na zajęcia robią to z taką łatwością, jak normalni ludzie wbijają się w fotel... :evil_lol: Ja też tak będę robić... kiedyś :evil_lol: i to nie jest żaden aerobic, siłownia, ani katowanie w domu... chociaż chyba muszę zacząć pracować też nad sobą w domku Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Aha, to pewnie jakiś hip-hop, taaaak???? :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 nie, ale z muzyką ma co nieco wspólnego :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Bodziulka napisał(a):nie, ale z muzyką ma co nieco wspólnego :cool3: Techno???? Co to za dręczenie starszej, znękanej życiem koleżanki???? Nie dosyć, że szantażuje, to jeszcze zadręcza jakimiś tajemnicami :shake: :mad: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Bodziulka napisał(a):capoeira :razz: Coś mi tak w uchu dzwoni ale muszę dokładnie sprawdzić, żeby zaspokoić ciekawość :eviltong: Quote
AśkaK Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Hahaha, dziewczyny, zapiszcie się ze mną na taniec brzucha!:multi: :lol: Tam nogi trzeba podnosić tylko na 20 cm, a rozkrok jest wręcz niewskazany! (bo w rozkroku to tańczą panie lekkich obyczajów :evil_lol: :oops: ) Bodziulka, gdzie chodzisz na zajęcia? Do Riwiery może?:cool3: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 AśkaK napisał(a):Hahaha, dziewczyny, zapiszcie się ze mną na taniec brzucha!:multi: :lol: No nie, uciekam stąd, Wy jesteście naprawdę szalone :evil_lol: ;) Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 wow:crazyeye:, taniec brzuch to może i by się przydał pod warunkiem, że uda mi się spalić te oponki, które na siebie wbiłam:cool3::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Asia, moja kuzynka się właśnie zapisała do Riviery na taniec brzucha ;) ja też o tym myślałam, nawet mój tłuszczykowaty brzuszek się do tego nadaje, ale jakoś tak... Miałam chodzić do Riviery, ale tam jest drogo - a chodze do tego samego instruktora, co w Rivierze, tylko w innym miejscu (koło Bankowego) i jest taniej :p i szybko się przy tym tłuszcz spala i mięsnie buduje - o ile już się opanuje kilka ruchów Ania www.capoeira.com.pl :cool3: Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 poproszę buziaka we wte słodkie fafelki:loveu: Quote
ola_k11 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Bodziulka']chłodzenie :loveu: piekny pycholek :) prosze wycalowac!!! Quote
Recommended Posts