Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Oj, Ola, studiuję Zarządzanie/Reklamę, i mamy taki fajny przedmiot, jak finanse, który trzeba zaliczyć ;)
cos o tych finansach wiem :) tez musialam zaliczyc bo jestem na ekonomii

Posted

Chyba na wszelkich ekonomicznych kierunkach jest coś finansopodobnego...

Rodzice pojechali z Bodziem na działkę... i oto jaką fotę dostałam pod tytułem "Bodzio nam się zmniejszył" :diabloti:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Oj, to ciocia Aga mocno uzależniona jest :evil_lol: :loveu:

Ola, studiuję Zarządzanie/Reklamę, i mamy taki fajny przedmiot, jak finanse, który trzeba zaliczyć ;)

Zebyś wiedziała, że mcno uzależniona. Ale jak kiedyś pisałąm nie mam zamiaru się poddać leczeniu.

Ahhhh jak ja kocham finanse...blleee.... miałam małą poprawkę we wrześniu. A rachunkowość ooo to już dawno miałam:evil_lol:

Posted

ola_k11 napisał(a):
cos o tych finansach wiem :) tez musialam zaliczyc bo jestem na ekonomii

O, dla Bodziulki przybył nowy pomocnik do odrabianie zadań domowych :diabloti:
Ola, ja też oczywiście witam i pozdrawiam serdecznię Twoją Mamę! :Rose:

Bodziulka napisał(a):
Ania, mama dziekuje za piękny kwiatowy bukiet i kazała Ci przekazać, że ze względu na jej obecność na wątku, wcale nie musisz być dla mnie milsza :diabloti: ;)

Dobrze, dostosuję się :evil_lol: ;)

Obejrzałam filmiki z Bodziem. Ale Box majestatycznie pływa! Drugi filmik, z faflunem w ręczniczku też ładny, ale muzyka mi się nie podoba :tard:

Posted

Bodziulka napisał(a):
nie no, Ania, jak można nie lubić rytmów latynoamerykańskich

Nie załamuj mnie, to to są rytmy latynoamerykańskie??? :crazyeye: Tyle lat się uczyłam muzyki, ale niegdy bym tego nie zgadła :evil_lol:

Dobranoc! :lol:

Posted

No takich zdolności niestety u mnie brak, ja nie mam słuchu. Jak deklamowałam wiersz to też robiłam przerwy nie tam gdzie trzeba:cool3: z rytmem też u mnie kiepsko i proszę mnie nie zmuszać do takich rzeczy:cool3: