Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No bo nie ma ;) A ja chcę :P

Zwał jak zwał. Dla mnie to moro. Ale ten pustynny kamuflaż jeszcze jakoś specjalnie się nazywa, tylko ze łba mi wyleciało.

A oba tzw moro, właśnie mi się nie podobają, ble ...

universal camouflage pattern czyli UCP

takie nietypowe hobby mam ;)  rozróżniam rodzaje kamuflaży  :P a UCP kojarzy mi się z pikselami :D

• Upvote 1
Posted

Tak gadacie o tych obrożach, a moje ciągle w tych samych, od lat, dopóki nie zedrą :), ha,ha,ha.Może dlatego, ze ja lubię zwykłe, proste, jednolite.Z tradycyjnym zapięciem.

Posted

Jari też chodzi w jednej i tej samej od lat... kolczatce ;) Najdroższa obroża ever, ale nic się z nią nie dzieje, dobrze wydane pieniądze :D . Cortina też nie ma zbyt dużo obróżek, przez lata latała w jednej, teraz jej kupiłam jakąś za 8 zł odblaskową i w niej chodzi. Latem dostała łańcuszek :)

Ogólnie jak Jari czuje twardą rękę to chodzi jak złoto w zwykłej obroży i nie w głowie mu głupoty... To jest pies dla faceta po prostu, który jest od niego silniejszy :P 

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vsUJu5nrdJU[/media]

Ani jeden ani drugi normalnie nie chodzi - pasują do siebie haha :D

Posted

Inochodem, on chyba nie umie chodzić normalnie stępem - raz na ruski rok zakłusuje, ale ogólnie ma 2 biegi - wolny: inochód i szybki: galop. Prosty chłopak ;)

Posted

Psy są łatwiejsze w obsłudze niż suczki, przynajmniej dla mnie

Nie wiem, Jari na pewno jest trudny w obsłudze :P Jak doberman to już na pewno suka... Zresztą inne rasy też, jakoś wole suki :)

W końcu! Pies który chodzi jak mój! :D ja juz planowalam prześwietlenia bioder i inne dziwa, bo mnie straszyli ze chodzi jakby nog nie umial zginać :P

Też mu miałam zrobić biodra, ale chorował na żołądek więc nie było kiedy i za co i tak już se łazi po tym padole prawie 6 lat, a nie widać, żeby mu biodra kiedykolwiek przeszkadzały ;)

Posted

Hej

Erman też bardzo podobnie chodzi. Z tym,że on albo tak albo kłusem,galopem żadziej  ;)

O obrożach nie piszcie.Za mną chodzi koniecznie zakup nowej obroży-w prawdzie nie wiem po co ale chcę ;) I tylko nie mogę się zdecydować czy wybrać jakąś grubszą tzn 4cm czy właśnie przeciwieństwo tzn cieniutką ,najlepiej okrąłą :) Proszę nie doradzac zakupu dwóch ;) bo właśnie idzie do nas paka z żarciem,olejem i witaminami na które poszło ponad 300zł ;)

Posted

Obrożami się nie przejmuj, kiedyś w końcu kupisz wszystkie takie jakie będziesz chciała :P. Choć ja ostatnio znowu kupiłam jedną, i tak od tygodnia nie mogę jej odebrać od koleżanki :D ale taka ładna była, że nie mogłam powstrzymać Sama natomiast już nie latam po sklepach i nie wzdycham. Tyle dobrze :D 

Na zimę proponowałabym jakąś 4 cm, zawsze cieplej w szyję, a na wiosnę okrągłą ;)

Wzięłam dziś nad Wisłę aparat, trochę słońca się pokazało :)

DSC_8387_zpsn2akpzck.jpg

DSC_8389_zpsodreguvf.jpg

DSC_8403_zpsj2juq4y0.jpg

DSC_8409_zpsueqyohli.jpg

DSC_8411_zpspuq7ftca.jpg

Posted

Chyba tak zrobię z tymi obrożami ;)

Mikro patyczek widzę ;) Pogoda super.U nas cały czas pada :(

Jari miał naderwany/rozwalony język? Na pocz.myslałam,że to jakiś bród ale na innym zdj.też mi sie tak wydaje.