Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Czekam z niecierpliwością. Psie obroże to w końcu poważna sprawa haha :D No dla mnie tak, bo traktuję je jako rekwizyty do zdjęć :P Quote
Vailet Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Takie moro ma lupine :) http://www.lupine.pl/pl/p/Obroza-ACU-2%2C5-cm-41-71-cm/1856 Jari ma super figure teraz! Quote
Amber Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 http://www.lupine.pl/pl/c/ACU/306Faktycznie :) No ma, ale do wiosny znowu się gruby zrobi :P Quote
Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Takie moro ma lupine :)http://www.lupine.pl/pl/p/Obroza-ACU-2%2C5-cm-41-71-cm/1856 Jari ma super figure teraz! Własnie coś w ten deseń, tylko że za wąska i na zatrzask :/ Quote
NightQueen Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 No bo nie ma ;) A ja chcę :P Zwał jak zwał. Dla mnie to moro. Ale ten pustynny kamuflaż jeszcze jakoś specjalnie się nazywa, tylko ze łba mi wyleciało. A oba tzw moro, właśnie mi się nie podobają, ble ... universal camouflage pattern czyli UCP takie nietypowe hobby mam ;) rozróżniam rodzaje kamuflaży :P a UCP kojarzy mi się z pikselami :D 1 Quote
Vailet Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Bolsbokser, są tez pół zaciski, ale ze wąskie to prawda, najszersze to 2,5cm Quote
WATACHA Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Tak gadacie o tych obrożach, a moje ciągle w tych samych, od lat, dopóki nie zedrą :), ha,ha,ha.Może dlatego, ze ja lubię zwykłe, proste, jednolite.Z tradycyjnym zapięciem. Quote
angineuuka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 universal camouflage pattern czyli UCP takie nietypowe hobby mam ;) rozróżniam rodzaje kamuflaży :P a UCP kojarzy mi się z pikselami :D tez mi sie skojarzylo z pikselami :lol: Quote
Amber Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Jari też chodzi w jednej i tej samej od lat... kolczatce ;) Najdroższa obroża ever, ale nic się z nią nie dzieje, dobrze wydane pieniądze :D . Cortina też nie ma zbyt dużo obróżek, przez lata latała w jednej, teraz jej kupiłam jakąś za 8 zł odblaskową i w niej chodzi. Latem dostała łańcuszek :) Ogólnie jak Jari czuje twardą rękę to chodzi jak złoto w zwykłej obroży i nie w głowie mu głupoty... To jest pies dla faceta po prostu, który jest od niego silniejszy :P [media]https://www.youtube.com/watch?v=vsUJu5nrdJU[/media] Ani jeden ani drugi normalnie nie chodzi - pasują do siebie haha :D Quote
Amber Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Inochodem, on chyba nie umie chodzić normalnie stępem - raz na ruski rok zakłusuje, ale ogólnie ma 2 biegi - wolny: inochód i szybki: galop. Prosty chłopak ;) Quote
Bolsbokser Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Inochodem, on chyba nie umie chodzić normalnie stępem - raz na ruski rok zakłusuje, ale ogólnie ma 2 biegi - wolny: inochód i szybki: galop. Prosty chłopak ;) Jak to chłopak :P Quote
WATACHA Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Psy są łatwiejsze w obsłudze niż suczki, przynajmniej dla mnie Quote
Vailet Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 W końcu! Pies który chodzi jak mój! :D ja juz planowalam prześwietlenia bioder i inne dziwa, bo mnie straszyli ze chodzi jakby nog nie umial zginać :p Quote
Amber Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Psy są łatwiejsze w obsłudze niż suczki, przynajmniej dla mnie Nie wiem, Jari na pewno jest trudny w obsłudze :P Jak doberman to już na pewno suka... Zresztą inne rasy też, jakoś wole suki :) W końcu! Pies który chodzi jak mój! :D ja juz planowalam prześwietlenia bioder i inne dziwa, bo mnie straszyli ze chodzi jakby nog nie umial zginać :P Też mu miałam zrobić biodra, ale chorował na żołądek więc nie było kiedy i za co i tak już se łazi po tym padole prawie 6 lat, a nie widać, żeby mu biodra kiedykolwiek przeszkadzały ;) Quote
mar....ka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 może on ma dużo między nogami, dlatego tak chodzi :P Ale faktycznie pięknie chodzi na luźnej smyczy z TZ -em :) Quote
Amber Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 No właśnie nie ma. Absolutny brak jąder. Jari. Nie TŻ. Zeby nie było hehe :P Quote
mar....ka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 No właśnie nie ma. Absolutny brak jąder. Jari. Nie TŻ. Zeby nie było hehe :P dobrze, że sprostowałaś :P hehe Quote
Erykowa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Hej Erman też bardzo podobnie chodzi. Z tym,że on albo tak albo kłusem,galopem żadziej ;) O obrożach nie piszcie.Za mną chodzi koniecznie zakup nowej obroży-w prawdzie nie wiem po co ale chcę ;) I tylko nie mogę się zdecydować czy wybrać jakąś grubszą tzn 4cm czy właśnie przeciwieństwo tzn cieniutką ,najlepiej okrąłą :) Proszę nie doradzac zakupu dwóch ;) bo właśnie idzie do nas paka z żarciem,olejem i witaminami na które poszło ponad 300zł ;) Quote
Amber Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Obrożami się nie przejmuj, kiedyś w końcu kupisz wszystkie takie jakie będziesz chciała :P. Choć ja ostatnio znowu kupiłam jedną, i tak od tygodnia nie mogę jej odebrać od koleżanki :D ale taka ładna była, że nie mogłam powstrzymać Sama natomiast już nie latam po sklepach i nie wzdycham. Tyle dobrze :D Na zimę proponowałabym jakąś 4 cm, zawsze cieplej w szyję, a na wiosnę okrągłą ;) Wzięłam dziś nad Wisłę aparat, trochę słońca się pokazało :) Quote
Erykowa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Chyba tak zrobię z tymi obrożami ;) Mikro patyczek widzę ;) Pogoda super.U nas cały czas pada :( Jari miał naderwany/rozwalony język? Na pocz.myslałam,że to jakiś bród ale na innym zdj.też mi sie tak wydaje. Quote
Recommended Posts