Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wszystkim za miłe komentarze ;). Dziś jak spałam jeszcze TŻ zabrał całą trójkę na spacerek... No i ja nie biorę odpowiedzialności za to co się znajduje na poniższych zdjęciach :evil_lol: Żeby jednak nie było tak miło i spokojnie, Jariemu zrobiła się jakaś kolejna opuchlizna, tym razem na boku :roll: Wet to ukuł i był w tym płyn wysiękowy, tak więc może być to uderzenie/ukąszenie/infekcja. Całe szczęście nie ropa :p Może się faktycznie gdzieś walną, albo wetka powiedziała, że czasem te gulki od zastrzyków się pojawiają po sporym czasie, albo naciekają w inne miejsca. Jari cały czas ma jeszcze tę opuchliznę na karku, więc może mu zeszło na bark... Już sama nie wiem :shake: Ten pies nie daje mi spokoju nawet na moment ze swoim zdrowiem :eviltong:

Pobrali mu też krew na dirofilariozę, bo podobno jest coraz więcej przypadków zakażeń, a te opuchlizny o niewyjaśnionym pochodzeniu mogą na to wskazywać, ale w pierwszym badaniu nic nie znaleźli. Będą to badać dokładniej, mam zadzwonić we wtorek.

Posted

Na jeden raz starczy fotek, mam ich jeszcze drugie tyle ;)

Jest jeszcze film, ale bezmyślnie wrzuciłam go na photobucket, nie wiedziałam, że strona robi aż taką kompresję :shake: Więcej tam nic nie wgram.

Posted

Jari, zostaw drzewko :-D nununu

Ad. kolców na psie. [SIZE=2][SIZE=5][SIZE=1]Zapomniałam wczoraj skomentować ten link z onetu hihihihi
Niewiedza ludzi mnie przeraża....:mdleje: Wszystko opada jak się czyta takie teksty.