Aleks89 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Napatrzyłem się na takiego Jarka i gust mi się wypaczył:diabloti: Quote
Okamia Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 To ja jakaś inna jestem bo mnie zawsze bardziej dobermany czekolady się podobały :evil_lol: Quote
Amber Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Mi się zawsze bardziej podobały brązowe. Jak miałam kupować dobermana to się nawet nie zastanawiałam nad czarnym ;) Czarny może być tylko wtedy jak będzie brązowy :eviltong: Btw http://tablica.pl/oferta/rasowy-doberman-braz-ID3hlgt.html#df49309db4 może ktoś chętny? :) Jeżeli chodzi o Jariego i Julka to nawet nie podchodziłyśmy z nimi, żeby się "przywitały". Jari do jednego drzewa, Julek do drugiego i było dobrze ;) Quote
Amber Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Te kolce to akurat ma do dupy... Uszy też trochę za długie, ale ogólnie bym brała ;) Quote
natija Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 fajne ma radary, mi sie podobaja:) ogolnie to tez bym brala;) Quote
Naklejka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Wczoraj spytałam ojca czy chce trzeciego psa, w odpowiedzi usłyszałam: wylatuj przez okno :diabloti: Ale nawet ja nie mam ochoty na kolejnego psa :eviltong: Ten dobek kolorystycznie nie pasowałby do moich dupków. Faktycznie uszy ma bardzo długie, mógłby mieć krótsze :) Quote
Flea_mbb Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Na pierwszym zdjęciu wygląda jak zajączek, ale mi też się podoba:) Quote
FredziaFredzia Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 No Julek całkiem całkiem dobek jest! Jari w kwiatkach słit focia :loveu: A powiedz mi jeszcze, gdzie wyszukałaś takie legowisko jak Finki? Quote
Aleks89 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='FredziaFredzia']No Julek całkiem całkiem dobek jest! Jari w kwiatkach słit focia :loveu: A powiedz mi jeszcze, gdzie wyszukałaś takie legowisko jak Finki?[/QUOTE] Na alledrogo takie widziałem:cool3: Quote
Amber Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='FredziaFredzia']No Julek całkiem całkiem dobek jest! Jari w kwiatkach słit focia :loveu: A powiedz mi jeszcze, gdzie wyszukałaś takie legowisko jak Finki? To legowisko kupiłam w sklepie stacjonarnym kar-my, ale widzę, że w netowym też je sprzedają http://www.kar-ma.pl/legowiska-o_c_102_3.html zjedz sobie na sam dół, tam są te szare :) Quote
Amber Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Trochę fotek mam. Najpierw standardowe tortury frisbee: Quote
Amber Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Cortina uciekła mi podczas tego spaceru 9 razy... To jej ostatnie zdjęcia :( :eviltong: Quote
Amber Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='omry']Ale jego klata to mnie powala :loveu:[/QUOTE] Ta klata to efekt mojego wychowania :obrazic: :evil_lol: [quote name='Okamia']Ti ti ti Jareczka poznam za 24 dni :loveu:[/QUOTE] Ciesz się póki możesz :diabloti: Quote
Okamia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Amber'] Ciesz się póki możesz :diabloti:[/QUOTE] Ej no przecież nie zje swojej ukochanej dogocioteczki :loveu: Quote
Amber Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Zje, bo jest niewychowany :shake: Tylko nad wychowaniem urody na razie pracowałam :eviltong: Quote
Okamia Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Amber']Zje, bo jest niewychowany :shake: Tylko nad wychowaniem urody na razie pracowałam :eviltong:[/QUOTE] No tak zapomniałam :shake: Quote
Amber Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Z drugiej strony pozdrawiam cię a_niusiu, która wiernie tu przychodzisz i wnikliwie czytasz moje posty, przez co znasz je lepiej niż ja sama :evil_lol: To bardzo nie ładnie i mogę cię śmiało nazwać hipokrytką, szczególnie mając na uwadze fakt, że czepiałaś się innych, że cię "śledzą" :eviltong: Ale zapraszam, zapraszam... Tu mądre rzeczy są pisane. A już na pewno te mojego autorstwa :loveu: :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Amber']Z drugiej strony pozdrawiam cię a_niusiu, która wiernie tu przychodzisz i wnikliwie czytasz moje posty, przez co znasz je lepiej niż ja sama :evil_lol: To bardzo nie ładnie i mogę cię śmiało nazwać hipokrytką, szczególnie mając na uwadze fakt, że czepiałaś się innych, że cię "śledzą" :eviltong: Ale zapraszam, zapraszam... Tu mądre rzeczy są pisane. A już na pewno te mojego autorstwa :loveu: :diabloti:[/QUOTE] :roflt: to tak jak w temacie u omry o maturze. Od czapy nagle się zjawić i sobie pojechać po ludziach. Ach ta intuicja :diabloti: My jak się "zwoływaliśmy" to przynajmniej oficjalnie :eviltong: Jaruś klatę ma calkiem calkiem, i kurde Amber wypaczyłaś mi gust, teraz czarny dobek wydaje mi się jakiś taki dziwny :evil_lol: No i zacznij w końcu wychowywać tego psa, skoro mamy w jednym domku mieszkać :eviltong: Quote
Recommended Posts