Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi się zawsze bardziej podobały brązowe. Jak miałam kupować dobermana to się nawet nie zastanawiałam nad czarnym ;) Czarny może być tylko wtedy jak będzie brązowy :eviltong:

Btw http://tablica.pl/oferta/rasowy-doberman-braz-ID3hlgt.html#df49309db4 może ktoś chętny? :)

Jeżeli chodzi o Jariego i Julka to nawet nie podchodziłyśmy z nimi, żeby się "przywitały". Jari do jednego drzewa, Julek do drugiego i było dobrze ;)

Posted

Wczoraj spytałam ojca czy chce trzeciego psa, w odpowiedzi usłyszałam: wylatuj przez okno :diabloti: Ale nawet ja nie mam ochoty na kolejnego psa :eviltong: Ten dobek kolorystycznie nie pasowałby do moich dupków. Faktycznie uszy ma bardzo długie, mógłby mieć krótsze :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']No Julek całkiem całkiem dobek jest! Jari w kwiatkach słit focia :loveu:
A powiedz mi jeszcze, gdzie wyszukałaś takie legowisko jak Finki?[/QUOTE]

Na alledrogo takie widziałem:cool3:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']No Julek całkiem całkiem dobek jest! Jari w kwiatkach słit focia :loveu:
A powiedz mi jeszcze, gdzie wyszukałaś takie legowisko jak Finki?
To legowisko kupiłam w sklepie stacjonarnym kar-my, ale widzę, że w netowym też je sprzedają http://www.kar-ma.pl/legowiska-o_c_102_3.html zjedz sobie na sam dół, tam są te szare :)

Posted

[quote name='omry']Ale jego klata to mnie powala :loveu:[/QUOTE]
Ta klata to efekt mojego wychowania :obrazic: :evil_lol:

[quote name='Okamia']Ti ti ti Jareczka poznam za 24 dni :loveu:[/QUOTE]
Ciesz się póki możesz :diabloti:

Posted

Z drugiej strony pozdrawiam cię a_niusiu, która wiernie tu przychodzisz i wnikliwie czytasz moje posty, przez co znasz je lepiej niż ja sama :evil_lol:

To bardzo nie ładnie i mogę cię śmiało nazwać hipokrytką, szczególnie mając na uwadze fakt, że czepiałaś się innych, że cię "śledzą" :eviltong:

Ale zapraszam, zapraszam... Tu mądre rzeczy są pisane. A już na pewno te mojego autorstwa :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Z drugiej strony pozdrawiam cię a_niusiu, która wiernie tu przychodzisz i wnikliwie czytasz moje posty, przez co znasz je lepiej niż ja sama :evil_lol:

To bardzo nie ładnie i mogę cię śmiało nazwać hipokrytką, szczególnie mając na uwadze fakt, że czepiałaś się innych, że cię "śledzą" :eviltong:

Ale zapraszam, zapraszam... Tu mądre rzeczy są pisane. A już na pewno te mojego autorstwa :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

:roflt:
to tak jak w temacie u omry o maturze. Od czapy nagle się zjawić i sobie pojechać po ludziach. Ach ta intuicja :diabloti:
My jak się "zwoływaliśmy" to przynajmniej oficjalnie :eviltong:

Jaruś klatę ma calkiem calkiem, i kurde Amber wypaczyłaś mi gust, teraz czarny dobek wydaje mi się jakiś taki dziwny :evil_lol:
No i zacznij w końcu wychowywać tego psa, skoro mamy w jednym domku mieszkać :eviltong: