Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
Fejsbuczka nie śledzisz:diabloti: Chociaz w sośnicy też byłem ,psa odebrać :lol:

No nie :-( Jestem dzieckiem lasu i nie korzystam z internetu, straszę też ludzi na ulicach, bo wyglądam jak potwór :evil_lol:
Ja byłam na rowerku :loveu: wracałam z błotem na twarzy :evil_lol:

Posted

Nom tom napiszem ,że 1raz mój eks mąż dostał Kaje na weekend i sobie se z niom chodził bez smyczy.Bo Kajusia jest grzeczna i wfszystkich słuchusia :loveu:

Posted

[quote name='Flea_mbb']Bio, pasowałyby do starej baby, której też coś obwisa:)
:evil_lol:

Znowu spotkałam Julka na spacerze w Choszczówce... Tym razem udało mi się zrobić zdjęcia na stojaka... Tititi malutki pieseczek :diabloti:

I kilka z dziś... Ale jakoś nie mam weny ;)

Sadzawka... a raczej co z niej zostało...

Posted

Piękny Julek :) bydle z niego :) chociaż on zawsze był duży :)
ciekawe jak wyglądałby obok Jarka ;] ale w sumie, któryś z nich mógłby nie wyglądać, chcąć zrobić porównawcze zdjęcie hehe :)

Posted

Ja to bym ich ustawiła koło siebie bez problemu, ale Urszula się boi :p Julek naprawdę sporo przerósł wzorzec ale tak to jest flegmatyczny do granic możliwości. Śpi do 11 i trzeba go ściągać z kanapy :diabloti:

U Jariego sprawdza się zaś powiedzenie, mały ale wariat ;)

Posted

[quote name='natija']tez mi sie podoba bydlaczek i kolorek ma fajny:loveu:[/QUOTE]
standardowy :P
Jakoś po zdjeciach z Jarim, uwielbiam brązowe dobki :P :P mimo że nigdy nie był to mój kolor ;)

Posted

[quote name='zaba14']standardowy :P
Jakoś po zdjeciach z Jarim, uwielbiam brązowe dobki :P :P mimo że nigdy nie był to mój kolor ;)[/QUOTE]

Witam w klubie.Przez tego zdechlaka teraz dla mnie dob=czekolana ,a nie jedyny właściwy czarny:shake:

Posted

:drink1::drink1:to się możemy napić ;]
[quote name='Aleks89']Witam w klubie.Przez tego zdechlaka teraz dla mnie dob=czekolana ,a nie jedyny właściwy czarny:shake:[/QUOTE]