Rinuś Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Jak to! Nie wiem?! proszę to naprawić :angryy: Quote
RPG Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jesli dobrze zrozumialam to jestes Sylwia teraz na fejsie , czuje sie pominieta calkiem . Do tego nie polubilas mojej strony , to juz calkiem grzech ! Quote
RPG Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a)::diabloti: Noł problem...a potem wypuścimi Jareczka i niech zrobi sobie "dzień dziecka" :evil_lol: Jejku to i Kot chcialby tez taki dzien dziecka :):) Quote
Amber Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 RPG napisał(a):Jesli dobrze zrozumialam to jestes Sylwia teraz na fejsie , czuje sie pominieta calkiem . Do tego nie polubilas mojej strony , to juz calkiem grzech ! Już naprawiłam błąd ;) A ty jesteś szybka jak błyskawica :lol: Quote
RPG Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Już naprawiłam błąd ;) A ty jesteś szybka jak błyskawica :lol: no bo ja juz taka jestem po prostu. Teraz musisz polubic moja strone , nie masz wyjscia , ALE NA ARABY SOBIE POPATRZYSZ i w ogole , moze sie i na sesje zapiszesz do mnie , w sumie to kto Ci ma zdjecia robic ? Quote
Amber Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Ja jestem taka brzydka, że nie ma sensu mi zdjęć robić :lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Masz w galerii więcej kwejków niż zdjęć. :D Quote
Amber Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Ostatnio tak ;) Ale mam fejsbuczka i będę musiała jakieś nowe foteczki niedługo porobić :loveu: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 No w sumie nie po to by dodawać foty :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No jak to, to FB ma jakieś inne zastosowania? Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Oj ma :evil_lol: Cicho bo się wyda :evil_lol: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Że niby co? Przecież FB stoi odłogiem... Szczególnie chat, nawet nie zauważyłam tej funkcji i nie wiem gdzie ona jest :shake: :evil_lol: Quote
RPG Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Że niby co? Przecież FB stoi odłogiem... Szczególnie chat, nawet nie zauważyłam tej funkcji i nie wiem gdzie ona jest :shake: :evil_lol: Jest o dobrze dziala, tylko o mnie pomyslisz i klikniesz a juz mozemy pierdzielic bezdety na czacie ! Z tym , ze u mnie komp caly czas wlaczony wiec wyglada jakbym caly dzien byla na kompie , a ja tak z doskoku siadam do biurka , no chyba , ze siedze w zdjeciach to jestem . No to do milego Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Że niby co? Przecież FB stoi odłogiem... Szczególnie chat, nawet nie zauważyłam tej funkcji i nie wiem gdzie ona jest :shake: :evil_lol: Tak czat jest Ci obcy - zwłaszcza konferencje, co to jest w ogóle? :niewiem: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Tak czat jest Ci obcy - zwłaszcza konferencje, co to jest w ogóle? :niewiem: ja zupełnie nie wiem o co chodzi. Jaki fejsbuk? Co to w ogole jest? :diabloti: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):ja zupełnie nie wiem o co chodzi. Jaki fejsbuk? Co to w ogole jest? :diabloti: jak sama nazwa mówi to jest BUK! no taki ten na górze :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber'owa tera masz fejsbuczka więc istniejesz! :multi::evil_lol: Moje "kochane" kuzyneczki uważają że jak kogoś niema na fb to nieistnieje :shake: Szkoda że mój pc nie toleruje fejsbuczka :-( nigdy nie jestem na bieżąco :evil_lol: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Troszkę słit foteczek dziś stworzyłam :loveu: Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead%203/DSC_5047_zpsea091a51.jpg.html padłam :evil_lol: Quote
natija Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 wszystkie pozycje lania to ma obcykane;) uzebienie konkretne :) Quote
Recommended Posts