asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Instant napisał(a):Ja też chcę, ja też! :diabloti: Ostatnio doceniam uroki życia na wsi. Chociażby dziś - pół godziny w ogrodzie i mam poziomki i truskawki, a za niedługo będą czereśnie :loveu: No i widok Jarka w klatce i w kojcu... :evil_lol: O ile wam nie przeszkadza dom w fazie remontu, to nie ma w sumie ogarniczeń, poza moją pracą ;) Ale nie wiem jak długo jeszcze popracuje :eviltong: Idzie się dogadać i jakoś ustalić konkrety i ewentualny urlop :cool3: Quote
Instant Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):Jak będziesz bez psa to spoko. Najwyżej stracisz rękę. A nie psa :evil_lol: Mój szczeniaczek dopiero za rok, buuu :-( asiak_kasia napisał(a):O ile wam nie przeszkadza dom w fazie remontu, to nie ma w sumie ogarniczeń, poza moją pracą ;) Ale nie wiem jak długo jeszcze popracuje :eviltong: Idzie się dogadać i jakoś ustalić konkrety i ewentualny urlop :cool3: Ja tam mam baardzo elastyczny kalendarz, o ile dacie mi dostęp do neta i trochę prądu i sobie będę mogła klikać bez przeszkód :evil_lol: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Mi bardzo przeszkadza, do SYFU PRZECIE nie przyjadę :shake: :evil_lol: No ja bym tak chciała przed nadejściem śniegu :evil_lol: Ale serio, człek zapracowany, a to już lipiec się zrobił :p Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):Mi bardzo przeszkadza, do SYFU PRZECIE nie przyjadę :shake: :evil_lol: No ja bym tak chciała przed nadejściem śniegu :evil_lol: Ale serio, człek zapracowany, a to już lipiec się zrobił :p No my niby planujemy urlop na koniec lipca/początek sierpnia, ale to nic pewnego :roll: U nas nigdy nie ma nic pewnego, ale spoko rzuc termin to się jakoś dostosować da radę ;) Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 24.12.2013 może być? Może nie będzie jeszcze śniegu? :evil_lol: Ale jak nie pasuje, to faktycznie, mogę rzucić jakiś inny termin... :roll: :lol: Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):24.12.2013 może być? Może nie będzie jeszcze śniegu? :evil_lol: Ale jak nie pasuje, to faktycznie, mogę rzucić jakiś inny termin... :roll: :lol: wiesz, tradycja akazuje przyjac kazdego goscia, nawet jak przybywa z walniętym psem, który ma żądze mordu na pysku i jamnicami co szczają pod siebie :evil_lol: Quote
Dioranne Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Córcia przyszła! :evil_lol: Jesteś bardzo złą i nieodpowiedzialną pańcią, bo nic ze swoim Jarim nie robisz. I jeszcze masz czelność wypowiadać się o rasie! Znaffca od siedmiu boleści się trafił... Psa mordercę sobie kupi, a później jeszcze jest tak paskudną miłośniczką psów, że nic z nim nie robi i nie wykorzystuje jego potenszjalu. Tak mi się teraz przypomniało: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Gdyby one jeszcze pod siebie robiły? A one na sufit! Ale może to dobrze, ubarwiom barszczyk :loveu: :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):Gdyby one jeszcze pod siebie robiły? A one na sufit! Ale może to dobrze, ubarwiom barszczyk :loveu: :eviltong: :evil_lol: jako mięsko dodatowe? Szczególnie Cortinka w sam raz do bigosiku by się nadawała-zamiast kiełbaski :diabloti: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 [quote name='Dioranne']Córcia przyszła! :evil_lol: Jesteś bardzo złą i nieodpowiedzialną pańcią, bo nic ze swoim Jarim nie robisz. I jeszcze masz czelność wypowiadać się o rasie! Znaffca od siedmiu boleści się trafił... Psa mordercę sobie kupi, a później jeszcze jest tak paskudną miłośniczką psów, że nic z nim nie robi i nie wykorzystuje jego potenszjalu. Tak mi się teraz przypomniało: No witam cię córa, gdzie się szlajasz z tym bękartem Jariego? :evil_lol: Cho do mamuni, do naszego kółeczka wzajemnej adoracji, skąd źli ludzie uciekają, zbierając razy swoim kijkiem z tyłka... Potem niestety go wsadzają z powrotem... Ale to już kwestia osobistych preferencji :roll: :eviltong: Bosze, do dziecka takie rzeczy... Buk mnie pokarze, tak samo jak za ten ślub w Amsterdamie z Kasiunią :shake: :evil_lol: :evil_lol: jako mięsko dodatowe? Szczególnie Cortinka w sam raz do bigosiku by się nadawała-zamiast kiełbaski :diabloti: Zamiast słoninki :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Amber']No witam cię córa, gdzie się szlajasz z tym bękartem Jariego? :evil_lol: Cho do mamuni, do naszego kółeczka wzajemnej adoracji, skąd źli ludzie uciekają, zbierając razy swoim kijkiem z tyłka... Potem niestety go wsadzają z powrotem... Ale to już kwestia osobistych preferencji :roll: :eviltong: Bosze, do dziecka takie rzeczy... Buk mnie pokarze, tak samo jak za ten ślub w Amsterdamie z Kasiunią :shake: :evil_lol: Zamiast słoninki :diabloti: Mojemu TZ się pomysł bardzo podoba-zbreźny prosiak chciał tylko być przy nocy poślubnej :evil_lol: Cortinka będzie daniem głownym naszej wieczerzy :loveu: Quote
Instant Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):No witam cię córa, gdzie się szlajasz z tym bękartem Jariego? :evil_lol: Cho do mamuni, do naszego kółeczka wzajemnej adoracji, skąd źli ludzie uciekają, zbierając razy swoim kijkiem z tyłka... Potem niestety go wsadzają z powrotem... Ale to już kwestia osobistych preferencji :roll: :eviltong: Bosze, do dziecka takie rzeczy... Buk mnie pokarze, tak samo jak za ten ślub w Amsterdamie z Kasiunią :shake: :evil_lol: A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Instant napisał(a):A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol: Ty nie bądź taka mądra, bo sama masz zadatki na fotoblożankę :diabloti: btw znalazłam Cię na tym fejsiku czy nie? Ja mam Kasia Asiak. Szukaj, bo mi to chyba nieudolnie idzie :eviltong: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 asiak_kasia napisał(a):Mojemu TZ się pomysł bardzo podoba-zbreźny prosiak chciał tylko być przy nocy poślubnej :evil_lol: Cortinka będzie daniem głownym naszej wieczerzy :loveu: Może być. W sumie to przyda się coś twardego... :loveu: :evil_lol: Dobrze, że Cortina w swoim ciasnym myśleniu nie wpadła na pomysł, żeby nas uczynić swoim głównym daniem. Albo może wpadła ale ma do tego kiepskie warunki fizyczne :evil_lol: Cały czas uważam, że gdyby jamniki miały ciało CAO to świat wyglądałby inaczej :evil_lol: Instant napisał(a):A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol: Ktoś życzliwy naśle kuratora i się skończy to bezprawie :eviltong: Quote
Instant Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 asiak_kasia napisał(a):Ty nie bądź taka mądra, bo sama masz zadatki na fotoblożankę :diabloti: btw znalazłam Cię na tym fejsiku czy nie? Ja mam Kasia Asiak. Szukaj, bo mi to chyba nieudolnie idzie :eviltong: Jakie zadatki, jakie? Ja się pytam! :mad: Idę cię szukać :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Amber']Może być. W sumie to przyda się coś twardego... :loveu: :evil_lol: Dobrze, że Cortina w swoim ciasnym myśleniu nie wpadła na pomysł, żeby nas uczynić swoim głównym daniem. Albo może wpadła ale ma do tego kiepskie warunki fizyczne :evil_lol: Cały czas uważam, że gdyby jamniki miały ciało CAO to świat wyglądałby inaczej :evil_lol: Ktoś życzliwy naśle kuratora i się skończy to bezprawie :eviltong: No w sumie racja, zawsze 2 dychy w kieszeni i nie trzeba kupować zadnego zamiennika :diabloti: a co do jamnic-idealny materiał na horror :diabloti: [quote name='Instant']Jakie zadatki, jakie? Ja się pytam! :mad: Idę cię szukać :evil_lol: NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3: I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości! (wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Amber']I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości! (wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong: :loveu: no idealna fotoblożanka :evil_lol: a tera sory ide z moimi psami PRACOWAĆ! :diabloti: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Nie przepracuj się każąc im np. czekać na podanie karmy, zamiast jeść miskę razem z twoją ręką i dachem. U mnie tak się dzieje. Bo z Jarim NIC nie robię... :eviltong: Quote
Dioranne Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Właśnie mamcia, nie przepracuj się. Córa żreć chce! :evil_lol: Ze mnie wiadomo - kolejne pokolenie, które woli pyskować i pierdzielić o niczym, niż zdjęcia wstawiać. Ale kto by chciał takiego brzydala oglądać. Lepiej pospierać się o to, jaka długość sznurka lepsza! :D Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Im dłuższy tym lepszy. W razie czego można się powiesić bo przeczytaniu jakiegoś kolejnego, wyjątkowo błyskotliwego komenta z dogo :diabloti: Quote
Okamia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):Im dłuższy tym lepszy. W razie czego można się powiesić bo przeczytaniu jakiegoś kolejnego, wyjątkowo błyskotliwego komenta z dogo :diabloti: Z takich możesz wyczytać najwięcej wiedzy :loveu: Quote
Amber Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Chyba tej dotyczącej psychiatrii :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a):Chyba tej dotyczącej psychiatrii :evil_lol: Się kurde śmiej ale czasami na podstawie postów próbuję robić psychoanalizę niektórych użytkowników dogomanii :evil_lol: (taka pozostałość po fascynacji psychiatrią i psychologią :loveu:) Quote
RPG Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Amber napisał(a): Ale ty Rena chyba też wyszłaś cała ze spotkania z nim, jak i reszta ludzi z treningu. Tak , zyje , mam sie nie najgorzej , uwazam , ze Jarek jest calkiem fajnym chlopcem , jego niedorowoj jest w zasadzie nie odbiegajacy od innych dobermanow . Mialam okazje widziec kilka sztuk to i porownanie mam jakies . Moj Kot to nic tez nie uczony , ale ten ma nerwy ze stali , z tym , ze jak nas napadly 2 psy , to dostaly taki w*******, , ze masakra , a ode mnie tez po kopie kazdy , bo jeden sie na mnie rzucil , za co Kot go calkiem na koniec zmasakrowal . Takze taki Jarek jest to calkiem nieglupi pomysl , bo przynajmniej wiadomo , ze wariat , choc ja wcale tak na naprawde nie uwazam , tak nie mysle , wypisuje tak , bo lubie gada a wtedy sobie na takie czulosci pozwalam . A Kot to calkiem inny , ciezko go wkurzyc , ale jak juz to jak napisalam wyzej .Koniec . W razie gdyby jakis madry mlodociany umysl zarzucil mi , ze nie umialam odwolac swojego psa jak sie naparzal z 2 innymi nadmienie , ze to nie jest mozliwe , nie bylo i nie bedzie , poza tym sama jeszcze musialam pomoc , bo 2 duzych na jednego , no ok nie malego to przewaga , ale mamusia nie da krzywdy chlopcu zrobic . W sumie to musze powiedziec , ze niezle wypadlam i sama siebie nie poznaje , bo podejsc do takiej kotlowany i utrafic wroga w leb to wyzwanie , no tak czy nie ? Quote
Recommended Posts