Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Instant napisał(a):
Ja też chcę, ja też! :diabloti:
Ostatnio doceniam uroki życia na wsi. Chociażby dziś - pół godziny w ogrodzie i mam poziomki i truskawki, a za niedługo będą czereśnie :loveu:
No i widok Jarka w klatce i w kojcu... :evil_lol:

O ile wam nie przeszkadza dom w fazie remontu, to nie ma w sumie ogarniczeń, poza moją pracą ;) Ale nie wiem jak długo jeszcze popracuje :eviltong:

Idzie się dogadać i jakoś ustalić konkrety i ewentualny urlop :cool3:

Posted

Amber napisał(a):
Jak będziesz bez psa to spoko. Najwyżej stracisz rękę. A nie psa :evil_lol:

Mój szczeniaczek dopiero za rok, buuu :-(

asiak_kasia napisał(a):
O ile wam nie przeszkadza dom w fazie remontu, to nie ma w sumie ogarniczeń, poza moją pracą ;) Ale nie wiem jak długo jeszcze popracuje :eviltong:

Idzie się dogadać i jakoś ustalić konkrety i ewentualny urlop :cool3:

Ja tam mam baardzo elastyczny kalendarz, o ile dacie mi dostęp do neta i trochę prądu i sobie będę mogła klikać bez przeszkód :evil_lol:

Posted

Mi bardzo przeszkadza, do SYFU PRZECIE nie przyjadę :shake:

:evil_lol:

No ja bym tak chciała przed nadejściem śniegu :evil_lol: Ale serio, człek zapracowany, a to już lipiec się zrobił :p

Posted

Amber napisał(a):
Mi bardzo przeszkadza, do SYFU PRZECIE nie przyjadę :shake:

:evil_lol:

No ja bym tak chciała przed nadejściem śniegu :evil_lol: Ale serio, człek zapracowany, a to już lipiec się zrobił :p

No my niby planujemy urlop na koniec lipca/początek sierpnia, ale to nic pewnego :roll: U nas nigdy nie ma nic pewnego, ale spoko rzuc termin to się jakoś dostosować da radę ;)

Posted

24.12.2013 może być? Może nie będzie jeszcze śniegu? :evil_lol:

Ale jak nie pasuje, to faktycznie, mogę rzucić jakiś inny termin... :roll: :lol:

Posted

Amber napisał(a):
24.12.2013 może być? Może nie będzie jeszcze śniegu? :evil_lol:

Ale jak nie pasuje, to faktycznie, mogę rzucić jakiś inny termin... :roll: :lol:

wiesz, tradycja akazuje przyjac kazdego goscia, nawet jak przybywa z walniętym psem, który ma żądze mordu na pysku i jamnicami co szczają pod siebie :evil_lol:

Posted

Córcia przyszła! :evil_lol: Jesteś bardzo złą i nieodpowiedzialną pańcią, bo nic ze swoim Jarim nie robisz. I jeszcze masz czelność wypowiadać się o rasie! Znaffca od siedmiu boleści się trafił... Psa mordercę sobie kupi, a później jeszcze jest tak paskudną miłośniczką psów, że nic z nim nie robi i nie wykorzystuje jego potenszjalu. Tak mi się teraz przypomniało:

Posted

Amber napisał(a):
Gdyby one jeszcze pod siebie robiły? A one na sufit!

Ale może to dobrze, ubarwiom barszczyk :loveu: :eviltong:

:evil_lol: jako mięsko dodatowe? Szczególnie Cortinka w sam raz do bigosiku by się nadawała-zamiast kiełbaski :diabloti:

Posted

[quote name='Dioranne']Córcia przyszła! :evil_lol: Jesteś bardzo złą i nieodpowiedzialną pańcią, bo nic ze swoim Jarim nie robisz. I jeszcze masz czelność wypowiadać się o rasie! Znaffca od siedmiu boleści się trafił... Psa mordercę sobie kupi, a później jeszcze jest tak paskudną miłośniczką psów, że nic z nim nie robi i nie wykorzystuje jego potenszjalu. Tak mi się teraz przypomniało:

No witam cię córa, gdzie się szlajasz z tym bękartem Jariego? :evil_lol:

Cho do mamuni, do naszego kółeczka wzajemnej adoracji, skąd źli ludzie uciekają, zbierając razy swoim kijkiem z tyłka... Potem niestety go wsadzają z powrotem... Ale to już kwestia osobistych preferencji :roll: :eviltong:

Bosze, do dziecka takie rzeczy... Buk mnie pokarze, tak samo jak za ten ślub w Amsterdamie z Kasiunią :shake: :evil_lol:

:evil_lol: jako mięsko dodatowe? Szczególnie Cortinka w sam raz do bigosiku by się nadawała-zamiast kiełbaski :diabloti:

Zamiast słoninki :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']No witam cię córa, gdzie się szlajasz z tym bękartem Jariego? :evil_lol:

Cho do mamuni, do naszego kółeczka wzajemnej adoracji, skąd źli ludzie uciekają, zbierając razy swoim kijkiem z tyłka... Potem niestety go wsadzają z powrotem... Ale to już kwestia osobistych preferencji :roll: :eviltong:

Bosze, do dziecka takie rzeczy... Buk mnie pokarze, tak samo jak za ten ślub w Amsterdamie z Kasiunią :shake: :evil_lol:

Zamiast słoninki :diabloti:

Mojemu TZ się pomysł bardzo podoba-zbreźny prosiak chciał tylko być przy nocy poślubnej :evil_lol:

Cortinka będzie daniem głownym naszej wieczerzy :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
No witam cię córa, gdzie się szlajasz z tym bękartem Jariego? :evil_lol:

A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol:

Posted

Instant napisał(a):
A potem co z tego dziecka wyrośnie? No?! Kolejna fotoblożanka, co to z psem nie pracuje! :evil_lol:

Ty nie bądź taka mądra, bo sama masz zadatki na fotoblożankę :diabloti:

btw znalazłam Cię na tym fejsiku czy nie? Ja mam Kasia Asiak. Szukaj, bo mi to chyba nieudolnie idzie :eviltong:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Mojemu TZ się pomysł bardzo podoba-zbreźny prosiak chciał tylko być przy nocy poślubnej :evil_lol:
Cortinka będzie daniem głownym naszej wieczerzy :loveu:

Może być. W sumie to przyda się coś twardego... :loveu: :evil_lol:

Dobrze, że Cortina w swoim ciasnym myśleniu nie wpadła na pomysł, żeby nas uczynić swoim głównym daniem. Albo może wpadła ale ma do tego kiepskie warunki fizyczne :evil_lol: Cały czas uważam, że gdyby jamniki miały ciało CAO to świat wyglądałby inaczej :evil_lol:

Instant napisał(a):

Ktoś życzliwy naśle kuratora i się skończy to bezprawie :eviltong:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Ty nie bądź taka mądra, bo sama masz zadatki na fotoblożankę :diabloti:

btw znalazłam Cię na tym fejsiku czy nie? Ja mam Kasia Asiak. Szukaj, bo mi to chyba nieudolnie idzie :eviltong:

Jakie zadatki, jakie? Ja się pytam! :mad:

Idę cię szukać :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Może być. W sumie to przyda się coś twardego... :loveu: :evil_lol:

Dobrze, że Cortina w swoim ciasnym myśleniu nie wpadła na pomysł, żeby nas uczynić swoim głównym daniem. Albo może wpadła ale ma do tego kiepskie warunki fizyczne :evil_lol: Cały czas uważam, że gdyby jamniki miały ciało CAO to świat wyglądałby inaczej :evil_lol:

Ktoś życzliwy naśle kuratora i się skończy to bezprawie :eviltong:

No w sumie racja, zawsze 2 dychy w kieszeni i nie trzeba kupować zadnego zamiennika :diabloti:

a co do jamnic-idealny materiał na horror :diabloti:

[quote name='Instant']Jakie zadatki, jakie? Ja się pytam! :mad:

Idę cię szukać :evil_lol:

NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3:

Posted

NNo jak to jakie-z kim przystajesz...itd :cool3:

I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości!

(wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']I nie robisz żadnych zdjęć swojemu psu. Którego nie masz jeszcze. Ale będziesz mieć... w przyszłości!

(wiec nie mów mi, że siedzi z tyłu!) :eviltong:

:loveu: no idealna fotoblożanka :evil_lol:

a tera sory ide z moimi psami PRACOWAĆ! :diabloti:

Posted

Nie przepracuj się każąc im np. czekać na podanie karmy, zamiast jeść miskę razem z twoją ręką i dachem.

U mnie tak się dzieje. Bo z Jarim NIC nie robię... :eviltong:

Posted

Właśnie mamcia, nie przepracuj się. Córa żreć chce! :evil_lol: Ze mnie wiadomo - kolejne pokolenie, które woli pyskować i pierdzielić o niczym, niż zdjęcia wstawiać. Ale kto by chciał takiego brzydala oglądać. Lepiej pospierać się o to, jaka długość sznurka lepsza! :D

Posted

Im dłuższy tym lepszy. W razie czego można się powiesić bo przeczytaniu jakiegoś kolejnego, wyjątkowo błyskotliwego komenta z dogo :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Im dłuższy tym lepszy. W razie czego można się powiesić bo przeczytaniu jakiegoś kolejnego, wyjątkowo błyskotliwego komenta z dogo :diabloti:

Z takich możesz wyczytać najwięcej wiedzy :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Chyba tej dotyczącej psychiatrii :evil_lol:

Się kurde śmiej ale czasami na podstawie postów próbuję robić psychoanalizę niektórych użytkowników dogomanii :evil_lol: (taka pozostałość po fascynacji psychiatrią i psychologią :loveu:)

Posted

Amber napisał(a):
Ale ty Rena chyba też wyszłaś cała ze spotkania z nim, jak i reszta ludzi z treningu.

Tak , zyje , mam sie nie najgorzej , uwazam , ze Jarek jest calkiem fajnym chlopcem , jego niedorowoj jest w zasadzie nie odbiegajacy od innych dobermanow . Mialam okazje widziec kilka sztuk to i porownanie mam jakies .
Moj Kot to nic tez nie uczony , ale ten ma nerwy ze stali , z tym , ze jak nas napadly 2 psy , to dostaly taki w*******, , ze masakra , a ode mnie tez po kopie kazdy , bo jeden sie na mnie rzucil , za co Kot go calkiem na koniec zmasakrowal .
Takze taki Jarek jest to calkiem nieglupi pomysl , bo przynajmniej wiadomo , ze wariat , choc ja wcale tak na naprawde nie uwazam , tak nie mysle , wypisuje tak , bo lubie gada a wtedy sobie na takie czulosci pozwalam . A Kot to calkiem inny , ciezko go wkurzyc , ale jak juz to jak napisalam wyzej .Koniec .
W razie gdyby jakis madry mlodociany umysl zarzucil mi , ze nie umialam odwolac swojego psa jak sie naparzal z 2 innymi nadmienie , ze to nie jest mozliwe , nie bylo i nie bedzie , poza tym sama jeszcze musialam pomoc , bo 2 duzych na jednego , no ok nie malego to przewaga , ale mamusia nie da krzywdy chlopcu zrobic .
W sumie to musze powiedziec , ze niezle wypadlam i sama siebie nie poznaje , bo podejsc do takiej kotlowany i utrafic wroga w leb to wyzwanie , no tak czy nie ?