Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Co masz nad morze?DALEKO?:shake:Daleko to mam ja. Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Ja mam daleko. Ty masz dalej niż ja :evil_lol: Nad morzem ostatni raz byłam chyba z 5 lat temu na 1 dzień. A chciałabym tak pojechać na chociaż tydzień... Życie by mi to uratowało ;) Quote
omry Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Haaa a my często jeździmy nad morze :loveu: Szwabów tam od groma, a jak oni kochają pieski. Kilku robiło zdjęcia naszym psom, co chwilę się zatrzymują i oglądają. Jak jadłam loda na spółę ze wszystkimi trzema to mieli ubaw po pachy :evil_lol: Za to marzą mi się góry, a to już większe koszta no i bez Iwana jak już. Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Ty masz akurat dość blisko, to się nie dziwię ;) Za górami nie przepadam, nuda jak dla mnie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Nuda i prawie nigdzie nie można z psami...:angryy:Chyba ,że ma się znajomego przewodnika:eviltong: Quote
dog193 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Nuda i prawie nigdzie nie można z psami...:angryy:Chyba ,że ma się znajomego przewodnika:eviltong:[/QUOTE] No w Tatrach to ciężko, ale już Beskidy - jak najbardziej :) Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 E tam widoki, raz się popatrzy i tyle. A tak to nuda. Las to mam i przy domu, a nie ma zmiennego terenu to chociaż nogi nie bolą :eviltong: Quote
omry Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Nuda w górach? A nad morzem to co? Zimna woda i leżenie plackiem na plaży, jako bonus jakiś lód i rybka. Plaży dla psów jest mało, najlepsza chyba w Świnoujściu, zaraz przy porcie na końcu plaży. Ostatnim razem w Międzyzdrojach nie byłam na psiej, bo trzeba było iść jeszcze kilka sektorów, a nam się nie chciało. Weszliśmy, a tam pełno psów :lol: A ludzie zacieszeni, nikt nie robił problemów. Avril robiła za atrakcję nosząc 34974895x większe patyki od niej i wykonując komendy, a do Tekili każdy niuniał. Iwan nie wzbudzał większego zainteresowania :lol: No, tylko raz, jak obsikał mojego TŻ. Przypadkiem :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 To już wolę Jurę Krakowsko-częstochowską od gór :P Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Zimna woda i leżenie plackiem na plaży, jako bonus jakiś lód i rybka. Nad morzem nie leżę plackiem na piachu, tylko chodzę na długie wycieczki po plaży, rozkoszując się powietrzem, zapachami i dźwiękami. Morze jest cudownie zmienne, a góry stoją i stać będą. Nuuuuuda :evil_lol: Quote
dog193 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Amber']E tam widoki, raz się popatrzy i tyle. A tak to nuda. Las to mam i przy domu, a nie ma zmiennego terenu to chociaż nogi nie bolą :eviltong: Eee, to zależy od szlaku ;) Czasem widoki się przewijają cały czas. W ogóle się nie znacie :shake: http://www.globtroter.pl/zdjecia/polska/b136056_polska_beskidy_laliki.jpg http://www.globtroter.pl/zdjecia/polska/b137313_polska_beskidy_hala_biegunska.jpg http://i2.pinger.pl/pgr10/91f53634001b63214cd597f2/beskidy-wschodnie-zdecydowanie-wiosna-fot-tomasz-okoniewski-l.jpg :loveu: Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Amber']Nad morzem nie leżę plackiem na piachu, tylko chodzę na długie wycieczki po plaży, rozkoszując się powietrzem, zapachami i dźwiękami. Morze jest cudownie zmienne, a góry stoją i stać będą. Nuuuuuda :evil_lol:[/QUOTE] :loveu:Popieram :loveu: Quote
Vilena Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC_6238.jpg Dwa Dobki! :loveu: Piękny widok!! :loveu: :loveu: Quote
omry Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ja też nie leżę, nienawidzę słońca i opalania. Po prostu wydaje mi się, że jak ma się gdzieś blisko, to się zwyczajnie nudzi po czasie :lol: Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Morza nie da się zamknąć na zdjęciu, ani na żadnym filmie... Tak jak pisałam, góry są piękne na obrazkach, ale nudne w swojej stałości. Morze zmienia się co sekundę, nie da się go zatrzymać, jest niesamowite w swojej dynamice. Dodając do tego wiatr, zapachy, dźwięki... Zmysły są atakowane zewsząd tworząc jedyne w swoim rodzaju odczucie. Ja byłam chyba kiedyś rybakiem w poprzednim wcieleniu... Albo piratem :diabloti: :lol: Quote
RPG Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Amber']... Życie by mi to uratowało ;)[/QUOTE] Tak , to ratuje zycie .Ja tez laze po plazy i ide tam gdzie nie ma ludzi za duzo , nie napisalam Ci , ze nasza miejscowka jest w Krynicy Morskiej . Skreca sie sie z trasy w Nowym Dworze , do Gdanska nawet nie dojezdzamy . To by bylo sporo dalej bo tam juz traffic i pelno narodu . Te domki n aplazy widzialam juz gdzies , zadzwonie popytam , dziekuje Marmara Quote
Rinuś Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Amber'] Morze jest cudownie zmienne, a góry stoją i stać będą. Nuuuuuda :evil_lol:[/QUOTE] o to to, no chyba że trafisz na śniegową lawinę to jest na co popaczeć jak śnieg wciąga narciarzy :diabloti::evil_lol: ja tez wolę morze no i Brutis zapewne też woli morze :multi: Quote
dog193 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ja morze też lubię :) Ale góry są mi bliższe ;) Poza tym góry to przecież nie lita skała (przynajmniej dopóki się nie dojdzie do grani) ;) Ja tam się nigdy nie nudzę, idąc cały czas napotykamy coś nowego, zmienia się krajobraz, otoczenie :) Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Te 5 lat temu na 1 dzień to właśnie w Krynicy byłam :lol: Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 http://tablica.pl/oferta/do-adopcji-za-darmo-dobermany-z-rodowodem-ID2ZwQp.html#df49309db4 :diabloti: A tu chyba komuś pseudo przestało iść :shake: http://tablica.pl/oferta/oddam-dwa-psy-pilnie-ID30I9h.html#df49309db4 Quote
Rinuś Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 bio nie idą? a to dziwne.:diabloti: edit. tego drugiego ogłoszenia to żal mi tych psów, wyglądają jakby były katowane i przerażone...i ten szczeniak w tle :shake: Quote
Amber Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Te psy mają tego samego ojca co Julek... Tylko już nie wyglądają tak dobrze :eviltong: Nigdy mi się ten temat nie znudzi :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']No chyba nigdy nie zrozumiem:lol:Tylko pozostaje kwestia tego po której stronie leży wina.:diabloti:[/QUOTE] oczywiście Oleczku że po mojej...(wedle Ciebie). A serio to nie rozumiem po co ustalać czyjąś winę? :roll: Widzisz-niby taki tolerancyjny jesteś a jak ktoś trochę Ci nie odpowiada np swoimi wypowiedziami to trzeba go zjechać równo i wytykać palcami . Nie znasz mnie tak na prawde a czepiasz sie . Quote
motyleqq Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='betty_labrador']oczywiście Oleczku że po mojej...(wedle Ciebie). A serio to nie rozumiem po co ustalać czyjąś winę? :roll: Widzisz-niby taki tolerancyjny jesteś a jak ktoś trochę Ci nie odpowiada np swoimi wypowiedziami to trzeba go zjechać równo i wytykać palcami . Nie znasz mnie tak na prawde a czepiasz sie .[/QUOTE] ja bym nie nazwała jakoś Olka tolerancyjnym :evil_lol: Quote
Recommended Posts