Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam daleko. Ty masz dalej niż ja :evil_lol:

Nad morzem ostatni raz byłam chyba z 5 lat temu na 1 dzień. A chciałabym tak pojechać na chociaż tydzień... Życie by mi to uratowało ;)

Posted

Haaa a my często jeździmy nad morze :loveu: Szwabów tam od groma, a jak oni kochają pieski. Kilku robiło zdjęcia naszym psom, co chwilę się zatrzymują i oglądają. Jak jadłam loda na spółę ze wszystkimi trzema to mieli ubaw po pachy :evil_lol:
Za to marzą mi się góry, a to już większe koszta no i bez Iwana jak już.

Posted

[quote name='Aleks89']Nuda i prawie nigdzie nie można z psami...:angryy:Chyba ,że ma się znajomego przewodnika:eviltong:[/QUOTE]

No w Tatrach to ciężko, ale już Beskidy - jak najbardziej :)

Posted

E tam widoki, raz się popatrzy i tyle. A tak to nuda. Las to mam i przy domu, a nie ma zmiennego terenu to chociaż nogi nie bolą :eviltong:

Posted

Nuda w górach? A nad morzem to co? Zimna woda i leżenie plackiem na plaży, jako bonus jakiś lód i rybka. Plaży dla psów jest mało, najlepsza chyba w Świnoujściu, zaraz przy porcie na końcu plaży. Ostatnim razem w Międzyzdrojach nie byłam na psiej, bo trzeba było iść jeszcze kilka sektorów, a nam się nie chciało. Weszliśmy, a tam pełno psów :lol: A ludzie zacieszeni, nikt nie robił problemów. Avril robiła za atrakcję nosząc 34974895x większe patyki od niej i wykonując komendy, a do Tekili każdy niuniał. Iwan nie wzbudzał większego zainteresowania :lol: No, tylko raz, jak obsikał mojego TŻ. Przypadkiem :diabloti:

Posted

Zimna woda i leżenie plackiem na plaży, jako bonus jakiś lód i rybka.

Nad morzem nie leżę plackiem na piachu, tylko chodzę na długie wycieczki po plaży, rozkoszując się powietrzem, zapachami i dźwiękami.

Morze jest cudownie zmienne, a góry stoją i stać będą. Nuuuuuda :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']E tam widoki, raz się popatrzy i tyle. A tak to nuda. Las to mam i przy domu, a nie ma zmiennego terenu to chociaż nogi nie bolą :eviltong:

Eee, to zależy od szlaku ;) Czasem widoki się przewijają cały czas.
W ogóle się nie znacie :shake:

http://www.globtroter.pl/zdjecia/polska/b136056_polska_beskidy_laliki.jpg

http://www.globtroter.pl/zdjecia/polska/b137313_polska_beskidy_hala_biegunska.jpg

http://i2.pinger.pl/pgr10/91f53634001b63214cd597f2/beskidy-wschodnie-zdecydowanie-wiosna-fot-tomasz-okoniewski-l.jpg

:loveu:

Posted

[quote name='Amber']Nad morzem nie leżę plackiem na piachu, tylko chodzę na długie wycieczki po plaży, rozkoszując się powietrzem, zapachami i dźwiękami.

Morze jest cudownie zmienne, a góry stoją i stać będą. Nuuuuuda :evil_lol:[/QUOTE]

:loveu:Popieram :loveu:

Posted

Ja też nie leżę, nienawidzę słońca i opalania.
Po prostu wydaje mi się, że jak ma się gdzieś blisko, to się zwyczajnie nudzi po czasie :lol:

Posted

Morza nie da się zamknąć na zdjęciu, ani na żadnym filmie... Tak jak pisałam, góry są piękne na obrazkach, ale nudne w swojej stałości. Morze zmienia się co sekundę, nie da się go zatrzymać, jest niesamowite w swojej dynamice. Dodając do tego wiatr, zapachy, dźwięki... Zmysły są atakowane zewsząd tworząc jedyne w swoim rodzaju odczucie.

Ja byłam chyba kiedyś rybakiem w poprzednim wcieleniu... Albo piratem :diabloti: :lol:

Posted

[quote name='Amber']... Życie by mi to uratowało ;)[/QUOTE]
Tak , to ratuje zycie .Ja tez laze po plazy i ide tam gdzie nie ma ludzi za duzo , nie napisalam Ci , ze nasza miejscowka jest w Krynicy Morskiej . Skreca sie sie z trasy w Nowym Dworze , do Gdanska nawet nie dojezdzamy . To by bylo sporo dalej bo tam juz traffic i pelno narodu .

Te domki n aplazy widzialam juz gdzies , zadzwonie popytam , dziekuje Marmara

Posted

[quote name='Amber']

Morze jest cudownie zmienne, a góry stoją i stać będą. Nuuuuuda :evil_lol:[/QUOTE]
o to to, no chyba że trafisz na śniegową lawinę to jest na co popaczeć jak śnieg wciąga narciarzy :diabloti::evil_lol:

ja tez wolę morze no i Brutis zapewne też woli morze :multi:

Posted

Ja morze też lubię :) Ale góry są mi bliższe ;)
Poza tym góry to przecież nie lita skała (przynajmniej dopóki się nie dojdzie do grani) ;) Ja tam się nigdy nie nudzę, idąc cały czas napotykamy coś nowego, zmienia się krajobraz, otoczenie :)

Posted

bio nie idą? a to dziwne.:diabloti:

edit. tego drugiego ogłoszenia to żal mi tych psów, wyglądają jakby były katowane i przerażone...i ten szczeniak w tle :shake:

Posted

Te psy mają tego samego ojca co Julek... Tylko już nie wyglądają tak dobrze :eviltong:

Nigdy mi się ten temat nie znudzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']No chyba nigdy nie zrozumiem:lol:Tylko pozostaje kwestia tego po której stronie leży wina.:diabloti:[/QUOTE]

oczywiście Oleczku że po mojej...(wedle Ciebie). A serio to nie rozumiem po co ustalać czyjąś winę? :roll:
Widzisz-niby taki tolerancyjny jesteś a jak ktoś trochę Ci nie odpowiada np swoimi wypowiedziami to trzeba go zjechać równo i wytykać palcami . Nie znasz mnie tak na prawde a czepiasz sie .

Posted

[quote name='betty_labrador']oczywiście Oleczku że po mojej...(wedle Ciebie). A serio to nie rozumiem po co ustalać czyjąś winę? :roll:
Widzisz-niby taki tolerancyjny jesteś a jak ktoś trochę Ci nie odpowiada np swoimi wypowiedziami to trzeba go zjechać równo i wytykać palcami . Nie znasz mnie tak na prawde a czepiasz sie .[/QUOTE]

ja bym nie nazwała jakoś Olka tolerancyjnym :evil_lol: