Asiunia02 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czy ktoś się wybiera ?? Bo ja tak - z naszą najmłodszą wychowanką Oshiko Pa-Lis do klasy młodzieży. Mam nadzieję, że trochę Nas będzie. Termin zgłoszeń do 31 marca 2011 roku. Quote
Asiunia02 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Coś już wiemy :) PSY Klasa pośrednia/młodzieży Haru Akogareno SUKI Klasa młodzieży Hatsu Akogareno Oshiko Pa-Lis Klasa pośrednia Hachi Akogareno Quote
Niko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 My również się wybieramy. Czyli Hisao Go Akogareno kl; pośrednia i Bi Moccaking kl; Otwarta. Pozdrawiam Quote
Asiunia02 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dopisujemy :) PSY Klasa pośrednia/młodzieży Haru Akogareno Klasa pośrednia Hisao Go Akogareno SUKI Klasa młodzieży Hatsu Akogareno Oshiko Pa-Lis Klasa pośrednia Hachi Akogareno Klasa otwarta Bi Moccaking Quote
jemi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 My także będziemy z sunią Seimei no minamoto Shiroiarashi FCI. Pozdrawiam:):) Klasa młodzieży Quote
damjag Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 schabowy napisał(a):Mnie raczej nie będzie.. a kto sędziuje? Sędziuje pani Maria Zasada Quote
schabowy Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 damjag napisał(a):Sędziuje pani Maria Zasada dzięki!Witam ciepło :cool1: Szkoda że musiałem dziś lecieć do roboty i nie mogłem spotkać się z Wami i zobaczyć pięknej Taury na ringu.Agnieche chciałem wysłać ale ona ciągle tylko gdzieś lata z rowerem i psem po lesie...:evil_lol: Do zobaczenia i pozdrawiam. Quote
Asiunia02 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 cd Dopisujemy :) PSY Klasa pośrednia/młodzieży Haru Akogareno Klasa pośrednia Hisao Go Akogareno SUKI Klasa młodzieży Hatsu Akogareno Oshiko Pa-Lis Seimei no minamoto Shiroiarashi FCI Klasa pośrednia Hachi Akogareno Klasa otwarta Bi Moccaking Quote
Asiunia02 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Czy otrzymaliście już potwierdzenie ?? Quote
damjag Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Asiunia02 napisał(a):Czy otrzymaliście już potwierdzenie ?? Tak dzisiaj. Quote
jemi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja nie dostałm..... czekam. Nie zdziwię się jak nie dostanę ostatnio nic nie przyszło. Pozdrawiam :) Quote
damjag Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jemi napisał(a):Ja nie dostałm..... czekam. Nie zdziwię się jak nie dostanę ostatnio nic nie przyszło. Pozdrawiam :) Nasz oddział jest czynny dzisiaj (we wtorki) w godz. 17.00-19.00 w razie braku informacji do tego czasu proszę zadzwonić do oddziału lub kontaktować się z biurem wystaw. Pozdrawiam. Quote
damjag Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super. Do zobaczenia na wystawie. Przypominam, że od ubiegłego roku zmieniło się miejsce wystawy obecnie na stadionie przy ul. Orłowskiej. Przy okazji: TAURA Yamabushi - klasa otwarta. Pozdrawiam serdecznie. Quote
INU Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 PSY Klasa młodzieży ZOLIN Roal ZANTO Roal F'MOMOTAROU GO Of Ikenohatade F'CHISAI GO Of Kamino Ken HARU GO Akogareno Klasa pośrednia AKIHIRO Akita Cichy Stróż HISAO GO Akogareno SUKI Klasa szczeniąt HISAE GO Eskimo River Klasa młodzieży ZOYA NO SAYO Roal SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI OSHIKO Pa-Lis HATSU GO Akogareno Klasa pośrednia HACHI GO Akogareno BENIKO Moccaking Klasa otwarta TAURA Yamabushi BI Moccaking Quote
Agappe Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 wow psy młodzież wyglądają imponująco!!!! baaardzo jestem ciekawa lokat w tej klasie Quote
schabowy Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 damjag napisał(a):Super. Do zobaczenia na wystawie. Przypominam, że od ubiegłego roku zmieniło się miejsce wystawy obecnie na stadionie przy ul. Orłowskiej. Przy okazji: TAURA Yamabushi - klasa otwarta. Pozdrawiam serdecznie. Dziękuję za informację o zmianie miejsca wystawy. Pozdrawiam. Quote
Asiunia02 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 PSY Klasa młodzieży F'CHISAI GO Of Kamino Ken - lokata II, ocena doskonała F'MOMOTAROU GO Of Ikenohatade - lokata IV, ocena bardzo dobra HARU GO Akogareno - nieobecny ZANTO Roal - lokata III, ocena doskonała ZOLIN Roal - lokata I, ocena doskonała, Zw. Mł. Klasa pośrednia AKIHIRO Akita Cichy Stróż - oceniany poza konkurencją przez spóźnienie - ocena doskonała HISAO GO Akogareno - lokata I, ocena doskonała, CWC, BOB SUKI Klasa szczeniąt HISAE GO Eskimo River - ocena wybitnie obiecująca, NSwR Klasa młodzieży HATSU GO Akogareno - lokata II, ocena doskonała, OSHIKO Pa-Lis - lokata IV, ocena bardzo dobra SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI - lokata III, ocena doskonała, ZOYA NO SAYO Roal - lokata I, ocena doskonała, Zw. Mł., Najlepszy Junior w Rasie Klasa pośrednia HACHI GO Akogareno - ocena doskonała, lokata 1, CWC, Najlepsza Suka w Rasie BENIKO Moccaking - ocena bardzo dobra Klasa otwarta TAURA Yamabushi - lokata 2, ocena bardzo dobra BI Moccaking - lokata 1, ocena doskonała, CWC Quote
Aranka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 To jeszcze dodam: HISAOGO AKOGARENO IV BOG F'CHISAI GO Of Kamino Ken IV mjc oddziału Inowrocław Quote
Aranka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Najlepszy Junior, BOB, Zwycięzca IV Najpiękniejszy Pies Oddziału Inowrocławskiego IV BOG Reszta fotek pozniej Quote
Kasia_Dawid Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Przyłączamy się do gratulacji :-) Hachi piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts