Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zosia123']Ciocię Szirę trzeba poprosić o tekst i zdjęcia :)

nie znam tej Cioteczki :oops:

[quote name='Zosia123']Ja mam jeszcze takie z Letycją :)

tu sie dziewczynka troche,,zmarszczyla" ;)

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Ciiiiiiiiiichoooooooooo coś u dziewczynki...
A ja się pochwalę, że dzisiaj widziałam to Cudeńko i stała odważnie na środku boksu i szczekała na mnie z wyrzutami ;)

Szira, gdzie jesteś dziołcha??????????? Umówiłabym się z Tobą na uczłowieczanie dziewuszki!
Czekamy na Cię ;)

Posted

[quote name='Koperek']Ciiiiiiiiiichoooooooooo coś u dziewczynki...
A ja się pochwalę, że dzisiaj widziałam to Cudeńko i stała odważnie na środku boksu i szczekała na mnie z wyrzutami ;)

Szira, gdzie jesteś dziołcha??????????? Umówiłabym się z Tobą na uczłowieczanie dziewuszki!
Czekamy na Cię ;)

Ja jej uczłowieczać nie chcę, bo taka sympatyczna z niej psina:)
jestem u Nutki co weekend, więc zapraszamy na weekendowy spacer:)

Posted

Szira napisał(a):
Ja jej uczłowieczać nie chcę, bo taka sympatyczna z niej psina:)
jestem u Nutki co weekend, więc zapraszamy na weekendowy spacer:)

No to co to w pierwszym poście takie HEREZJE są wypisane??!! :razz:

Kiedy i o której? :)

Posted

pierwszy post był dawno dawno temu
nie wiem jak z tą sobotą, ale w niedzielę ok. 12:00 na pewno będziemy spacerować,
dam jeszcze znać przed weekendem:)

Posted

Szira napisał(a):
pierwszy post był dawno dawno temu

To jak w takim razie psina ma się zareklamować, skoro na "dzień dobry" zrobiono jej ANTYREKLAMĘ??? :(

Szira napisał(a):
nie wiem jak z tą sobotą, ale w niedzielę ok. 12:00 na pewno będziemy spacerować,
dam jeszcze znać przed weekendem:)

Oooo fajnie by było, tyle że ja w niedzielę od 16 pracuję, ale może się uda :)

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Nutka od piątku w domu:)
U mnie:)
Mimo wielu obaw, że zwieje mi zaraz po otwarciu drzwi od samochodu okazało się, że poza schroniskiem Nutka jest trochę mniej wystraszona,
W domu wzorowo trzyma czystość, trochę trzyma się na uboczu, ponieważ moja Hercia była pierwsza i to pokazała już na początku,
Na razie dziewczyny przyzwyczajają się do siebie,
Nutka na spacerach na razie jak więzień z najcięższego więzienia, na 2 smyczach, w szelkach i obroży, boi się tylko jak duży samochód przejeżdża, albo za dużo ludzi idzie, ale jest trochę lepiej niż myślałam,
Tylko nie bardzo chce jeść na razie,
no i nadal nie je jak patrzę,
W domu zostaje sama bez problemu

Posted

[quote name='Szira']Nutka od piątku w domu:)
Mimo wielu obaw, że zwieje mi zaraz po otwarciu drzwi od samochodu okazało się, że poza schroniskiem Nutka jest trochę mniej wystraszona,
W domu wzorowo trzyma czystość, trochę trzyma się na uboczu, ponieważ moja Hercia była pierwsza i to pokazała już na początku,
Nutka na spacerach na razie jak więzień z najcięższego więzienia, na 2 smyczach, w szelkach i obroży, boi się tylko jak duży samochód przejeżdża, albo za dużo ludzi idzie, ale jest trochę lepiej niż myślałam,
W domu zostaje sama bez problemu[/QUOTE]

jak to ? Na stale u Ciebie? :)

Posted

[quote name='monika083']jak to ? Na stale u Ciebie? :)[/QUOTE]

u mnie, na stałe:)
sunia2000 zmieni tytuł bo to jej wątek, a ja tylko gościnnie tutaj

Posted

[quote name='Szira']Nutka od piątku w domu:)
W domu zostaje sama bez problemu[/QUOTE]

wspaniale :multi:
daj biezaca fotke z domku plis :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj miałam przyjemność wziąc Nutę na spacer gdy szira "gniła" w pracy.Muszę pochwalić Nutę:) Wprawdzie początek spaceru byłtrudny ale pod koniec szło się z nią jak z "normalnym" psem:) Nie ciągnęła, wąchała sobie trawkę, nawet chwilę się powylegiwała w trawce na słońcu. Kilka tygodniu w domu poza kratami schroniska i już takie postępy. Najbardziej mi się podobało jak po powrocie do domu wskoczyła na łóźko jak do siebie - chyba już zapomniala co to schroniskowa drewniana skrzynka:)