Zosia123 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ciocię Szirę trzeba poprosić o tekst i zdjęcia :) Quote
beataczl Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Zosia123']Ciocię Szirę trzeba poprosić o tekst i zdjęcia :) nie znam tej Cioteczki :oops: [quote name='Zosia123']Ja mam jeszcze takie z Letycją :) tu sie dziewczynka troche,,zmarszczyla" ;) Quote
sunia2000 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Zapraszam na kolejny bazar dla Ucholca Zahira:http://www.dogomania.pl/forum/threads/248418-Garnitur-m%C4%99ski-Zara-ksi%C4%85zki-szelki-i-wiele-innych-dla-Zahira-do-13-11-2013do-20-00?p=21495289#post21495289 Quote
Zosia123 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 beataczl napisał(a):nie znam tej Cioteczki :oops: Szira na pewno tu zajrzy - ona najwięcej chodzi z babuleńką. 1 Quote
beataczl Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Zosia123 napisał(a):Szira na pewno tu zajrzy - ona najwięcej chodzi z babuleńką. dzieki - poczekam wiec :) to zna Nutke dobrze... Quote
sunia2000 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Zapraszam na bazarek ze świątecznymi pierdółkami od 1zł:http://www.dogomania.pl/forum/threads/249578-%C5%9Awi%C4%85tecznie-expresowo-wyprzeda%C5%BCowo-dla-psiak%C3%B3w-u-kikou-do-19-12-13-do-godz-19-0?p=21667086#post21667086 Nikt tak nie zna Nuty jak Szira - zaraz ją pośpieszę żeby tu zajrzała:) Quote
Koperek Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Ciiiiiiiiiichoooooooooo coś u dziewczynki... A ja się pochwalę, że dzisiaj widziałam to Cudeńko i stała odważnie na środku boksu i szczekała na mnie z wyrzutami ;) Szira, gdzie jesteś dziołcha??????????? Umówiłabym się z Tobą na uczłowieczanie dziewuszki! Czekamy na Cię ;) Quote
Szira Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='Koperek']Ciiiiiiiiiichoooooooooo coś u dziewczynki... A ja się pochwalę, że dzisiaj widziałam to Cudeńko i stała odważnie na środku boksu i szczekała na mnie z wyrzutami ;) Szira, gdzie jesteś dziołcha??????????? Umówiłabym się z Tobą na uczłowieczanie dziewuszki! Czekamy na Cię ;) Ja jej uczłowieczać nie chcę, bo taka sympatyczna z niej psina:) jestem u Nutki co weekend, więc zapraszamy na weekendowy spacer:) Quote
Koperek Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Szira napisał(a):Ja jej uczłowieczać nie chcę, bo taka sympatyczna z niej psina:) jestem u Nutki co weekend, więc zapraszamy na weekendowy spacer:) No to co to w pierwszym poście takie HEREZJE są wypisane??!! :razz: Kiedy i o której? :) Quote
Szira Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 pierwszy post był dawno dawno temu nie wiem jak z tą sobotą, ale w niedzielę ok. 12:00 na pewno będziemy spacerować, dam jeszcze znać przed weekendem:) Quote
Koperek Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Szira napisał(a):pierwszy post był dawno dawno temu To jak w takim razie psina ma się zareklamować, skoro na "dzień dobry" zrobiono jej ANTYREKLAMĘ??? :( Szira napisał(a):nie wiem jak z tą sobotą, ale w niedzielę ok. 12:00 na pewno będziemy spacerować, dam jeszcze znać przed weekendem:) Oooo fajnie by było, tyle że ja w niedzielę od 16 pracuję, ale może się uda :) Quote
elik Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 I co u dziewczynki słychać ? Tak nagle wątek ucichł całkowicie :( Quote
beataczl Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 chcialam ogloszenia wykupic a tu ani zdjec ani aktualnego tekstu..:( pomozcie dziewczyny! Quote
Szira Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Nutka od piątku w domu:) U mnie:) Mimo wielu obaw, że zwieje mi zaraz po otwarciu drzwi od samochodu okazało się, że poza schroniskiem Nutka jest trochę mniej wystraszona, W domu wzorowo trzyma czystość, trochę trzyma się na uboczu, ponieważ moja Hercia była pierwsza i to pokazała już na początku, Na razie dziewczyny przyzwyczajają się do siebie, Nutka na spacerach na razie jak więzień z najcięższego więzienia, na 2 smyczach, w szelkach i obroży, boi się tylko jak duży samochód przejeżdża, albo za dużo ludzi idzie, ale jest trochę lepiej niż myślałam, Tylko nie bardzo chce jeść na razie, no i nadal nie je jak patrzę, W domu zostaje sama bez problemu Quote
monika083 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='Szira']Nutka od piątku w domu:) U mnie:) Mimo wielu obaw, że zwieje mi zaraz po otwarciu drzwi od samochodu okazało się, że poza schroniskiem Nutka jest trochę mniej wystraszona, W domu wzorowo trzyma czystość, trochę trzyma się na uboczu, ponieważ moja Hercia była pierwsza i to pokazała już na początku, Na razie dziewczyny przyzwyczajają się do siebie, Nutka na spacerach na razie jak więzień z najcięższego więzienia, na 2 smyczach, w szelkach i obroży, boi się tylko jak duży samochód przejeżdża, albo za dużo ludzi idzie, ale jest trochę lepiej niż myślałam, Tylko nie bardzo chce jeść na razie, no i nadal nie je jak patrzę, W domu zostaje sama bez problemu[/QUOTE] jak to ? Na stale u Ciebie? :) Quote
irysek Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Widziałam na fb, że Nutka znalazła dom. Może by tytuł zmienić :) ? Quote
Szira Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='monika083']jak to ? Na stale u Ciebie? :)[/QUOTE] u mnie, na stałe:) sunia2000 zmieni tytuł bo to jej wątek, a ja tylko gościnnie tutaj Quote
beataczl Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Szira']Nutka od piątku w domu:) U mnie:) Mimo wielu obaw, że zwieje mi zaraz po otwarciu drzwi od samochodu okazało się, że poza schroniskiem Nutka jest trochę mniej wystraszona, W domu wzorowo trzyma czystość, trochę trzyma się na uboczu, ponieważ moja Hercia była pierwsza i to pokazała już na początku, Na razie dziewczyny przyzwyczajają się do siebie, Nutka na spacerach na razie jak więzień z najcięższego więzienia, na 2 smyczach, w szelkach i obroży, boi się tylko jak duży samochód przejeżdża, albo za dużo ludzi idzie, ale jest trochę lepiej niż myślałam, Tylko nie bardzo chce jeść na razie, no i nadal nie je jak patrzę, W domu zostaje sama bez problemu[/QUOTE] wspaniale :multi: daj biezaca fotke z domku plis :loveu: Quote
Zosia123 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Suuuuuper :D Doczekała się dziewczynka :) Quote
Korenia Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Ooooo bosko :loveu: Życzę Wam szczęścia! :loveu: Quote
sunia2000 Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 Wczoraj miałam przyjemność wziąc Nutę na spacer gdy szira "gniła" w pracy.Muszę pochwalić Nutę:) Wprawdzie początek spaceru byłtrudny ale pod koniec szło się z nią jak z "normalnym" psem:) Nie ciągnęła, wąchała sobie trawkę, nawet chwilę się powylegiwała w trawce na słońcu. Kilka tygodniu w domu poza kratami schroniska i już takie postępy. Najbardziej mi się podobało jak po powrocie do domu wskoczyła na łóźko jak do siebie - chyba już zapomniala co to schroniskowa drewniana skrzynka:) Quote
Recommended Posts