Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wystawie było takie małe stoisko bez lady, towar sprzedawała młoda pani, obroże były stosunkowo tanie (do 30zł), były w przeróżne śliczne wzory i miały dożywotnią gwarancję. Pamiętacie z jakiej były firmy?

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Na wystawie było takie małe stoisko bez lady, towar sprzedawała młoda pani, obroże były stosunkowo tanie (do 30zł), były w przeróżne śliczne wzory i miały dożywotnią gwarancję. Pamiętacie z jakiej były firmy?

Lupine? :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Spanielka_Molly']Mogę się pochwalić? :)

Moja Molly, czyli BERTA Złota Wolność rasy spaniel tybetański zajęła I miejsce w klasie , dostała ocene doskonałą, CWC/CAC, złoty medal :) Potem przy porównaniu wszytkich 4 suk zajęła II miejsce, a przy wszytkich 8 tybetanach III :)

Fotek tez mam troche z dziś, ale większość to spaniele tybetanskie i Cavisie :) Gratuluje wszytkim pozostałym !! :*

Flashka - miło było poznać :)

Spanielka wspolczuje ci bardzo:placz: :placz:

Ta psina za teczowym mostem

Posted

warg2003warg napisał(a):
:multi: Następnym razem spanielka Molly jak spanikujesz to daj nam znać jednym postem , a wszyscy będziemy trzymać kciuki za was. Gratuluje.

Już nigdy nie spanikuję.. nie bedzie okazji................... :(

cockermanka napisał(a):
No widzisz Spanielko_Molly - pięknie Wam poszło! A przy następnej wystawie - mniej paniki,więcej wiary w siebie i psicę :-D

....następnej wystawy też nie będzie.. bynajmniej nie z Molly
  • .. już nigdy ........ nigdy.....

• Posted

Przyznam,że Twoje posty przed wystawą w Katowicach doprowadzały mnie do furii.Teraz pozostaje mi jedynie współczuć.Rozumiem co czujesz :-( Trzymaj się Spanielko_Molly...

• Posted

Spanielko_Molly
    Nawet w największej rozpaczy, największym wzburzeniu NIGDY... nie mów nigdy...
    Daj czas sobie, swoim emocjom...
    bo czas naprawdę leczy... nawet największe, najgłębsze rany :glaszcze:

Posted

Postaram się ale to nie jest takie łatwe.. ehh jak wszytcy wiedzą ja zawsze wszytko emocjonalnie przezywam, przykladem byla chociazby wystawa Katowicka.. ;| .. co dopiero teraz.. straszne.. :( 4 noce nie przespane.. 4 noce patrzenia w sufit .. i cały czas przed oczami dwie sceny .. potrącenie Molly .. i to jak pani weterynarz mi ją zabrała, podniosła ze stolika, a z niej się tak strasznie duzo krwi wylało, jkaby ktos z wiadra chlusnął :( ! Juz wtedy była martwa.. chwilę wczesniej klęczałam przy stoliku, choc juz nie zyla, złapałam ją za łapkę i mowilam do niej przez łzy.. ;( .. a teraz jej nie ma.. nie mogę się z tym pogodzić.. ale dobrze, to nie jest forum na to, jak chcecie to piszcie w Tęczowym Moscie.. :(:( .. a tak co do tematu tego forum.. ma któś foty z BOGów grupy IX? ..:( bo starałam się tu znalezc i znalazlam inne grupy ale bez IX :(