asia40 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kasiu moje maleństwo tez jest :) nawet dwa razy. Quote
Agnisia =) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Na wystawie było takie małe stoisko bez lady, towar sprzedawała młoda pani, obroże były stosunkowo tanie (do 30zł), były w przeróżne śliczne wzory i miały dożywotnią gwarancję. Pamiętacie z jakiej były firmy? Quote
JinnyAl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agnisia =) napisał(a):Na wystawie było takie małe stoisko bez lady, towar sprzedawała młoda pani, obroże były stosunkowo tanie (do 30zł), były w przeróżne śliczne wzory i miały dożywotnią gwarancję. Pamiętacie z jakiej były firmy? Lupine? :cool1: Quote
Agnisia =) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dziękuję za pomoc. O tą właśnie firmę mi chodziło :) Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A ja na wystawie w Kownie kupiłam obróżki Rogza (wzór HB11 ) po 4 Euro, co daje niecałe 16 zł! Taniej niz w Polsce... Pzdr. Quote
Arlene Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Mam takie małe pytanie, a właściwie prośbę. Chciałabym zdobyć zdjęcie z BIS-u na moją stronkę o wystawach. Czy ktoś, kto takową posiada był by tak miły, aby pozwolić mi jej użyć? :wink: Quote
Nanami Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A ja bym prosiła o zdjecie BIS Puppy z niedzieli, bo owczarek był, ale nie na żadna strone www ;) Quote
aleb Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czy chodzi o tego owczarka niemieckiego? http://vanti.eu/wystawy.psy/070316-katowice/fotki/479.jpg Quote
Nanami Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To jest IDOL Wolf-Gang, zwyciezca młodziezy, wiec i pewnie młodziezowy BIS ;) A BIS Puppy i MENTOS Anarex jest tutaj: http://vanti.eu/wystawy.psy/070316-katowice/fotki/473.jpg Dzięki za linka ;) Quote
Polna Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4670002#post4670002 :( Quote
Joanna G Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Polna']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4670002#post4670002 :( Brak słów , tylko łzy mi poleciały............................ Quote
Mona4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Spanielka_Molly']Mogę się pochwalić? :) Moja Molly, czyli BERTA Złota Wolność rasy spaniel tybetański zajęła I miejsce w klasie , dostała ocene doskonałą, CWC/CAC, złoty medal :) Potem przy porównaniu wszytkich 4 suk zajęła II miejsce, a przy wszytkich 8 tybetanach III :) Fotek tez mam troche z dziś, ale większość to spaniele tybetanskie i Cavisie :) Gratuluje wszytkim pozostałym !! :* Flashka - miło było poznać :) Spanielka wspolczuje ci bardzo:placz: :placz: Ta psina za teczowym mostem Quote
Natalia_W Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ;( ;( ;(... to okropne... współczuje całym sercem... ;( ;( ;( dla Molly [*] Quote
Cavisia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Biedna spanielka :( . Płakać mi się chce. A tak się już szykowałam na wspólne przyszłe wyjazdy:( Quote
McDzik Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 warg2003warg napisał(a)::multi: Następnym razem spanielka Molly jak spanikujesz to daj nam znać jednym postem , a wszyscy będziemy trzymać kciuki za was. Gratuluje. Już nigdy nie spanikuję.. nie bedzie okazji................... :( cockermanka napisał(a):No widzisz Spanielko_Molly - pięknie Wam poszło! A przy następnej wystawie - mniej paniki,więcej wiary w siebie i psicę :-D ....następnej wystawy też nie będzie.. bynajmniej nie z Molly .. już nigdy ........ nigdy..... Quote
Liszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Przyznam,że Twoje posty przed wystawą w Katowicach doprowadzały mnie do furii.Teraz pozostaje mi jedynie współczuć.Rozumiem co czujesz :-( Trzymaj się Spanielko_Molly... Quote
SH Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Spanielko_Molly Nawet w największej rozpaczy, największym wzburzeniu NIGDY... nie mów nigdy... Daj czas sobie, swoim emocjom... bo czas naprawdę leczy... nawet największe, najgłębsze rany :glaszcze: Quote
McDzik Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Postaram się ale to nie jest takie łatwe.. ehh jak wszytcy wiedzą ja zawsze wszytko emocjonalnie przezywam, przykladem byla chociazby wystawa Katowicka.. ;| .. co dopiero teraz.. straszne.. :( 4 noce nie przespane.. 4 noce patrzenia w sufit .. i cały czas przed oczami dwie sceny .. potrącenie Molly .. i to jak pani weterynarz mi ją zabrała, podniosła ze stolika, a z niej się tak strasznie duzo krwi wylało, jkaby ktos z wiadra chlusnął :( ! Juz wtedy była martwa.. chwilę wczesniej klęczałam przy stoliku, choc juz nie zyla, złapałam ją za łapkę i mowilam do niej przez łzy.. ;( .. a teraz jej nie ma.. nie mogę się z tym pogodzić.. ale dobrze, to nie jest forum na to, jak chcecie to piszcie w Tęczowym Moscie.. :(:( .. a tak co do tematu tego forum.. ma któś foty z BOGów grupy IX? ..:( bo starałam się tu znalezc i znalazlam inne grupy ale bez IX :( Quote
Nayantara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 o jacie.... niemasz już moli?? to straszne:(.. ja też przezywalam smierc mojego psiaka:(.... wyrazy wspólczucia bo wiem jak to jest Quote
Recommended Posts