puli Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Kati'] To ja i kudła na ringu :lol: A tu Klusia juz po ocenie :p Quote
Kati Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Pumi, Naolani, wiem, dlatego fotografowałam. :) Szkoda tylko ze takie mało wyraźne, ale wybrałam te najlepsze z wszystkich. Quote
puli Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Kati']Pumi, Naolani, wiem, dlatego fotografowałam. :) Szkoda tylko ze takie mało wyraźne, ale wybrałam te najlepsze z wszystkich. Trzeba było sie ujawnić! Juz chyba drugi raz robiłas nam fotki incognito ;) Quote
Nanami Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja też znów raz puli dorwałam na zdjeciu :diabloti: http://nanami.fotopic.net/p39520880.html Quote
puli Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Nanami']Ja też znów raz puli dorwałam na zdjeciu :diabloti: http://nanami.fotopic.net/p39520880.html I tez sie znów nie odezwałas! Ludzie! Ja nie gryzę! Naprawdę! ;) Quote
panienkabubu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 aaaaaaaaaaaaaa Kati, masz Haaaaaaaaaaaaaaanie :loveu: czy moge prosic o oryginaly i wszystkich bernow ktore masz? kasmag@o2.pl proooooooooosze:modla: Quote
warg2003warg Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :multi: Następnym razem spanielka Molly jak spanikujesz to daj nam znać jednym postem , a wszyscy będziemy trzymać kciuki za was. Gratuluje. Quote
anetta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To jest Briard z Wrocławia z numerem katalogowym 139 ARON ANAO Nacambel Dzieki Joanna za info :p Tata mojej Zuzanki Ooooo :))) Quote
Akitka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zdjęcia troszkę spóźnione, ale nie miałam głowy, żeby je wstawiać ze względu na chorobę psiaka... Zdjęcia z niedzieli 18.03.2007. Puli od naszej forumowej Puli ;) Quote
Kati Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Panienkabubu, dopiero w przyszłym tygodniu prześle ci fotki. Quote
Jagoodka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ok niektóre polskie championy niestety wyglądają góra na dobrą.... Ja byłam świadkiem kiedy to fińscy sedziowie dawali championom oceny dobre lub nawet dyskwalifikowali championy za wady niezgodne ze wzorcem. Champion wcale nie równa się pies doskonały. filonek_bezogonek napisał(a):moze to jedna z niewielu raz na ktorej sie zna .... Ja o dziwnym sposobie sedziowania slyszalam juz gdy sedziowal PONY to ze uzywa pelnej gamy ocen to ok .... ale tak jakos dziwnie wyglada jak wszystkie psy w rasie maja bdb (jedna db)... czyzby nawet championy byly bliskie wzorca ale nie na tyle bliskie by byc dosk ? zaluje ze mnie tam nie bylo i nie ogladalam tego obiektywnie zza ringu ... ale wydaje mi sie ze prezentowane uwagi maja duzo wspolnego z rzeczywistoscia Quote
Jagoodka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Iwona napisał(a):Muszę :lol: poprawić Twoją wypowiedź- było " Jeżeli na ringu w klasie młodzieży jest nie mniej niż 5 psów, to pies/suka który uzyskał I lokatę i ocenę doskonałą otrzymuje tytuł "Zwycięzca młodzieży". Tytuł ten może być też przyznawany wg uznania sędziego psu, który w tej klasie nie ma konkurentów".To chyba obowiązywało do zmiany Regulaminu wystaw, która była przed 2000 rokiem. No to ja też cos poprawię. Nie wiem czy czegoś takiego nie było nigdy, ale od 1995 roku jest zapis, że Zwycięstwo Młodzieży może otrzymać pies/suka z klasy młodzieży według uznania sędziego!. Quote
Jagoodka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Yoshko napisał(a):Pies w klasie weteranów NIE otrzymuje CWC, wchodzi natomiast do porównania o Zw.Rasy , według nowego regulaminu. Dokładnie tak, a na ringu spanieli tez wszystkie weterany z ocena doskonałą 1 dostały CWC (mój też :)). Ale sie usmiałam.:p Quote
bety Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To ja jeszcze dorzucę fotki z piątkowych finałów. Z góry przepraszam za ich jakość, były robione z dość wysoka z trybun, a na dodatek mój skaner coś sfiksował i źle skanuje. :angryy: PIĄTEK 16.III.2007 (Grupy: III, V, VI, VII FCI) Wybór Najpiękniejszego Weterana Dnia [SIZE=2] Wybór Najpiękniejszego Szczenięcia Dnia [SIZE=2] Wybór Najpiękniejszego Juniora Dnia [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] BOG VII [SIZE=2] BOG VI [SIZE=2] BOG V [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Niestety BOG III nie posiadam - musiałam zdążyć na pociąg. :roll: Pozdrawiam Quote
tunio Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Akitka; napisał(a): O,"ułapałaś" moje Maleństwo... Quote
Akitka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 carragan napisał(a):O,"ułapałaś" moje Maleństwo... Jeśli to fragment Twojej nogawki i buta widnieje na zdjęciu, to nawet z Tobą wymieniłam dwa zdania. ;) Heh... Pytając, czy mogę zdjęcie zrobić... :p To sobie porozmawiałyśmy. ;) Quote
domi_nique Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jeszcze kilka dni z niedzieli: http://www.azylnet.com/wystawa-katowice2007-2/ Quote
Marmal Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Kati napisał(a): Kati - dzięki za ufocenie mojego Charlego:loveu: Nie często się zdarza, by ta rasa była "atrakcyjna" dla fotografującego. WIELKIE DZIĘKI. Quote
JinnyAl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bety napisał(a): [SIZE=2]Wybór Najpiękniejszego Szczenięcia Dnia [SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] Złapałaś moje szczenięcie! Na górnym zjęciu, to, które się tak najeża przed łaciatym, jak kocur :D Quote
panienkabubu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a moze ktos z was ma bernardyny jeszcze?:cool3:żądnam:cool3: Quote
olcha Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Psiara&Nusia napisał(a):Olcha - wysłałam :) Dzięki za zdjęcia :calus: doszły :cool3: Akitka napisał(a): Ojej jakie maleństwo. Masz może jeszcze jakieś chihuahua? Może rozmawiałaś z tą Panią? Wszystkie info na temat cziłałek mile widziane :eviltong: Quote
Akitka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 olcha napisał(a): Ojej jakie maleństwo. Masz może jeszcze jakieś chihuahua? Może rozmawiałaś z tą Panią? Wszystkie info na temat cziłałek mile widziane :eviltong: Nie mam więcej cziłałek. Ja tamtędy tylko przechodziłam w pośpiechu i jak zobaczyłam to maleństwo, to musiałam je ufocić... ;) A z tą Panią nie rozmawiałam (jedynie spytałam się o to, czy mogę zdjęcie zrobić) - to była Czeszka albo Słowaczka. ;) Quote
Recommended Posts