Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pulik']
Puli - gratuluje raz jeszcze. Czy nie masz nic przeciwko, aby umieścić tutaj zdjęcia Twoje i Twoich dziewczyn?
Dziewczyny chetnie zobaczę. Siebie nie!!

Ja tez mam zdjęcie z niedzieli :-(:-(:-(:-(:-(
z pozdrowieniami i gratulacjami dla Organizatorów!
[SIZE=2]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puli']Dziewczyny chetnie zobaczę. Siebie nie!!

[SIZE=2]

Za****ć to mało!!!!:angryy: :mad: Puli gdzie ten moblil pseudo kennel stał?:mad:

Posted

Na chodniku przed wejściem. Jeden ze szczeniaków tak głosno i przeraźliwie płakał, ze ludzie zaczęli sie zatrzymywać i babsko sie w końcu ruszyło i zajrzało do srodka. No i wtedy zrobiłam to zdjęcie. Były tez szczeniaki w kojcu leżace na asfalcie, w bagaznikach itd itp...Jak zwykle!

Posted

[quote name='puli']Dziewczyny chetnie zobaczę. Siebie nie!!

[SIZE=2]

O Boże :-( jak przewóz świń na rzeź :-( Ciekawe z jak daleka jechali :-(

Posted

to jest owczarek niemiecki długowłosy no wiec co on tam robił :smile:)

Skoro ma rodowód to jak najbardziej mógł być wystawiany. Pytanie jak go ocenił sedzia ringowy......

Posted

olcha napisał(a):
O Boże :-( jak przewóz świń na rzeź :-( Ciekawe z jak daleka jechali :-(

z Inowrocławia:roll: ta kobieta była kiedyś członkien ZK ale została wyrzucona teraz jest chyba w klubie psa rasowego:roll:

Posted

[quote name='sporyszka']witam i na wstępie wszystkim Wam gratuluje powiedzcie mi czy ten pies był wystawiany

to jest owczarek niemiecki długowłosy no wiec co on tam robił :-))

Brał udział w zawodach frisbee:cool1: Zresztą widać plakietke (na niej pisało Flayball)

Posted

nie trzeba bylo podpisywac:) ja sie nie gniewam, zdjecia robie dla was, ja swoje widzialam, takze jesli ktos chce zdjecia ode mnie ze strony ze zdjeciami z katowic to smialo:) tylko mozecie ewentualnie mnie i Halszke podpisac jako reklame he he he :P zarcik :)

a te chude pieski to jak zobaczylam na aparacie (czesc zdjec robila Madzia), to sie przerazilam...

jacys specjalisci moze sie wypowiedza?

Posted

Amberka napisał(a):
z Inowrocławia:roll: ta kobieta była kiedyś członkien ZK ale została wyrzucona teraz jest chyba w klubie psa rasowego:roll:

:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Czasem może byłoby lepiej nie wyrzucac takich ludzi z ZK :-( Zamknięte koło :shake:

Posted

W gruncie rzeczy to na usprawiedliwienie Oddziału Katowice mogę napisać tylko tyle, że pilnowali, przynajmniej w piątek, ochrona chodziła wokół całego spodka. W piątek nie zauważyłam żadnych szczeniaków, szkoda, że w resztę dni niestety pojawiły się takie biedne psiaki .. :shake:

Eh... szkoda gadać.. :shake:
tego się chyba nie da całkowicie zlikwidować, tyle prób już było i co..? :shake:

w bernardynach jest nawet jeden 'hodowca', od którego kupiłam Bena ('rasowy bez rodowodu'), a tu proszę, spoglądam w katalog, a on wystawca wielki ze swoim przydomkiem... :shake: :shake: :shake: pomieszane to wszystko... :shake:

Posted

[quote name='Alfa1']

Czy one zawsze są tak chude?

Ten piesek to Trussardi Italica, no i jest wyjatkowo chudy, ale taka jego natura, jest nieziemskim niejadkiem:shake: , ja tez mam 1 takiego niejadka i mozecie mi wierzyc ze to nic smiesznego jak sie człowiek stara podtuczyc takiego psa. Na fotce ponizej moj pies w takiej podtuczonej kondycji i pożądanej wadze:

Posted

[quote name='panienkabubu']
Eh... szkoda gadać.. :shake:
tego się chyba nie da całkowicie zlikwidować, tyle prób już było i co..? :shake:
Gdyby ktoś choc raz zechciał wyegzekwować istniejące prawo to by sie dało.
Wystarczyłoby sprawdzić zezwolenia na handel.

Posted

olcha napisał(a):
:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Czasem może byłoby lepiej nie wyrzucac takich ludzi z ZK :-( Zamknięte koło :shake:

od czasu kiedy ja poznałam tą kobieta zawsze sprzedawała szczeniaki przed wystawą:cool1: