Nayantara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 opowiadajcie jak bylo na wystawie i kto wygral:) Quote
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jagoodka napisał(a): on uwielbia wystawy i jest bardzo szczęśliwy kiedy może się pokazywać. To nic, tylko psa zazdrościć! Show-man jak się widzi! A na poważnie wspaniale go ułożyłaś :) Quote
Talagia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No a ja zaraz powrzucam zdjecia przecudownych borderów i charciąt ;) Quote
olcha Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Złapie mi ktoś w obiektyw chociaż kilka chihuahua (najlepiej krótkowłosych)???? :modla: :modla: :modla: Quote
zuzolandia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A jak tam BRIARDY ????? Czy sa jakies foty ??????????????? Quote
Talagia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Prawie sie rozkleiłam przy tym szczeniaku :loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ja mam tylko na fotkach z borderow Akiego od Madziki :P duzo wilczakow i troche wilczarzy kurde kupilam Loganowi kostyre jego wielkosci i sie jej boi :lol::lol: Quote
Talagia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 duzo wilczakow i troche wilczarzy Wrzuciłabyś troszke wilczaków? Polowałam na nie ale tak wlepiłam sie w borderki i aussie, ze totalnie nie moglam nikogo złapać... :) Ślicznie prosze! ;) Quote
zuzolandia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ooooooo jedna briardzia panienka ;-) a gdzie reszta?????? naprawde nikt nie focił tych slicznych siersciuchów ????? Quote
Madzika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 diabelkowa napisał(a):ja mam tylko na fotkach z borderow Akiego od Madziki :P duzo wilczakow i troche wilczarzy kurde kupilam Loganowi kostyre jego wielkosci i sie jej boi :lol::lol:Poslij mi na maila :PP A tak przy okazji Akul powinien wygrać tytul za postawę "jak muszę to nie zorbie a jak nie muszę to zrobię" Quote
Viz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Widzę, że wystawa bardzo udana dla większości forumowiczów! OGROMNE GRATULACJE! :multi: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Kudłata_Koza']A ja jednego widziałam :D. Jak się wylegiwał, a każdy mu zdjęcia robił ;). moze to moja Halszka była :razz: [quote name='zuzolandia']A jak tam BRIARDY ????? Czy sa jakies foty ??????????????? ja mam peeeeeeeeełno, bo Madzia z Marcinem nacykali tego ogromna ilosc :evil_lol: wszystko bedzie jak zgram zdjecia, a mam ich troche, bo ponad 350 :P Quote
zuzolandia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No to cekom niecierpliwie panienkobubu!!!!!!! Quote
Agga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 DLA PRZYPOMNIENIA ZDJĘCIA MAX 500 x 500 [SIZE=2] cudeńko:loveu: Quote
massima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy już wiadomo kto wziął BIS'a ?? Ludzie zlitujcie się powiedzcie :) Quote
Florka_xyz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratulacje :) Kochani czekam na więcej info i na Wyniki BIS'a:cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy ma może ktoś wyniki Bokserów i Dog de Bordeaux. Bo się wybierałam i nie dojechałam na czas:placz: :placz: :placz: Quote
sota36 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='zuzolandia']No to cekom niecierpliwie panienkobubu!!!!!!! ja tez!!!!Kaska - do roboty!!! Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Reyes']To nic, tylko psa zazdrościć! Show-man jak się widzi! A na poważnie wspaniale go ułożyłaś :) Reyes dziękuję za miłe słowa.Wiesz on od szczeniaczka uwielbiał współpracować ze mną i sprawiać mi pryjemność. On się zawsze bardzo cieszy jak widzi, że jestem z niego zadowolona. i największą nagrodą dla Taresa nie jest smakołyk tylko słowo "dobry pies" i pogłaskanie lub poklepanie. To naprawdę wyjątkowy i wspaniały pies :) Reyes chyba mam coś jeszcze dla Ciebie :) Quote
massima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']Czy ma może ktoś wyniki Bokserów i Dog de Bordeaux. Bo się wybierałam i nie dojechałam na czas:placz: :placz: :placz: BOKSER PRĘGOWANY - PSY Klasa Szczeniąt vp.1 CASTOR Maumbua vp.2 CYPRYS z Trybulca vp.3 DIOFEBO Maumbua Klasa Młodzieży Exc. 1 BORN TO MAKE YOU HAPPY Maumbua Exc. 2 MATADOR Tetrarcha - bdb Klasa Pośrednia Vg - BRUNO Asmodar Klasa Użytkowa Exc. 1, CWC, CACIB - SHAKESPEARE Nostrum Exc. 2 - MARS Sad Nocnych Gwiazd Klasa Championów Exc. 1, CWC, res. CACIB - GARIBALDI Nostrum Exc. 2 - AZIM Lider BOKSER PRĘGOWANY - SUKI Klasa Szczeniąt Vp. 1 - ANGELINA Maximus Deus Klasa Pośrednia Exc. 1, CWC, CACIB - ANAVA MARIHUANA Box Star Exc. 2 - EX OF SPACE Kett Box Exc. 3 - ABRA KADABRA od Koroma Vg. - PUMA Klan Kamironu Klasa Otwarta Exc. 1, CWC, res. CACIB - Vonadel DESIREE Exc. 2 - REWELACYJNA MICHALINA Spółka z Krzywego Koła Exc. 3 - BRAWURA z Trybulca Vg - FIONDA Arbaldo Klasa Użytkowa Exc. 1, CWC - BALI Elendir NDO - URANIA des Jardin de Passiflore Klasa Championów Exc. 1, CWC - DEMONIA Inferno absent - NIKA Aleksant Nostrdam - nie stawiła się do oceny BOKSER ŻÓŁTY - PSY Klasa Młodzieży Exc. 1, Zw.Mł,NMPwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR 3 - GEO Boxer del Euro Exc.2 - PLATON Sad Nocnych Gwiazd Klasa Pośrednia Exc.1, CWC - BELMONDO Asmodar Exc. 2 - AVATAR Barbastellus Vg - CYMES z Wielkiej Sowy Klasa Otwarta Exc. 1, CWC - SHARAN Sanvita Exc. 2 - CERRUTI Kierskie Ustronie Exc. 3 - DICKENS Eksodus Exc. 4 - SALVADOR de Versal Klasa Championów Exc. 1, CWC - ORLANDO Spółka z Krzywego Koła Klasa Weteranów Exc. 1 - DIUK Meritum BOKSER ŻÓŁTY - SUKI Klasa Szczeniąt Vp.1, Best Puppy - ALIVE Stalbox Klasa Młodzieży Exc. 1 - VERONIQUE Alfa Hara Exc. 2 - Vonadel CRYSTAL CLEAR Exc. 3 - CASANDRA Asmodar Exc. 4 - MHADI MESUA Spółka z Krzywego Koła Vg. - FORTUNA z Jacklandii Vg. - PSOTKA Sad Nocnych Gwiazd absent - Jedna na Milion FAMA absent - Jedna Na Milion GOLDIE Klasa Pośrednia Exc. 1 - TOŚKA znad Jedlicy Klasa Otwarta Exc. 1, CWC - BARBIE Inwazja Mocy absent - CARIN Pecinska Ruze absent - CLOE z Nemecanky absent - JA PANTERA Meritum absent - NIKITA Benignus Klasa Użytkowa Exc. 1 - DELTA Inferno Exc.2 - ASSET Hebe Box Klasa Weteranów Exc. 1 - DORA Spółka z Krzywego Koła Quote
massima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Już mnie ktoś wyprzedził :oops: Quote
Recommended Posts