setka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wielkie dzięki za foteczki:lol: Śliczne te różności. Kto ma jeszcze? Może ktoś obfocił mastino, hiszpany, filki, tosy:cool3:?? Quote
maciaszek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Agnisia =)']Ale katalog będę mogła kupić dopiero jak dotrę na miejsce. Nie ma w internecie takiego planu? Jak była krajowa w Zabrzu jakoś znalazłam szczegółową rozpiskę, nie ma czegoś takiego teraz??? Sprawdź tu: http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa07.htm Quote
bety Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Agnisia i diabelkowa jeśli chodzi Wam o tzw. imprezy towarzyszące to według katalogu w niedzielę zaczynają się o godzinie 11.30. Nie ma podziału konkretnego tzn. jaka konkurencja o której godzinie. Wszystko jest wrzucone do "jednego worka" z podaną godziną rozpoczęcia pierwszego pokazu/konkurencji. Pozdrawiam Quote
tamer Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobra, my tu gadu gadu, a nikt nie ma fotek z ringu frisbee i flyball? Jeden z najciekawszych punktów imprezy... :cool3: Quote
wicia_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Byłam dziś z moim Appeznellerem Bacą, klasa szczeniąt no i w.ob.:razz: Niestety nie zostaliśmy na wyborze najlepszego szczenięcia bo musielibyśmy czekać 8 godz :-( Ale jesteśmy zadowoleni. Niestety nie umiem wrzucić zdjęć, są na str. http://barwyzycia.bloog.pl/gal,124984,. Quote
Talagia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wróciliśmy z oceną doskonałą i 3 lokatą ;) A teraz troche obiecanych fot :diabloti: i jeden filmik z flyballu :diabloti: Quote
anovi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wszystkim WIELKIE GRATULACJE !!! i b.b.b. dziękuję za foteczki doziów :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnisia =) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzięki wielkie za pomoc!!!!!!!! Do zobaczenia jutro i powodzenia!!!!!!!!!! :] Quote
Talagia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Flyball http://video.google.pl/videoplay?docid=-6706139565190788034 Quote
niuka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 a moze macie wiecej tego flyballu? <robi_spaniele_oczy> pliz pliz pliz, szczegolnie mysle o takiej jednej druzynie - kopnietych inaczej ;) - welsh, border, tervik i gronek? co Wy na to? powiedzcie, ze macie :loveu: Quote
Talagia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ja mam jeszcze taki wyszczerbiony filmik : http://video.google.pl/videoplay?docid=3116487524386797360 Ale niestety wpadlam tylko na chwile zobaczyc flayball bo uciekalam na ring dożastych... Quote
niuka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 na pierwszym filmiku jest The Borders (czerwony tor) i DiscBusters (niebieski tor) a na drugim filmiku jest Woof (czerwony tor) i Lavina z Czech (niebieski tor) heh, no szkoda, ale zawsze to cos :)) dzieki :)) Quote
anovi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ooo! jeszcze fotki dogastych :multi::multi::multi: Talagia dziękuję BARDZO ! :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tamer napisał(a):Dobra, my tu gadu gadu, a nikt nie ma fotek z ringu frisbee i flyball? Jeden z najciekawszych punktów imprezy... :cool3: będą popołudniu, bo ja mam dużo, nawet filmy mam :loveu: Quote
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 My już ruszamy tyłek na wystawe - trzeci raz... Powodzenia wszystkim Quote
nathaniel Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trzymam kciuki za wszystkich wystawiających. Quote
Karolina_Nett Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 panienkabubu napisał(a):i znowu nie ma bernardynów :cool3: A ja jednego widziałam :D. Jak się wylegiwał, a każdy mu zdjęcia robił ;). Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Elitesse']moja cora ALBA ASTRA Elitesse dzis w Katowicach zadebiutowala w klasie championow ... i wygrala !!! zdobyla CWC, CACIB i NSwR !!!!! teraz tylko jednego caciba jej brakuje do interchampionatu dla mnie jako hodowcy to wspanialy dzien !! zwlaszcza ze konkurencja byla spora Brawo!!! [quote name='Jagoodka']Taresik dosk1, CWC, CACIB, NDPwR i BOB :)))) Na dodatek jego tatuś, nasz już 13 letni Elroy - Best veteran i 2 miejsce BOB !!! BRAWO!!! [quote name='Marihuana']Moja 18 miesięczna Marihuanka, zdobyła dziś CWC i CACIB !!! :) :) BRAWO!!! [quote name='Imanca']Byłam wczoraj, bo wystawiałam moją sunię. Byłam dziś gospodarzem na ringu labków kl. młodzieży z jamnikami którkowłosymi: króliczym, miniaturowym, standard. Będę jutro na rigu szetlandów - o ile się nic nie zmieni. Kupiłam dziś frisbeeki mojej drugiej ślicznotce, która została w domku :loveu: i w zasadzie jestem zakupiona. Jutro będę oglądać finały :) Mam z wczoraj troszkę zdjęć z naszego ringu, z dzisiejszego mam całe 3, bo byłam tak zagapiona w laby, że zapomniałam o aparacie :oops: Kocham labradory nad życie! Imanca, kochaj sobie labki, ale wracaj juz do domu!!!:lol: [quote name='wicia_86']Byłam dziś z moim Appeznellerem Bacą, klasa szczeniąt no i w.ob.:razz: Niestety nie zostaliśmy na wyborze najlepszego szczenięcia bo musielibyśmy czekać 8 godz :-( Ale jesteśmy zadowoleni. BRAWO!!! Kto następny do gratulowania?:lol: pzdr. Quote
kasia.gie Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratuluje wszystkim sukcesow!:multi: Moj Jamal wygral klase championow, dostal CWC i res.CACIB.:lol: Carmen dosk z 3 lokata:lol: Jestem bardzo zadowolona Quote
Marmal Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To ja też się chwalę. JACK RUSSELL TERRIER Leonhard's CHARLY BROWN: CWC,CACIB, NDPwR,BOB KAMA Obornicki Nornik - JACK Russell Terrier - córka CHARLEGO: w kl. młodzieży uzyskała: Zw.Rasy, BEST JUNIOR Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='kasia.gie']Gratuluje wszystkim sukcesow!:multi: Moj Jamal wygral klase championow, dostal CWC i res.CACIB.:lol: Carmen dosk z 3 lokata:lol: Jestem bardzo zadowolona [quote name='Malcharek Maria']To ja też się chwalę. JACK RUSSELL TERRIER Leonhard's CHARLY BROWN: CWC,CACIB, NDPwR,BOB KAMA Obornicki Nornik - JACK Russell Terrier - córka CHARLEGO: w kl. młodzieży uzyskała: Zw.Rasy, BEST JUNIOR Super wyniki! BRAWO!!! Quote
jusiss Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 BOG VIII FCI nie golden, a labrador, konkretnie UDINE Gorska Fantazja. Laganek doskonala (reproduktor :multi: ) Ktoś chyba zamawiał parówki ;) Quote
Recommended Posts