Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja jestem wściekła :angryy: . Sędzia który nas oceniał, to jakiś wariat! W ciągu 7 lat wystawiania moja suka jeszcze nie miała takich bzdur w opiscie! Na dodatek nie rozumiem dlaczego nas nie oceniał p. Opara, który miał wszystkie inne pierwotne. Tragedia :shake: .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tylko ładnie proszę, gdybym jednak jutro nie dotarła do Katowic, żeby ktoś obfocił PULI (dużo ich tam nie ma :diabloti: z dwie sztuki ) przy ringu 1 chyba o godzinie 13 . Proszę.

Posted

Morrisonka witaj w klubie. Denis Kuzejl Was oceniał ? Co za sędzia :angryy:. Co mu sie nie podobało ?
U mnie w rasie to patrzył na oczy i ruch. Jednym pisał że za małe a innym za duże. Mój Sułtan ma za duże :-o:lol:. Wyszliśmy z ringu z oceną obiecującą :mad:. Ale poleciała ze strony sędziego nawet dobra i bardzo dobra. Szkoda słów na jego ocenianie.
A to mój Sułtanuś :loveu:

Posted

eria napisał(a):
mam dożki ,mam leosie,niufy,sznaucery mini i olbrzymy i coś tam jeszcze :) ale nim ja to zgram.......

Dożki Dożki :multi: :multi:
Czekamy :loveu:

Posted

CTR -boski ogrooooomny pies!

o berneńczyki ktoś prosił:

moja miłość nr 1

moja druga miłość

a to jest ten "zamówiony" leonberger nr937 z Oazy Wschodu :)

to ten środkowy:loveu:

Posted

Ja przed chwilą wróciłam. Troche żałuje, że nie zostałam na finałach, ale bardzo źle się czuję.

Szkoda że Panienkabubu nie wygrała z Halszką. Halszka jest bardzo ładna. (Kasia, miło było cię poznać)
OpróczPanienkibubu widziałam jeszcze Malawaszkę i kogoś z dogomaniacką hustą przy plecaku.

Savanah, ten amstaff to ALAMO Sentinel, na światówce zajął 2 lokatę w championach (najlepszy wybik polskiego psa AST), ale czy dostał rCACIB nie jestem pewna, ale chyba tak.

Posted

a ja panienkibubu już niestety nie spotkałam, Malawaszki też nie, ale nie wiem czy czasem Weszki od olbrzymków nie widziałam -się okaże:evil_lol:

Posted

Dozie dla Kamili

rottek

cud i miód-marzenie nie pies:

szczeniaczek niuf

azjata

leosiek

więcej sznaucerów wkleję do galerii sznaucerów

Posted

Kati napisał(a):
Szkoda że Panienkabubu nie wygrała z Halszką. Halszka jest bardzo ładna. (Kasia, miło było cię poznać)
OpróczPanienkibubu widziałam jeszcze Malawaszkę i kogoś z dogomaniacką hustą przy plecaku.

Nam tez bardzo miło było poznac :loveu: no coz nie zawsze sie wygrywa, nastepnym razem :eviltong: :loveu:

eria napisał(a):
a ja panienkibubu już niestety nie spotkałam, Malawaszki też nie, ale nie wiem czy czasem Weszki od olbrzymków nie widziałam -się okaże:evil_lol:

a żałuj :P

ja mam kilka zdjęć (dużo z flyball), ale to dopiero jak odeśpię, nie śpię od 4 :p

Posted

moja cora ALBA ASTRA Elitesse dzis w Katowicach zadebiutowala w klasie championow ... i wygrala !!!
zdobyla CWC, CACIB i NSwR !!!!! teraz tylko jednego caciba jej brakuje do interchampionatu

dla mnie jako hodowcy to wspanialy dzien !! zwlaszcza ze konkurencja byla spora

Posted

[quote name='eria']
[...]
a to jest ten "zamówiony" leonberger nr937 z Oazy Wschodu :)

to ten środkowy:loveu:

Jooj jaki on piekny wyrosł !!! Dziekuje strasnzie za zrealizowanie 'zamowienia' :***** !!! No teraz juz mam co chciałam i obiecuje juz tak nie denerwowac wszytkich moimi postami :D Jeszcze raz dziekuje i gratuluje wszytkim miejsc ich psiakow :*

Posted

Hej!

Yorczek na którego wystawiała sie suka rottka:evil_lol:

Zwyciezca rasy rottweiler Roki Psie Tempo

Moja miłosci:loveu:(tak zachowuje sie rottweiler na widok nowo poznanego człowieka)

Olek z pelna ekstaza wymalowana na twarzy:lol:

Posted

Dziewczyny GRATULACJE :multi: :multi: :multi:

[quote name='eria']Dozie dla Kamili

Na pierwszej fotce BONAPARTE Regia Uttis (dzisiaj I dosk w klasie otwartej)

A na drugiej porównanie o CACIB'a, od lewej COOL JAZZ Modry Efekt (CACIB i BOB) obok BONAPARTE Regia Uttis (Zw. Klasy Otwartej) i GASCARD Medium (Zw. Klasy Pośredniej plus Res.CACIB)