Incunabula Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja jestem wściekła :angryy: . Sędzia który nas oceniał, to jakiś wariat! W ciągu 7 lat wystawiania moja suka jeszcze nie miała takich bzdur w opiscie! Na dodatek nie rozumiem dlaczego nas nie oceniał p. Opara, który miał wszystkie inne pierwotne. Tragedia :shake: . Quote
EveL_ Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nugatika napisał(a):a moze ktos by jakies bernenczyki ufocil ? :> proszęęęęęęęę :) Nugatika, a ty nie pojechałaś do Katowic? :wink: Quote
nathaniel Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja tylko ładnie proszę, gdybym jednak jutro nie dotarła do Katowic, żeby ktoś obfocił PULI (dużo ich tam nie ma :diabloti: z dwie sztuki ) przy ringu 1 chyba o godzinie 13 . Proszę. Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja czekam na fotki boksiów:loveu: :loveu: :loveu: Powodzenia wszystkim:cool3: Quote
Błyskotka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Morrisonka witaj w klubie. Denis Kuzejl Was oceniał ? Co za sędzia :angryy:. Co mu sie nie podobało ? U mnie w rasie to patrzył na oczy i ruch. Jednym pisał że za małe a innym za duże. Mój Sułtan ma za duże :-o:lol:. Wyszliśmy z ringu z oceną obiecującą :mad:. Ale poleciała ze strony sędziego nawet dobra i bardzo dobra. Szkoda słów na jego ocenianie. A to mój Sułtanuś :loveu: Quote
setka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [LEFT]Jaki śliczny misio...A ja muszę siedzieć w domciu:placz: Dziewczyny, macie jakieś foteczki jeszcze?? [/LEFT] Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja dopiero przyjechałam,mam trochę fotek, to później powklejam :) ale dzisiaj był tłok straszny! Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 eria napisał(a):ja dopiero przyjechałam,mam trochę fotek, to później powklejam :) Czekamy :multi: :multi: Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 mam dożki ,mam leosie,niufy,sznaucery mini i olbrzymy i coś tam jeszcze :) ale nim ja to zgram....... Quote
jo-jo Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 eria napisał(a):mam dożki ,mam leosie,niufy,sznaucery mini i olbrzymy i coś tam jeszcze :) ale nim ja to zgram....... Dożki Dożki :multi: :multi: Czekamy :loveu: Quote
Nayantara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 opowiadajcie jak bylo na wystawie??.... bo niestety janiemoglam jechac:9 Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 CTR -boski ogrooooomny pies! o berneńczyki ktoś prosił: moja miłość nr 1 moja druga miłość a to jest ten "zamówiony" leonberger nr937 z Oazy Wschodu :) to ten środkowy:loveu: Quote
Kati Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ja przed chwilą wróciłam. Troche żałuje, że nie zostałam na finałach, ale bardzo źle się czuję. Szkoda że Panienkabubu nie wygrała z Halszką. Halszka jest bardzo ładna. (Kasia, miło było cię poznać) OpróczPanienkibubu widziałam jeszcze Malawaszkę i kogoś z dogomaniacką hustą przy plecaku. Savanah, ten amstaff to ALAMO Sentinel, na światówce zajął 2 lokatę w championach (najlepszy wybik polskiego psa AST), ale czy dostał rCACIB nie jestem pewna, ale chyba tak. Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 a ja panienkibubu już niestety nie spotkałam, Malawaszki też nie, ale nie wiem czy czasem Weszki od olbrzymków nie widziałam -się okaże:evil_lol: Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dozie dla Kamili rottek cud i miód-marzenie nie pies: szczeniaczek niuf azjata leosiek więcej sznaucerów wkleję do galerii sznaucerów Quote
JustynaJK Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 pogoda beznadziejna,my niestety tylko 4 lokata,fot mam mało,może będzie więcej jak jutro dojadę:razz: Quote
panienkabubu Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Kati napisał(a):Szkoda że Panienkabubu nie wygrała z Halszką. Halszka jest bardzo ładna. (Kasia, miło było cię poznać) OpróczPanienkibubu widziałam jeszcze Malawaszkę i kogoś z dogomaniacką hustą przy plecaku. Nam tez bardzo miło było poznac :loveu: no coz nie zawsze sie wygrywa, nastepnym razem :eviltong: :loveu: eria napisał(a):a ja panienkibubu już niestety nie spotkałam, Malawaszki też nie, ale nie wiem czy czasem Weszki od olbrzymków nie widziałam -się okaże:evil_lol: a żałuj :P ja mam kilka zdjęć (dużo z flyball), ale to dopiero jak odeśpię, nie śpię od 4 :p Quote
Elitesse Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 moja cora ALBA ASTRA Elitesse dzis w Katowicach zadebiutowala w klasie championow ... i wygrala !!! zdobyla CWC, CACIB i NSwR !!!!! teraz tylko jednego caciba jej brakuje do interchampionatu dla mnie jako hodowcy to wspanialy dzien !! zwlaszcza ze konkurencja byla spora Quote
McDzik Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='eria'] [...] a to jest ten "zamówiony" leonberger nr937 z Oazy Wschodu :) to ten środkowy:loveu: Jooj jaki on piekny wyrosł !!! Dziekuje strasnzie za zrealizowanie 'zamowienia' :***** !!! No teraz juz mam co chciałam i obiecuje juz tak nie denerwowac wszytkich moimi postami :D Jeszcze raz dziekuje i gratuluje wszytkim miejsc ich psiakow :* Quote
asiunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hej! Yorczek na którego wystawiała sie suka rottka:evil_lol: Zwyciezca rasy rottweiler Roki Psie Tempo Moja miłosci:loveu:(tak zachowuje sie rottweiler na widok nowo poznanego człowieka) Olek z pelna ekstaza wymalowana na twarzy:lol: Quote
jo-jo Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dziewczyny GRATULACJE :multi: :multi: :multi: [quote name='eria']Dozie dla Kamili Na pierwszej fotce BONAPARTE Regia Uttis (dzisiaj I dosk w klasie otwartej) A na drugiej porównanie o CACIB'a, od lewej COOL JAZZ Modry Efekt (CACIB i BOB) obok BONAPARTE Regia Uttis (Zw. Klasy Otwartej) i GASCARD Medium (Zw. Klasy Pośredniej plus Res.CACIB) Quote
Recommended Posts