Mona4 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Yorki szly w Bufecie,pomiesczenie male ciemne i duszno.Wystawcy upchani jak sledzie. Quote
simbik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nor(a) napisał(a):..myślałam, że nigdy nie będzie mi dane tu się pochwalić...:roll: [SIZE=2]Nasza sunia (gordonka) idąc dziś w klasie ...pośredniej: NDSwR, CWC...CACIB!! :crazyeye: [SIZE=1]Prawie równo rok po naszej największej porażce ....i moim zwątpieniu. Wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: .. My się będziemy męczyć jutro :roll: . Quote
Nugatika Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nor(a) napisał(a):..myślałam, że nigdy nie będzie mi dane tu się pochwalić...:roll: [SIZE=2]Nasza sunia (gordonka) idąc dziś w klasie ...pośredniej: NDSwR, CWC...CACIB!! :crazyeye: [SIZE=1]Prawie równo rok po naszej największej porażce ....i moim zwątpieniu. No to super! Gratulacje! :multi: :multi: :multi: a co sie stało rok temu? Quote
Agasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nor(a) napisał(a):..myślałam, że nigdy nie będzie mi dane tu się pochwalić...:roll: [SIZE=2]Nasza sunia (gordonka) idąc dziś w klasie ...pośredniej: NDSwR, CWC...CACIB!! :crazyeye: [SIZE=1]Prawie równo rok po naszej największej porażce ....i moim zwątpieniu. No i super, wielkie gratulacje!!!! Kto BOB w gordonach? Toddy?:) Quote
Light of Shin-Ra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A ja w ostatniej chwili się dowiedziałam, że autko zepsute. Pękło coś w układzie kierowniczym i jechać się nie da. :placz:Na dodatek nie mam bezpośredniego połączenia i czas do jutra żeby coś wykombinować. Ale muszę być. Pierwsza moja wystawa, pierwsza wystawa mojego psa. Na głowie stanę a dojadę. Quote
Nugatika Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Han Sharn - a skad jestes? moze jakis pociag jeszcze zlapiesz? Trzymam kciuki za Was! :) nikt nie ma wiecej fotek :mad: :crazyeye: ?? o wy lenie :mad: :evil_lol: Quote
Nor(a) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agasia napisał(a):No i super, wielkie gratulacje!!!! Kto BOB w gordonach? Toddy?:) tak ;) simbik: trzymam kciuki za jutro :lol: .. (jak dla mnie trochę przyciasne ringi były..Na fotkach z tamtego roku wydawały mi się dużo większe..ale to chyba złudzenie było). Nugatika:... rok temu to była porażka z pośmiewiskiem..zero wyglądu, zero zaprezentowania się..wszystkiego zero! ..ale się zaparłam..;) Quote
Light of Shin-Ra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nugatika napisał(a):Han Sharn - a skad jestes? moze jakis pociag jeszcze zlapiesz? Trzymam kciuki za Was! :) nikt nie ma wiecej fotek :mad: :crazyeye: ?? o wy lenie :mad: :evil_lol: Oj przyda się. Jestem z zimowej stolicy(he he) Polski czyli Zakopanego. Najwyżej pojadę do Krakowa i stamtąd do Katowic, tylko, że to w nocy. Trudni pies nieduży to w kontenerku się wyśpi a ja to już nieważne. Mam popzytywne nastawienie. Quote
domi_nique Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agatix napisał(a):oto wyniki z BOGów dnia I: (tylko rasami, bez numerów) Grupa III I - Staffordshire bullterrier II - Silky Terrier (tu może być pomyłka wiz góry przepraszam III - Bullterrier Grupa III I- American Staffordshire Terrier II- Terier Szkocki III- Bullterrier zdjecie kiepskie, ale cos widac: Quote
JustynaJK Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dziś zapewne nie było tłumów bo to jednak dzień pracujący czekam na więcej fot Quote
goldenka245 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Han Sharn napisał(a):Oj przyda się. Jestem z zimowej stolicy(he he) Polski czyli Zakopanego. Najwyżej pojadę do Krakowa i stamtąd do Katowic, tylko, że to w nocy. Trudni pies nieduży to w kontenerku się wyśpi a ja to już nieważne. Mam popzytywne nastawienie. Ja pojade przez Bielsko jutro rano, tzn. około wpółdo 9, ale mam tylko jedno miejsce wolne... Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No i teraz moje fotosy z piątku: http://img341.imageshack.us/img341/6849/hpim5909bz4.jpg No narazie to wszystko jak będę miała czas to jeszcze wstawię Quote
McDzik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agasia napisał(a):Trzymam kciuki za dzisiejszych!!! :) Ja tez :) Ciekawe jak tam im idzie, niektorzy już mają za sobą na pewno :) A moze wie ktos ile kosztujac bilety? Bo ja jade z tatą i on wchodzi za darmo z psem - chociaz ja wystawiam - a ja na legitymacji uczniowskiej ze znizką i chciabym sie jakos dowiedziec moze ktos wie ile kosztują bilety? Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 z mojej strony jutro będzie duużo fot, bo dziś nie były moje ulubione rasy więc tak fociłam bo fociłam :evil_lol: ale jutrooooo..... :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witam Tłumów to nie było ale miałam wrażenie że było więcej ludzi niż psiaków.:roll: Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):Ja tez :) Ciekawe jak tam im idzie, niektorzy już mają za sobą na pewno :) A moze wie ktos ile kosztujac bilety? Bo ja jade z tatą i on wchodzi za darmo z psem - chociaz ja wystawiam - a ja na legitymacji uczniowskiej ze znizką i chciabym sie jakos dowiedziec moze ktos wie ile kosztują bilety? 12zł normalny, a ulgowy był chyba tylko do lat 7 jak się nie mylę..........:cool1: Quote
McDzik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 eria napisał(a):z mojej strony jutro będzie duużo fot, bo dziś nie były moje ulubione rasy więc tak fociłam bo fociłam :evil_lol: ale jutrooooo..... :cool3: Masz moze zdjęcia leonbergerów? eria napisał(a):12zł normalny, a ulgowy był chyba tylko do lat 7 jak się nie mylę..........:cool1: Acha dziękuję za informację :) No to się szarpnę w takim razie na 12 złotych :) A nie wie ktoś może czy sprawdzali wiek osob ktore wystawiały psy a nie wyglądały na 18 lat? Bo nie chce zeby w ostatniej chwili się okazało, ze nie mogę wystawiać psa =/ Quote
panienkabubu Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 filonek_bezogonek napisał(a):o kurka a dlaczgo ten beagl byl nie do oceny ? :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o był po złamaniu nogi tylnej i bardzo źle biegał, sędzina dała opis, ale wpisała 'nie do oceny' Kati napisał(a):Panienkabubu, szkoda że nie wiedziałam, ze jesteś na Beaglach, bo ja byłam przy 1 ringu od bullterierów miniaturowych. Fajnego mieliście beagielka przywiązanego do stolika :lol: nooooooo to trzeba było przyjsc :eviltong: jutro na lodowisku bede cały czas :loveu: i pozniej od 12 30 przy pinczerach :loveu: Powodzenia Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 leonbergery są jutro!! a że należą do ras które lubię bardzo to napewno obfocę! spodziewajcie się dużo niufów i sznaucerów olbrzymów :) Quote
panienkabubu Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):Masz moze zdjęcia leonbergerów? Leonbergery są w sobotę. Quote
panienkabubu Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 eria napisał(a):leonbergery są jutro!! a że należą do ras które lubię bardzo to napewno obfocę! spodziewajcie się dużo niufów i sznaucerów olbrzymów :) ... i bernardynów :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):Ja tez :) Ciekawe jak tam im idzie, niektorzy już mają za sobą na pewno :) A moze wie ktos ile kosztujac bilety? Bo ja jade z tatą i on wchodzi za darmo z psem - chociaz ja wystawiam - a ja na legitymacji uczniowskiej ze znizką i chciabym sie jakos dowiedziec moze ktos wie ile kosztują bilety? 6 zł ulgowy a normalny 12 :) Quote
Lulla Luck Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A jakieś borderkowo - aussikowe:razz::diabloti:? Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 panienkabubu napisał(a):był po złamaniu nogi tylnej i bardzo źle biegał, sędzina dała opis, ale wpisała 'nie do oceny' nooooooo to trzeba było przyjsc :eviltong: jutro na lodowisku bede cały czas :loveu: i pozniej od 12 30 przy pinczerach :loveu: Powodzenia dotrę na lodowisko około 11.40 i cie dopadne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts