Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede w kazdy dzień, a w sobote akurat ide bez psa wiec postaram sie też coś popstrykać ;)
My dzisiaj robilismy ostatnie poprawki z łapkami i uszami ;) A jutro najciekawszy punkt repertuaru czyli kąpiel :diabloti:
Juz nie moge sie doczekać piątku :loveu:

Posted

Viz napisał(a):
Spanielka_Molly w niedzielę też powinny pojawiać się jakieś jamnisie, mimo że to nie ich dzień. Jeśli uda Ci się jakiegoś krótkowłosa złapać to będę baaardzo wdzięczna! :multi:

Ok :D Jesli tylko jakiegoś zauważę w niedziele, od razu zrobię mu zdjęcie :D Narobie fotek i założę im teczke tajnych współpracowników, ot xD Nie no zartuje :) Ale jak fotki będą takiej łoo jakości, to nie miej żalu, bo nie udało mi się załatwić cyfrówki! :( i robie z komorki.. jakos w sumie jak na tel komorkowy jest dobra, wiec powinno wystarczyc :) .. ale nie nastawiaj sie na cud :D jak coś to zobacz w galerii jakos zdjec ktore robiłam Molly..
Galeria --> Rasy--> S --> Spaniel tybetański --> BERTA Złota Wolność
I zobacz jakość .. i powiedz czy może być :)

Posted

Talagia napisał(a):
Bede w kazdy dzień, a w sobote akurat ide bez psa wiec postaram sie też coś popstrykać ;)
My dzisiaj robilismy ostatnie poprawki z łapkami i uszami ;) A jutro najciekawszy punkt repertuaru czyli kąpiel :diabloti:
Juz nie moge sie doczekać piątku :loveu:

Widze przygotowania ostro trwają :) Wygrajcie tam :D i w ogole furore zrobcie, bo to piątek, mnie nie bedzie a za nas ktos musi zrobic, bo jakby to bylo :D I tez sie nie moge doczekac - niedzieli- ale ok juz nic nie mowie bo potem znowu pewne osoby tutaj beda mowil, ze za bardzo sie podniecam ;]
~~~~~~
A tak wogole to mam pytanie ;| bo to dopiero nasza pierwsza miedzynarodowka i taka złozona z kilku dni.. jak sie wybiera najlepszego psa wystawy na BISie, skoro np niektórzy są w piątek, niektorzy w sobote, niekotrzy w niedziele..? Co, zwycięzcy piątku np musza zostac do niedzieli czy jak to przebiega? Odp

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):
Widze przygotowania ostro trwają :) Wygrajcie tam :D i w ogole furore zrobcie, bo to piątek, mnie nie bedzie a za nas ktos musi zrobic, bo jakby to bylo :D I tez sie nie moge doczekac - niedzieli- ale ok juz nic nie mowie bo potem znowu pewne osoby tutaj beda mowil, ze za bardzo sie podniecam ;]
~~~~~~
A tak wogole to mam pytanie ;| bo to dopiero nasza pierwsza miedzynarodowka i taka złozona z kilku dni.. jak sie wybiera najlepszego psa wystawy na BISie, skoro np niektórzy są w piątek, niektorzy w sobote, niekotrzy w niedziele..? Co, zwycięzcy piątku np musza zostac do niedzieli czy jak to przebiega? Odp

Tak zwycięzców BOGów z piątku i soboty zostają do niedzieli jeśli chcą wziąść udział w BISie. Nie wiem kto "sponsoruje" noclegi, na światówce podobno było tak, że sponsorował to oddział, nie wiem jak jest w Katowicach.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak zwycięzców BOBów z piątku i soboty zostają do niedzieli jeśli chcą wziąść udział w BISie. Nie wiem kto "sponsoruje" noclegi, na światówce podobno było tak, że sponsorował to oddział, nie wiem jak jest w Katowicach.

W wyborach BIS uczestnicza tylko zwycięzcy BOG

Posted

Sponsorem takiego noclegu jest Oddział organizujący wystawę.

Czyli jesli ktos dostanie taka nominacje i musi zostać to co ma zrobic? Nalezy sie zglosic do sekretariatu?

Posted

O właśnie, jak sie wybiera BOGi? Jak wtstawa jest np w piątek sobote niedziele..? Chyba powinno byc tak, ze jak ktos jest w piatek to powinno sie w ten dzien wybrac juz BOGi zeby wiedzial czy ma jechac do domu czy ma zostac, w innym przypadku troche bez sensu by to bylo ;/ i za duzo psów..

Posted

Mam pytanie - czy może ktoś z W-wy kto będzie jechał do Katowic w niedzielę znajdzie może miejsce dla nas? Jadę z nagą chińską grzywaczką.
Oczywiście dokładam się do paliwa.
W razie czego podaję mail do mnie rosathea@wp.pl

Posted

flashka-g napisał(a):
Viz ja tez biore aparat.. ale pewnie znowu przypomne sobie o nim.. po sedziowaniu:)

A będzie ktoś z aparatem w piątek? Prosilabym o fotki Leonbergerów ..:) bede wdzieczna!

Posted

cockermanka napisał(a):
BOG jest wybierany w dniu,w którym jest wystawiana dana grupa.

Acha i potem zwyciżecy grup muszą zostać do niedzieli na BIS? Dzieki za informacje :)

Posted

A ja dalej szukam osob chetnych sie zabrac z Rzeszowa lub okolic w niedziele za dorzutka 1/3 benzyny.. ;) ale teraz to juz chyba nikogo nie znajde bo juz niedlugo wystawa.. ale jakby ktos chcial sie szybko ugadac to prosze o kontakt!

Posted

W piątek już wystawa, dla tych, którzy będą jechać od strony Mysłowic, ogłoszenie, jest przebudowa drogi, na trasie Warszawa-Katowice tej dwupasmowej już nie ma kłopotów i ta przebudowa trasy W-wa - Katowice nie obejmuje, jednak jak ktoś będzie jechał z Sosnowca-Niwka-Modrzejów, albo Jaworzno albo Mysłowice, to jest objazd, także trzeba wziąć to pod uwagę. Dziś będę tam jechać, to zobaczę dokładnie co i jak i dam jeszcze znać.

Posted

No to jeszcze jedna "podpowiedź" komunikacyjna...
Wystawcy niech się nie pchają w ten nowo otwarty tunel pod rondem!
Aby dotrzeć do parkingów trzeba jechać po powierzchni :cool3:
Nie ma powodu do obaw o czas przejazdu, bo odkąd tunel jest czynny na powierzchni jest raczej pustawo :crazyeye:
Oczywiście szukanie miejsca do zaparkowania może trochę potrwać :p

Posted

SH napisał(a):
No to jeszcze jedna "podpowiedź" komunikacyjna...
Wystawcy niech się nie pchają w ten nowo otwarty tunel pod rondem!
Aby dotrzeć do parkingów trzeba jechać po powierzchni :cool3:
Nie ma powodu do obaw o czas przejazdu, bo odkąd tunel jest czynny na powierzchni jest raczej pustawo :crazyeye:
Oczywiście szukanie miejsca do zaparkowania może trochę potrwać :p

Właśnie, jak wjedziecie w tunel to albo wyjedziecie w Chorzowie albo już na trasie do Mysłowic, bez odwrotu, także jechać górą, kierować się na Spodek, centrum (nie wiem jak jest opisane), ale Spodek jest widoczny od strony Opola/Wrocławia także za zapachem :evil_lol:

Czy w Katowicach będzie można opłacić Opole?? bo nie wiem czy do banku jechać czy po prostu jutro opłacę???

Aha, mam pytanie odnośnie parkingu - czy płatny jest tylko ten parking zamykany przy Spodku (na wprost ul. Uniwersyteckiej czy Bankowej, nigdy nie wiem)? Bo tam obok niego jest takie miejsce gdzie nie ma nigdy nikogo stróżującego. Obok Parkingu PWS Spodek - czy to miejsce tam też jest płatne?

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):
No wiem wiem xD

A ja naprawdę nie wiem czemu służy (poza całkowitym zaśmiecaniem i zmniejszeniu czytelności wątku) produkcja jak największej ilości postów. Są za to przewidziane jakieś nagrody?
W miesiąc od zarejestrowania się wygenerowałaś ponad 130 postów, a od wczoraj 13!
I prawie żaden z nich poza "ach", "och" nic nowego nie wnosi.

Proszę, opanuj się trochę, bo po kilku godzinnej nieobecności na forum, żeby sprawdzic czy nie znalazły sie jakieś istotne informacje, trzeba przez kilka minut przedzierać się przez twoje posty.