panienkabubu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Talagia napisał(a):My wchodzimy o 10 po 2 szczeniaczkach :roll: Brrr ten debiut w młodzieży nie daje mi spokoju... oj tam będzie dobrze :) Quote
Incunabula Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Polna napisał(a):Morrisonka, a Ty jak się wybierasz do Katowic? :razz: Z braku laku chyba pociągiem... a Ty? Quote
Błyskotka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Też czuje już małą adrenalinę i nerwy mimo że idę z szczeniakiem :cool3:. Quote
tylko psy Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a ja niestety nie mogę jechać na tę wystawę :(:( Quote
flashka-g Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Błyskotka napisał(a):Też czuje już małą adrenalinę i nerwy mimo że idę z szczeniakiem :cool3:. a tez masz chowki na lodowisku?? Quote
Błyskotka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tak Chowy są na lodowisku. Ciekawa jestem jak mały mi się pokaże :lol:. Tylko psy co się stało ??? Quote
flashka-g Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Błyskotka']Tak Chowy są na lodowisku. Ciekawa jestem jak mały mi się pokaże :lol:. Tylko psy co się stało ??? a o ktorej chowy wchodza? bo bym podeszła zobaczyc:) Ja wystawiam haszczaki:) Wiec moze tez mnie gdzies tam wynajdziesz;) Quote
nescaland Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czesc Ludziska:)) Sluchajcie wybieram sie na wystawe w sobote(z warszawy) ale w tym roku nie wystawiam :( wiec jade bez psow takze jesli ktos potrzebuje transportu to sluze pomoca:) Pozdrawiam Ps. Bubu bede kibicowac i pomagac:p Quote
Polna Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Morrisonka napisał(a):Z braku laku chyba pociągiem... a Ty? O to bardzo chętnie bym się dosiadła (tylko jeszcze musze zwagarowac ze szkoły :diabloti: ) Quote
Guest Reyes Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 SH a można wiedzieć o której planowo zacznie się JH? Z góry dziękuje Quote
McDzik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 My jedziemy w niedzielę z rzeszowa ze spanielem tybetanskim i jest wolne miejsce, jak ktos chce się zabrac z małym psem lub solo to pisać =) Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nescaland napisał(a):Czesc Ludziska:)) Sluchajcie wybieram sie na wystawe w sobote(z warszawy) ale w tym roku nie wystawiam :( wiec jade bez psow takze jesli ktos potrzebuje transportu to sluze pomoca:) Pozdrawiam Ps. Bubu bede kibicowac i pomagac:p a jednak :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Błyskotka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 flashka-g napisał(a):a o ktorej chowy wchodza? bo bym podeszła zobaczyc:) Ja wystawiam haszczaki:) Wiec moze tez mnie gdzies tam wynajdziesz;) Planowo o 12:10. Pewnie sie gdzieś znajdziemy :). Quote
Incunabula Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Polna napisał(a):O to bardzo chętnie bym się dosiadła (tylko jeszcze musze zwagarowac ze szkoły :diabloti: ) Ja też muszę, ale jeden dzień to nie taka strata ;) . Quote
kika22 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [html]ASTy będą miały swoje małe królestwo na sali gimnastycznej => piątek, ring 11, od 10:00 do oporu ;-) [/HTML] Dziekuje!!!I pozdrawiam! Quote
massima Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 rasy, które miał sędziować Reizinger sędziowane będą przez p. Krystynę Oparę :angryy: Quote
Polna Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Morrisonka napisał(a):Ja też muszę, ale jeden dzień to nie taka strata ;) . Mas zjuz jakiś pociąg na oku ;) Quote
SH Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Eliminacje JH zaczynają się codziennie, tj. od piątku do niedzieli, o 10:00 :) Quote
Incunabula Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Polna napisał(a):Mas zjuz jakiś pociąg na oku ;) Wyjazd o 4.15 a w Katowicach jest o 7.53. Przeraża mnie wstanie o 3, ale nie było nic sensowniejszego... ;) Quote
Zeliika Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='massima']rasy, które miał sędziować Reizinger sędziowane będą przez p. Krystynę Oparę :angryy: Jestem wsciekla! zamiast pana Reisingera mamy pania Wieremiejczyk Wierzchowska, u ktorej bylismy juz ze 3 razy i ktora jest co chwile. Nie jade. :angryy::-( Quote
efra-husky Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 coraz więcej zmian w składzie sędziowskim a do wystawy jeszcze tydzień:roll: Ciekawe jak bardzo jeszcze zmieni się sędziowanie :shake: Quote
Elitesse Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 cos katowice nawalili w tym roku :shake: jak to dobrze ze wybralam Nitre :eviltong: Quote
Zeliika Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Rozumiem, ze pewne rzeczy sa niezalezne od organizatorow i jak sedzia sie wycofuje to organizatorzy tez sa "wystawieni do wiatru" ale konsekwencje w tym finansowe ponosi wystawca :( zebyc chociaz zastepstwo bylo inne :shake: :angryy: Quote
flashka-g Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zeliika napisał(a):Rozumiem, ze pewne rzeczy sa niezalezne od organizatorow i jak sedzia sie wycofuje to organizatorzy tez sa "wystawieni do wiatru" ale konsekwencje w tym finansowe ponosi wystawca :( zebyc chociaz zastepstwo bylo inne :shake: :angryy: tak dobrze ze info jest wczesniej na stronie. Bo nie raz pojechalam na wystawe i sie okazywalo dopiero na miejscu ze sedziuje mnie ktos inny.. i naczesciej taka osoba od ktorej ocena jest mi do niczego nie potrzebna i srata pieniedzy. Efruniu mam nadzieje ze nam sedziego nie zmienia:) Sedzia w Rumuni sedziuje mnie jeszcze na cockerach w sobote:) Quote
Recommended Posts