cockermanka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No własnie...chyba jednak trochę za wcześnie... Quote
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Savannah napisał(a):A ja jestem bardzo zadowolona z sedziego od SH Christian Vantu!!:klacz: brava za wybór świetnego sędziego dla ZK O/Katowice!!:multi: A co on preferuje w SH? :roll: Quote
Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 zpr napisał(a):A co on preferuje w SH? :roll: zobaczysz w Katowicach:loveu: Quote
zpr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Savannah napisał(a):zobaczysz w Katowicach:loveu: Jednak zanim zdecyduję się coś zglosić wolała bym wiedzieć jaki typ ma sędzia. Quote
nidhogg Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 resuruss napisał(a):Grupa I Ewa BUKŁAD (Polska) ceskoslovensky vlcak,australian cattle dog,ow belgijskie,ow holenderski,schipperke,juzak,bouvier,ow.pikardyjski za jakie grzechy jezuuuuuuuuuuuu bylam grzeczna w tym roku a tu taki hmm psikus ;) w sumie katowice i tak mi nie leza specjalnie wiec strata niewielka ;) musialoby mnei niezle hmmm popedziec zebym sie tam znalazla Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ktoś się orientuje od kiedy będzie można zgłaszać psy? Wystawa jak zwykle limitowana, a chciałabym się załapać w 2007 roku, bo w 2006 mi się nie udało :( Quote
musia Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 musia napisał(a):Ja już zgłoszona od poniedziałku - 18 -tego tak jak pisałam wcześniej - już można. ja już zgłaszałam we wrześniu , bo trafiłam wtedy do związku po wpis reproduktorski 18 września. Quote
Basik Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 My jak co roku sie zgłaszamy - tylko w tym nie dojechaliśmy, bo nico wbiegł na szkło i po wystawie.... Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ale czy można już zgłaszać internetowo? czy tylko w oddziale? Quote
bajadera Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 resuruss napisał(a):III Piątek Annaukka Palohaimo (FIN) sealyham,cairn,soft coated,westie Uwe Fisher(Niemcy) bullterier,kerry blue,foksteriery Małgorzata Zakrzewska(Polska) yorki Gianercole Menasti(Włochy) silky,dandie dimond,glen of imaal,jack russel,parson russel, stafordshire bullterier,czeski terier Ronald H.Menaker(USA) airedaile,border,bedlington,szkot,lakeland,jagterier,irland,walijski, norwich,norflok,manchaster Bojan Matakovic (Chorwacja) AST A skye terriery to już nie istnieją ? Quote
AlaNowak Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 My mamy swietnego sedziego:) Takze na 100% sie stawimy:) Kareninko- jestesmy na tym samym ringu:evil_lol: Quote
AlaNowak Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ooooooo, szybko:D j amuszem jescze skonsultowac sie z hod do jakiej klasy zglosic psa:cool3: Quote
karenina Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 alanowak napisał(a):My mamy swietnego sedziego:) Takze na 100% sie stawimy:) Kareninko- jestesmy na tym samym ringu:evil_lol: Alu, a mnie wybitnie pan sędzia nie pociąga :cool1: i nie wiem czy sie stawie na tym ringu. A jesli juz, to chyba tylko z Tytti :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 alanowak napisał(a):ooooooo, szybko:D j amuszem jescze skonsultowac sie z hod do jakiej klasy zglosic psa:cool3: a na co będziemy czekać ;) Quote
AlaNowak Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Karenina- a mogem prosic o wytlumaczenie na priv dlaczego???:eviltong: Quote
karenina Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 alanowak napisał(a):Karenina- a mogem prosic o wytlumaczenie na priv dlaczego???:eviltong: Ala mozesz oficjalnie. Nie lubie pana Opary i tyle.:cool3: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 karenina napisał(a):Ala mozesz oficjalnie. Nie lubie pana Opary i tyle.:cool3: miałam okazję sekretarzować panu Oparze (chyba tak się odmienia) i muszę powiedzieć, że przemiły człowiek.. Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;) tak mi się przynajmniej wydaje :) miałam też okazję widzieć jak sędziuje "moją" rasę i mam z nim podobny gust, także.. ja za nim przepadam :) Quote
karenina Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 panienkabubu napisał(a):miałam okazję sekretarzować panu Oparze (chyba tak się odmienia) i muszę powiedzieć, że przemiły człowiek.. Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;) tak mi się przynajmniej wydaje :) miałam też okazję widzieć jak sędziuje "moją" rasę i mam z nim podobny gust, także.. ja za nim przepadam :) Hehehe, a wiesz moje psy oceniane przez p. Opare tez maja zawsze dokonałe. Co do bycia przemiłym nie wypowiadam sie bo nie oceniam sedziów pod tym kątem.. Nie lubie i juz, mam prawo :evil_lol: Quote
nidhogg Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 panienkabubu napisał(a): Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;) no to faktycznie rewela ;) chwalmy pana ;) Quote
Agasia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 panienkabubu napisał(a):miałam okazję sekretarzować panu Oparze (chyba tak się odmienia) i muszę powiedzieć, że przemiły człowiek.. Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;) tak mi się przynajmniej wydaje :) miałam też okazję widzieć jak sędziuje "moją" rasę i mam z nim podobny gust, także.. ja za nim przepadam :) Mi wydaje się to raczej wadą... ;) Quote
cockermanka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Agasia napisał(a):Mi wydaje się to raczej wadą... ;) No właśnie... Mam nadzieję,żeww.pan nie będzie robił uprawnień na naszą grupę...:roll: :diabloti: Quote
flashka-g Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 wieksza szkoda dla psa ktoremu sie nie nalezy doskonala a ja dostaje niz jak dostanie niższa note. Po to te wlasnie nizsze oceny sa aby pies ktory spelnia tylko takie odpowiednie normy je dostawal. Quote
BabyCakes Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Mam nadzieję,żeww.pan nie będzie robił uprawnień na naszą grupę.. Juz ma :diabloti: :evil_lol: :angryy: Quote
cockermanka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 BabyCakes napisał(a):Juz ma :diabloti: :evil_lol: :angryy: :errrr: uuułłaa...:mdleje: a tak BTW..czy istnieje wykaz sędziów z grupami,na które maja uprawnienia? Quote
Recommended Posts