Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
A ja jestem bardzo zadowolona z sedziego od SH Christian Vantu!!:klacz: brava za wybór świetnego sędziego dla ZK O/Katowice!!:multi:

A co on preferuje w SH? :roll:

Posted

resuruss napisał(a):
Grupa I

Ewa BUKŁAD (Polska)

ceskoslovensky vlcak,australian cattle dog,ow belgijskie,ow holenderski,schipperke,juzak,bouvier,ow.pikardyjski

za jakie grzechy jezuuuuuuuuuuuu
bylam grzeczna w tym roku a tu taki hmm psikus ;)

w sumie katowice i tak mi nie leza specjalnie wiec strata niewielka ;) musialoby mnei niezle hmmm popedziec zebym sie tam znalazla

• 4 weeks later...
Posted

musia napisał(a):
Ja już zgłoszona od poniedziałku - 18 -tego

tak jak pisałam wcześniej - już można. ja już zgłaszałam we wrześniu , bo trafiłam wtedy do związku po wpis reproduktorski 18 września.

Posted

resuruss napisał(a):
III
Piątek

Annaukka Palohaimo (FIN)
sealyham,cairn,soft coated,westie

Uwe Fisher(Niemcy)
bullterier,kerry blue,foksteriery

Małgorzata Zakrzewska(Polska)
yorki

Gianercole Menasti(Włochy)
silky,dandie dimond,glen of imaal,jack russel,parson russel,
stafordshire bullterier,czeski terier

Ronald H.Menaker(USA)
airedaile,border,bedlington,szkot,lakeland,jagterier,irland,walijski,
norwich,norflok,manchaster

Bojan Matakovic (Chorwacja)
AST

A skye terriery to już nie istnieją ?

Posted

alanowak napisał(a):
My mamy swietnego sedziego:) Takze na 100% sie stawimy:) Kareninko- jestesmy na tym samym ringu:evil_lol:

Alu, a mnie wybitnie pan sędzia nie pociąga :cool1: i nie wiem czy sie stawie na tym ringu. A jesli juz, to chyba tylko z Tytti :loveu:

Posted

karenina napisał(a):
Ala mozesz oficjalnie. Nie lubie pana Opary i tyle.:cool3:

miałam okazję sekretarzować panu Oparze (chyba tak się odmienia) i muszę powiedzieć, że przemiły człowiek.. Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;) tak mi się przynajmniej wydaje :)
miałam też okazję widzieć jak sędziuje "moją" rasę i mam z nim podobny gust, także.. ja za nim przepadam :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
miałam okazję sekretarzować panu Oparze (chyba tak się odmienia) i muszę powiedzieć, że przemiły człowiek.. Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;) tak mi się przynajmniej wydaje :)
miałam też okazję widzieć jak sędziuje "moją" rasę i mam z nim podobny gust, także.. ja za nim przepadam :)

Hehehe, a wiesz moje psy oceniane przez p. Opare tez maja zawsze dokonałe. Co do bycia przemiłym nie wypowiadam sie bo nie oceniam sedziów pod tym kątem.. Nie lubie i juz, mam prawo :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Sędziował wtedy PONy i Podhalany.. Leciały same doskonałe, nawet psu z wadami oczu dał doskonałą... więc nie taki wilk zły, jak go malują ;)

no to faktycznie rewela ;)
chwalmy pana ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):

Mi wydaje się to raczej wadą... ;)

Posted

wieksza szkoda dla psa ktoremu sie nie nalezy doskonala a ja dostaje niz jak dostanie niższa note.

Po to te wlasnie nizsze oceny sa aby pies ktory spelnia tylko takie odpowiednie normy je dostawal.