resuruss Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 VIII sobota 17.03.2007 Gianercole Mentasi (Włochy) labrador (Klasa szczeniat i mlodziezy)golden (Klasa szczeniąt) Stanisław Firlik (Polska) Golden (bez klasy szczeniat) Cristian Vantu (Rumunia) retrivery:chesapeake bay,nova scotia duck tolling,flat coated, spaniele:clumber,springer,cocer angielski ,coceramerykanski,płochacz niemiecki Denis Kuzelj(Słowenia) labrador (bez klas szczeniat i młodziezy) Quote
Hexi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 *Liszka* napisał(a):Wystawa odbędzie się w dniach 16-18 marca 2007 r. duze dzieki :) to w takim razie pierwsza wystawe na 2007 bmamy zaklepana ;) Quote
resuruss Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 IX niedziela 18.03.2007 Boris Spoljaric (Chorwacja) biszon frise,bolonczyk,brabantczyk,japan chin,gryfoniki,boston terier, cotton de tulear,lwi piesek,pekinczyk,mops ,hawanczyk Janusz Opara(Polska) chinski grzywacz,maltanczyk Denis Kuzelj (Słowenia) pudle -wszystkie ,buldog francuski Zdenka Jilkova (Czechy) chihuahua,lhasa apso,shih tzu Annukka Paloheimo (FIN) cavalier,king charles,spaniel tybetanski,terier tybetanski,papilon Quote
Martach1 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 O to i ja sie wybiore z moim Silkiem , jeszcze niemiałam okazji aby Piccola sędziował ktoś z włoch, Tak więc ja bede w piątek , Szkoda żę Shar Pei ma sedziego z polski:roll: Quote
resuruss Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 X niedziela 18.03.2007 Cristian Vantu (Rumunia) chart irlandzki,rosyjski,whippet M.Wiermiejczyk -Wierzchowska (Polska)- pozostałe charty Quote
resuruss Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Nie ma sprawy.To moj oddzial w koncu ;) A teraz zmykam ,bo zaraz mam krycie ;) Quote
$andwich Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja będę napewno w niedzielę ze względu na I grupę:loveu:. A jeśli chodzi o pozostałe dni, to zobaczymy czy będę miała co robić na wystawie:razz:. Być może będę w piątek z amstaffką, ale to jeszcze nic pewnego:-(. Quote
Martach1 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A ja mam pytanko do kiedy będą zgłoszenia przyjmowane?? Bo do tego czasu będe musiała znaleźć transport. Sama wole tak dalego niejechać samochodem:roll: (niedoświadczony kierowca:shake: ) Quote
Godelaine Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No to się Katowice niespecjalnie popisały. Belgi sędziuje p. Bukład :roll: Ech... Choć zawsze to lepiej niż pamiętny p. Zvi :lol: Quote
Błyskotka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 My będziemy :multi:. Musimy spróbować ukończyć Championat :cool3:. Quote
cockermanka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='goldenka245']A może ktoś jedczie z okolic Bielska-Białej do Katowic za rok :cool3: ?? Łoczywiście :cool3: - zawsze Katowicami zaczynamy sezon ;) Resuruss - wielkie dzięki za info - teraz musze zrobić wywiad na temat sędziego (choć i tak pojedziemy-nie wiem tylko w jakim składzie:roll: ) Quote
Elitesse Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Martach1 napisał(a):A ja mam pytanko do kiedy będą zgłoszenia przyjmowane?? Bo do tego czasu będe musiała znaleźć transport. Sama wole tak dalego niejechać samochodem:roll: (niedoświadczony kierowca:shake: ) w tym roku termin uplywal ok 20 stycznia z tego co pamietam Quote
efra-husky Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ja się obowiązkowo wstawiam na wystawę z dwoma już dziewczynkami :) Quote
zpr Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 efra-husky napisał(a):ja się obowiązkowo wstawiam na wystawę z dwoma już dziewczynkami :) To pochwalić się drugą dziewczynką! :lol: Quote
Elitesse Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ronald H.MENAKER (USA) sznauc.min.cz/s ,sznaucer olbrzym czarny Karl P.REISINGER (Austria) sznauc.min czarny,sznauc.min biały, doberman Jolanda FURIOSI-VADONI ( Włochy) sznauc.min.p/s , sznaucer sredni,sznauc olbrzym p/s hmm zapowiada sie ciekawie :roll: Quote
ofca Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 cz na prawde ta wysawa musi byc 3 dniowa??? przeciez miejsca jest duzo,a znowu piata grupa jest w piatek! czy nie ma mozliwosci zmiany!!???:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
cockermanka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Hmmm...ja sobie jakoś nie wyobrażam stłoczenia tej wystawy w dwóch dniach... Quote
panienkabubu Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :multi: :multi: :multi: sedzia z Finlandii tym razem :multi: :multi: :multi: :multi: będziemy, jak moglybysmy nie byc :multi: :multi: :multi: jupiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: :multi: res- od kiedy są zgłoszenia? Quote
musia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Ja już zgłoszona od poniedziałku - 18 -tego Quote
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A ja jestem bardzo zadowolona z sedziego od SH Christian Vantu!!:klacz: brava za wybór świetnego sędziego dla ZK O/Katowice!!:multi: Quote
Martyna Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 a kto ma sedziowac flat coated retrievery? Z gory dzieki :loveu: Quote
cockermanka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Na str.3 jest lista sędziów na VII gr z podziałem na rasy. Quote
Martyna Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cockermanka napisał(a):Na str.3 jest lista sędziów na VII gr z podziałem na rasy. dzieki wielkie :-) sedzia fajny (Vantu), a do tego bedziemy wystawiac w moje urodziny :D Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 musia napisał(a):Ja już zgłoszona od poniedziałku - 18 -tego Internetem tez juz mozna zglaszac? :roll: bo nie widzialam nic na stronie oddziału :roll: Quote
Recommended Posts