Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na szczęście nie będę nocować w Katowicach. ;) Obie noce spędze sobie w pociągu. :evil_lol:

Czy ktoś jeszcze jedzie z Trójmiasta bądź dosiada się "na trasie"? :cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjęcia zgłoszeń na wystawę już definitywnie zamknięte, trwa "czyszczenie".
Jeśli brak tylko skanu rodowodu, a zgłoszenie wpłynęło przed 19 stycznia i z kompletynymi danymi (nr rej. + PKR itd) to psiak jest przyjęty :)
Co do noclegów... Hotel Asystencki jest góra 5-7 minut jazdy samochodem od Spodka, a okolica lepsza (bezpośrednie sąsiedztwo ogromnego parku) niż wokól Hotelu Katowice (ścisłe centrum miasta).
Znacznie więcej czasu zajmie z pewnością znalezienie miejsca na parkingu pod Spodkiem i dotarcie z niego na teren wystawy.

Posted

Ja polecam sprawdzić hotele w Sosnowcu i w Mysłowicach. Ja, jadąc na wystawę, przejeżdzam obok jednego hotelui w mysłowicach *gościniec), a bede we wszystkie trzy dni, takze jesli da rade, to moge kogos z malym pieskiem przygarnac:) w sobote jade z bernardynem to moze byc preoblem, ale w inne dni, bez problemu :)
w Sosnowcu sa dwa hotele, jeden niedaleko mnie takze tez moglabym kogos z was zabrac. postaram sie zaraz znalezc na internecie chociaz numery telefonow.
ten hotel w myslowicach to na odludziu takim jakby, bo myslowice to male miasto, a doslownie po drugiej stronie ulicy OGROMNY las w ktorym zawsze mozecie mnie spotkac :evil_lol:

Posted

Nazwa: GOŚCINIECAdres: Krakowska 14, Mysłowice 41-400
Telefon: (032) 222 25 81, 222 62 18
Fax:(032) 222 54 79
Opis: Pokoje gościnne przy restauracji.

to własnie ten hotel, o ktorym pisałam w powyzszym poscie

Nazwa: TROJAKAdres: Stadionowa 4, Mysłowice 41-400
Telefon: (032) 222-50-91
Fax:(032) 222-12-84
E-mail: rezerwacja@hoteltrojak.pl
WWW: www.hoteltrojak.pl
Opis: Hotel i reasturacja, położone są w parku leśnym na obrzeżu miasta Mysłowice przy głównych węzłach komunikacyjnych Śląska.
Organizujemy : narady, szkolenia, bankiety, giełdy, wystawy oraz imprezy promocyjne i integracyjne dla firm.

z tego hotelu tez moglabym kogos zabrac (zaraz sprawdze czy mozna z psami, mam nadzieje, ze jest napisane na stronie)

Nazwa: CAMPANILEAdres: ul. Sowińskiego 48, 40-018 KATOWICE
Telefon: (+48 32) 205 50 50
Fax:(+48 32) 209 06 06
E-mail: katowice@campanile.com.pl
WWW: www.campanile.com.pl
Opis: Hotel znajdujący się w pobliżu Mysłowic z dogodnym dojazdem przy autostradzie krajowej A4.

to dokładnie jeszcze nie wiem gdzie jest, ale zaraz zerkne na mape i dam znac :)

Posted

Przepraszam, że tak post pod postem, ale chcę, żeby było przejrzyście.

Ten hotel Campanile, wiem gdzie jest, troszkę mi nie po drodze, ale to niedaleko od Spodka.
http://campanile.com.pl/new/cennik.php?ID=10&L=pl
Ale cennik niestety wyyyyyyysoki - zwierzęta wprawdzie 0zł, ale nocleg w pokoju 1 lub 2 osobowym kosztuje 169 zł :crazyeye:

Hotel TROJAK:
http://www.hoteltrojak.pl/oferta.html

cena za pokój 2 osobowy - 146-200 zł
cena za pokój 1 osobowy - 120 zł
cena za pokój 3 osobowy - 197 zł :crazyeye:

szukam dalej

Posted

aleb napisał(a):

Co do katalogu przedwystawowego, to jeszcze nie wiem.

W przyszłym tygodniu wybieram się do ZK, więc piszcie, co chcielibyście wiedzieć :lol:

To jak mozesz to bede wdzieczna jakbys sprawdzil mi stawke spanieli tybetanskich ;) odp tu lub u mnie na "forum" Spaniele Tybetanskie Wszem i Wobec :D z gory thx :)

Posted

Nazwa: WADAM HotelAdres: Brzezińska 48, 41-400 Mysłowice
Telefon: 885-330-974
Opis: tel. 885-330-626

tutaj tez ewentualnie moglabym podjechac po was:) jesli ktos bylby chetny :p

nastepnie:

Hotel Orion w Sosnowcu
http://www.orion.sosnowiec.pl/
1-osobowy94 zł
2-osobowy 110 zł
niestety nie ma nic napisane o zwierzakach, trzeba pytać.
ale za to hotel jest w bardzo bliskim poblizu mnie ;) i tu tez moglabym podjechac :)

no i jak na razie tyle, jest jeszcze hotel Aria w sosnowcu, ale to jest 'filia' orbisu takze moze tam byc drogo

kolejny hotel:

Margo

• Adres:
    Sosnowiec, ul.Wojska Polskiego 199
  • Tel.: (032)2631080
to w dzielnicy obok mnie, takze moge podjechac
Ceny pokój 1 osobowy 90 zł + śniadanie pokój 2 osobowy 120 zł + śniadanie
niestety nie znalazlam nic o zwierzetach, wiec dzwoncie

szukam dalej:)

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
jesli bylo to przepraszam ale przelecialam te 41 stron i nie wlecialo mi w oczy

deadline juz minal - a czy limit miejsc jest juz wyczerpany czy jeszcze mozna ?

Na stronie oddzialu jest napisane, ze zakonczono przyjmowanie zgloszen.

Posted

[quote name='Musiałek']panienkabubu --- JESTES WSPANIAŁA __ wielkie dzięki, my co prawda zmotoryzowani sami ale skorzystamy napewno z ktoregos noclegu :multi:

:oops: staram sie jak moge hehe :oops:
w każdym razie slużę pomocą dojazdu do Spodka, bo Spodek jest oznakowany dopiero jakieś 200 m od niego samego :eviltong: a że wszystkie te hotele, które wymieniłam są naprawdę w moim obrębie, to zawsze można się spotkać i wyjaśnić sobie jak dojechać do Katowic, a to naprawdę, przy dobrych wiatrach jedzie się 5-10 minut. Bo praktycznie cały czas droga dwupasmowa i da się pojechać, bo wszelkie remonty są zakończone przy Spodku.

WAŻNA INFORMACJA dla dojeżdżających:
jadąc od strony Wrocławia/Opola/Gliwic bądź Mysłowic/Warszawy nie wjeżdżajcie pod tunel który jest przy Spodku!!! Bo przejedziecie za Spodek ;-) także jak już dojedziecie do miejsca początku tunelu to zaraz kierujcie się na trasę "nad tunelem" i wtedy na dawne Rondo przy Spodku i do Spodka :) taka mała informacja:)

[quote name='filonek_bezogonek']jesli bylo to przepraszam ale przelecialam te 41 stron i nie wlecialo mi w oczy

deadline juz minal - a czy limit miejsc jest juz wyczerpany czy jeszcze mozna ?

Limit miejsc został wyczerpany.

Posted

Jak byłam wczoraj w ZK była tylko pani w kasie a reszta była z sekcji. Pytałam się czy podałaby mi stawkę, ale powiedziała,że jest takie zamieszanie, że nie da rady.
Za to powiedziała mi, że wkrótce powinien pojawić się katalog przedwystawowy :)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Nie mogę się już doczekać planu sędziowania i spisu wystawców.

Ja też!

Czy osoby, które jeszcze nie opłaciły wystawy dostaną wcześniej numerek startowy, czy ten numerek będzie do odbioru w sekretariacie na wystawie?

Posted

aleb napisał(a):
Jak byłam wczoraj w ZK była tylko pani w kasie a reszta była z sekcji. Pytałam się czy podałaby mi stawkę, ale powiedziała,że jest takie zamieszanie, że nie da rady.
Za to powiedziała mi, że wkrótce powinien pojawić się katalog przedwystawowy :)

Mowili cos moze o spanielach tybetanskich?
W ogole wie ktos moze cos?
A wlasnie jak bedzie ten katalog przedwystawowy to gdzie go mozna zdobyc i przeczytac? W ZK czy w internecie tez bedzie? Odp :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czy osoby, które jeszcze nie opłaciły wystawy dostaną wcześniej numerek startowy, czy ten numerek będzie do odbioru w sekretariacie na wystawie?

Na 99% numerek będzie do odbioru w sekretariacie,po okazaniu dowodu wpłaty ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
no tak myslalam ;)

oj,w Katowicach sekretariat działa bardzo sprawnie - jeszcze nie zdarzyło mi się stać w długiej kolejce-oczywiście ok.godz 9,bo jak jest później to nie wiem.... ;)

Posted

Jak dla mnie wystawa w Katowicach jest świetna w każdym calu, dlatego też jadę, mimo tylu setek km. :evil_lol:

Czy wiecie coś na temat ewentualnych zawodów/pokazów sportowych w trakcie wystawy? Jakie dyscypliny itp.?

Posted

Co do tzw atrakcju beda mistrzostwa w flyball (jak co roku)
Male zawody w frisbee ( szczegoly sa podane m in na stronie zwiazku)
Pokazy psow ratownikow i ogolnie liczne niespodzianki:cool3::cool3: