olcha Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Olcha - mam kilka fot chi, ale nie nadają się do publikacji. Wyszły ciemne i nic nie widać praktycznie... :placz: To ja poproszę je na maila alexandra3004@op.pl PLISSSSSS [quote name='panienkabubu']a ja znowu dzisiaj dodaje nowe foty na www.kcecacib.jpg.pl :) Jak będziesz wrzucać tam jakieś cziłały to dasz znać? :cool3: :modla: Quote
warg2003warg Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czytałam i znalazłam w IV Rozdziale, że Ch.PL przyznaje się na podstawie 3 wniosków( CWC) z klas Pośredniej, otwartej, użytkowej i championów. Czy coś przeoczyłam, podaj dokładny punkt regulaminu wystaw proszę. Quote
Elitesse Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 warg2003warg napisał(a):Słuchajcie czy w klasie weteranów CWC, wg mnie nie. A jak już został przyznany to co z nim dalej robić. ja sie spotkalam z tym ze czasem zagraniczni sedziowie przyznaja u nas CWC dla weteranow - w kilku krajach weterany dostala CAce wiec to moze dlatego:roll: Quote
warg2003warg Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jusiss nie masz racji, obdzwoniłam ludzi z poszczególnych oddziałów i w Polsce nie przyznaje się cwc w klasie weteranów, nie ma u nas ch. wet. PL i nie można z klasy weteranów zrobić normalnego championatu. To niekompetencja i nie znajomość regulaminu wystaw gospodarza i sekretarza danego ringu. Ja sama miała problemik z wytłumaczeniem włoskiemu sędziemu zasady przyznawania zw. mł. i NJwR , ale udało się, wystawa w Polsce i obowiązuje nasz regulamin wystaw. Dlatego ciebie odsyłam do lektury regulaminu, ja go wielokrotnie ze zrozumieniem przeczytała. Pozdrawiam , miłej lektury. Quote
Yoshko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pies w klasie weteranów NIE otrzymuje CWC, wchodzi natomiast do porównania o Zw.Rasy , według nowego regulaminu. Quote
panienkabubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='olcha']To ja poproszę je na maila alexandra3004@op.pl PLISSSSSS Jak będziesz wrzucać tam jakieś cziłały to dasz znać? :cool3: :modla: ale ja juz zakonczylam dodawanie zdjec przynajmniej na razie i na 99,9% juz nie bedzie cziłek, przynajmniej u mnie :( Quote
Draczyn Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 panienkabubu napisał(a):ale ja juz zakonczylam dodawanie zdjec przynajmniej na razie i na 99,9% juz nie bedzie cziłek, przynajmniej u mnie :(A moze będą jakies buldozki??????????????? Quote
panienkabubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Draczyn napisał(a):A moze będą jakies buldozki??????????????? nie sadze :( tylko tyle co miałam, ze trzy sztuki..... :( Quote
Cloudy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 panienkabubu napisał(a):ale ja juz zakonczylam dodawanie zdjec przynajmniej na razie i na 99,9% juz nie bedzie cziłek, przynajmniej u mnie :( Oj, Bubu, na dogi nie przyszłaś!! :placz: Brakuje dobrych zdjęć z naszego występu na BOBa :eviltong: Quote
olcha Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 panienkabubu napisał(a):ale ja juz zakonczylam dodawanie zdjec przynajmniej na razie i na 99,9% juz nie bedzie cziłek, przynajmniej u mnie :( bu bu :shake: panienkobubu :eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jest zaledwie kilka cziłek u mnie ale długowłosych :eviltong: Cloudy - a gdzie w ogole były dogi? :hmmmm: Quote
McDzik Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kurcze, z góry przepraszam jesli to zdjęcie rozciagnie troche forum, ale musze je dodac :) Moja Molly już wtedy w uściskach tonęła :) .. Quote
panienkabubu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 znaczy się wygrałyście tak? ale jak mówilismy tu na forum, to panikowałaś :cool3: Quote
Błyskotka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nie znam się na tej rasie ale dla mnie Molly jest ładniejsza. I proszę Cię następnym razem nie panikuj tyle :cool3::lol:. Quote
Cloudy Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 panienkabubu napisał(a):jest zaledwie kilka cziłek u mnie ale długowłosych :eviltong: Cloudy - a gdzie w ogole były dogi? :hmmmm: na jakiejś bocznej hali, ringi 11 i 12...Zeby dojść na główne ringi i do sekretariatu trzeba było przejść obok :cool3: Quote
kasia.gie Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja tez sie na tej rasie nie znam, ale jest o niebo ladniejsza. Mysle, ze teraz masz juz nauczke, zeby wierzyc w swojego psa i nie panikowac:lol:;) Quote
McDzik Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 panienkabubu napisał(a):znaczy się wygrałyście tak? ale jak mówilismy tu na forum, to panikowałaś :cool3: Błyskotka napisał(a):Nie znam się na tej rasie ale dla mnie Molly jest ładniejsza. I proszę Cię następnym razem nie panikuj tyle :cool3::lol:. kasia.gie napisał(a):Ja tez sie na tej rasie nie znam, ale jest o niebo ladniejsza. Mysle, ze teraz masz juz nauczke, zeby wierzyc w swojego psa i nie panikowac:lol:;) Ojj pamietam jak panikowalam, a teraz złotko błyszczy (gdzieś w odmętach szuflady) i wiem, ze ta cała panika była niepotrzebna :) Poza tym fajnie było.. i tyle tybetkow razem w jednym miejscu :loveu: 8 słodziaków :loveu: [Helsinki FIN 83 ale ok:-o ] Fajne przezycie ..no i wczesniej trenowałam z tą panią z Czech i duzo z nią rozmwiałam, ona ma hodowle spanieli tybetanskich takze mialam z nia o czym rozmawiac i mam dzieki temu duzo nowych doswiadczen i dobrychrad od niej ;) .. warto bylo Quote
cockermanka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No widzisz Spanielko_Molly - pięknie Wam poszło! A przy następnej wystawie - mniej paniki,więcej wiary w siebie i psicę :-D Quote
Recommended Posts