Marta & Figa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Talagia'] Prawie sie rozkleiłam przy tym szczeniaku :loveu: :loveu: O moja Figa sie nawet załapała na zdjęcie :lol: Quote
Pulik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nathaniel napisał(a):A jakieś dredziki? Puli, bergamasco , komondor. Zdjęcia puli będą jutro. Puli wzięla CWC, CACIB i BOB (a może i więcej?) My zdobyliśmy CWC i CACIB, z czego ogromnie się cieszę, bo jeszcze w klasie pośredniej skończyliśmy championat Polski. :multi: Puli - gratuluje raz jeszcze. Czy nie masz nic przeciwko, aby umieścić tutaj zdjęcia Twoje i Twoich dziewczyn? Gratulacje dla wszystkich, którym się powiodlo i oklaski dla wszystkich, którym powiedzie się następnym razem. Quote
Talagia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 O moja Figa sie nawet załapała na zdjęcie :lol: Czy to nie ona? :razz: (Słabe zdjecie niestety :shake: ) Quote
Agasia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Agatix napisał(a):najpiękniejszym psem wystawy została Akita Amerykańska Wystawca- pani Supronowicz. Oceniał sędzia z Ameryki A jak pozostale lokaty na BISie? Akita godna BISa, a wiec gratuluje ;) Quote
olcha Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy ta Akita czerwonego kubraczka jest na prawdę taka pięka, że wygrywa wszystkie wystawy? Pytam poważnie bo się na akitach nie znam? PONAWIAM PROŚBĘ O JUTRZEJSZE CHIHUAHUA KRÓTKOWŁOSE :modla: Quote
Klaudia :-) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tak to Figa,Marta napisz jak Wam poszło,co to za szczeniak merle? Quote
izabela.szczepaniak Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy nikt tu nie kibicował Dog de Bordeaux:placz: :placz: :placz: :placz: Moje gratulacje wszystkim. Quote
Gaga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 olcha napisał(a):Czy ta Akita czerwonego kubraczka jest na prawdę taka pięka, że wygrywa wszystkie wystawy? Pytam poważnie bo się na akitach nie znam? Ja tez nie ale kilka razy widzialam tego psa z bliska i musze przyznac, ze jest zjawiskowy . Nie znam zupelnie wlascicielki ale srednio mi sie podoba okreslanie jej "czerwonym kubraczkiem".. ma imie i nazwisko, zreszta powszechnie znane. Wiec jesli juz to proponuje go uzywac. To nie czasy konspiracji ;) Byc moze wygrywa z powodu nazwiska, byc moze nie.. ale z ta akita zdecydowanie zasluzenie. Tak wlasnie powinien prezentowac sie pies na pudle BISow:) Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy ta Akita czerwonego kubraczka jest na prawdę taka pięka, że wygrywa wszystkie wystawy? Pytam poważnie bo się na akitach nie znam?Jeżeli wygrywa to znaczy, że piękna. Już nie przesadzajcie z tym nazwiskiem, bo na przykład wczoraj w sznaucerach mini nie za dobrze jej się powiodło i to u tego samego sędziego co wybierał BIS'a... srednio mi sie podoba okreslanie jej "czerwonym kubraczkiem".. ma imie i nazwisko, zreszta powszechnie znane. Wiec jesli juz to proponuje go uzywac. To nie czasy konspiracjiBrawo! Quote
olcha Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gaga napisał(a):Ja tez nie ale kilka razy widzialam tego psa z bliska i musze przyznac, ze jest zjawiskowy . Nie znam zupelnie wlascicielki ale srednio mi sie podoba okreslanie jej "czerwonym kubraczkiem".. ma imie i nazwisko, zreszta powszechnie znane. Wiec jesli juz to proponuje go uzywac. To nie czasy konspiracji ;) Byc moze wygrywa z powodu nazwiska, byc moze nie.. ale z ta akita zdecydowanie zasluzenie. Tak wlasnie powinien prezentowac sie pies na pudle BISow:) Masz rację, powinnam użyć imienia i nazwiska, ale udzieliły mi się poprzednie posty chociaż to żadne usprawiedliwienie. Dzięki, że mi wyjaśniłaś, że ta Akita jest taka ładna. Nie znam się i nie wiem. Ale gdzie nie wejdę akita stoi na pudle, jeszcze nigdy nie widziałam, żeby jakikolwiek pies stał na pudle tyle razy :roll: Quote
Agasia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Mopsik tez nieraz na pudle stoi... ;) Ale Akita podoba mi sie chyba najbardziej z psow p. Supronowicz i sadze ze zasluguje na jak najwyzsze tytuly :) Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 moje zdjęcia po mału pojawiają się na www.kcecacib.jpg.pl Quote
Nugatika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Jeżeli wygrywa to znaczy, że piękna. ...na przykład wczoraj w sznaucerach mini nie za dobrze jej się powiodło i to u tego samego sędziego co wybierał BIS'a... ten sznaucer co wspomiansz byl 2 czy 3 na pudle z tego co pamietam, wiec jakos okropnie im znowu nie poszlo ;) Quote
Nugatika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a nie ma nikt fotek z BOGu VIII ? a moze napatoczył sie komus lagotto italiano? Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='panienkabubu']moje zdjęcia po mału pojawiają się na www.kcecacib.jpg.pl ciągle dodaję fotki, jak ktoś chce większe, pisać na PW :cool3: są przede wszystkim bernardyny, briardy, charty, pinczery mini, trochę goldenów, dużo zdjęć z flyballa i frisbee... no i mnóstwo innych :) Quote
tamer Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 panienkabubu napisał(a):dużo zdjęć z flyballa i frisbee... :loveu: uuu, Kochana, ja to głównie na te liczę :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tamer napisał(a)::loveu: uuu, Kochana, ja to głównie na te liczę :cool3: ciągle wgrywam :loveu: już powinno coś być z flyballa :cool3: Quote
Polna Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Klaudia :-) napisał(a):tak to Figa,Marta napisz jak Wam poszło,co to za szczeniak merle? Od Martyny juz w nowych domku ;) Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nugatika napisał(a):ten sznaucer co wspomiansz byl 2 czy 3 na pudle z tego co pamietam, wiec jakos okropnie im znowu nie poszlo ;) Słońce, pani supronowicz chyba nigdy nie jeździ z jednym sznaucerem. Quote
Klaudia :-) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ola a kojarzysz może jak się nazywa,tak mi się wydawało,że to jest Raisowe szczenie,chyba któraś suczka. Quote
tamer Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 panienkabubu napisał(a):ciągle wgrywam :loveu: już powinno coś być z flyballa :cool3: A tak tak, już się pojawiają :loveu: Nasza ekipa - błękitne koszulki, tylko 4 psy - póki co jest ufocona tylko w czasie prezentacji - mam nadzieję, że trafi się jeszcze coś z przebiegów :cool3: Quote
Polna Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Ola a kojarzysz może jak się nazywa,tak mi się wydawało,że to jest Raisowe szczenie,chyba któraś suczka. Oj nie pamiętam, Martyna mi mowiła ale zapomniałam :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 tamer napisał(a):A tak tak, już się pojawiają :loveu: Nasza ekipa - błękitne koszulki, tylko 4 psy - póki co jest ufocona tylko w czasie prezentacji - mam nadzieję, że trafi się jeszcze coś z przebiegów :cool3: mam też filmy, ale aparat nie chce mi ich zgrać na komputer, nie wiem co się dzieje :( ale może spróbuję jutro u TZ i sie uda :loveu: Quote
Talagia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ma ktos moze wyniki Briardów młodzież-suczki ??? Bardzo bym prosiła... Quote
Recommended Posts