Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nathaniel napisał(a):
A jakieś dredziki? Puli, bergamasco , komondor.

Zdjęcia puli będą jutro.
Puli wzięla CWC, CACIB i BOB (a może i więcej?)
My zdobyliśmy CWC i CACIB, z czego ogromnie się cieszę, bo jeszcze w klasie pośredniej skończyliśmy championat Polski. :multi:

Puli - gratuluje raz jeszcze. Czy nie masz nic przeciwko, aby umieścić tutaj zdjęcia Twoje i Twoich dziewczyn?

Gratulacje dla wszystkich, którym się powiodlo i oklaski dla wszystkich, którym powiedzie się następnym razem.

Posted

Agatix napisał(a):
najpiękniejszym psem wystawy została Akita Amerykańska Wystawca- pani Supronowicz. Oceniał sędzia z Ameryki

A jak pozostale lokaty na BISie?

Akita godna BISa, a wiec gratuluje ;)

Posted

Czy ta Akita czerwonego kubraczka jest na prawdę taka pięka, że wygrywa wszystkie wystawy? Pytam poważnie bo się na akitach nie znam?

PONAWIAM PROŚBĘ O JUTRZEJSZE CHIHUAHUA KRÓTKOWŁOSE :modla:

Posted

olcha napisał(a):
Czy ta Akita czerwonego kubraczka jest na prawdę taka pięka, że wygrywa wszystkie wystawy? Pytam poważnie bo się na akitach nie znam?

Ja tez nie ale kilka razy widzialam tego psa z bliska i musze przyznac, ze jest zjawiskowy . Nie znam zupelnie wlascicielki ale srednio mi sie podoba okreslanie jej "czerwonym kubraczkiem".. ma imie i nazwisko, zreszta powszechnie znane. Wiec jesli juz to proponuje go uzywac. To nie czasy konspiracji ;)
Byc moze wygrywa z powodu nazwiska, byc moze nie.. ale z ta akita zdecydowanie zasluzenie. Tak wlasnie powinien prezentowac sie pies na pudle BISow:)

Posted

Jeżeli wygrywa to znaczy, że piękna.

Już nie przesadzajcie z tym nazwiskiem, bo na przykład wczoraj w sznaucerach mini nie za dobrze jej się powiodło i to u tego samego sędziego co wybierał BIS'a...

srednio mi sie podoba okreslanie jej "czerwonym kubraczkiem".. ma imie i nazwisko, zreszta powszechnie znane. Wiec jesli juz to proponuje go uzywac. To nie czasy konspiracji
Brawo!

Posted

Gaga napisał(a):
Ja tez nie ale kilka razy widzialam tego psa z bliska i musze przyznac, ze jest zjawiskowy . Nie znam zupelnie wlascicielki ale srednio mi sie podoba okreslanie jej "czerwonym kubraczkiem".. ma imie i nazwisko, zreszta powszechnie znane. Wiec jesli juz to proponuje go uzywac. To nie czasy konspiracji ;)
Byc moze wygrywa z powodu nazwiska, byc moze nie.. ale z ta akita zdecydowanie zasluzenie. Tak wlasnie powinien prezentowac sie pies na pudle BISow:)

Masz rację, powinnam użyć imienia i nazwiska, ale udzieliły mi się poprzednie posty chociaż to żadne usprawiedliwienie.

Dzięki, że mi wyjaśniłaś, że ta Akita jest taka ładna. Nie znam się i nie wiem. Ale gdzie nie wejdę akita stoi na pudle, jeszcze nigdy nie widziałam, żeby jakikolwiek pies stał na pudle tyle razy :roll:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Jeżeli wygrywa to znaczy, że piękna.

...na przykład wczoraj w sznaucerach mini nie za dobrze jej się powiodło i to u tego samego sędziego co wybierał BIS'a...

ten sznaucer co wspomiansz byl 2 czy 3 na pudle z tego co pamietam, wiec jakos okropnie im znowu nie poszlo ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']moje zdjęcia po mału pojawiają się na
www.kcecacib.jpg.pl
ciągle dodaję fotki, jak ktoś chce większe, pisać na PW :cool3:

są przede wszystkim bernardyny, briardy, charty, pinczery mini, trochę goldenów, dużo zdjęć z flyballa i frisbee... no i mnóstwo innych :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
ciągle wgrywam :loveu:
już powinno coś być z flyballa :cool3:

A tak tak, już się pojawiają :loveu:
Nasza ekipa - błękitne koszulki, tylko 4 psy - póki co jest ufocona tylko w czasie prezentacji - mam nadzieję, że trafi się jeszcze coś z przebiegów :cool3:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Ola a kojarzysz może jak się nazywa,tak mi się wydawało,że to jest Raisowe szczenie,chyba któraś suczka.

Oj nie pamiętam, Martyna mi mowiła ale zapomniałam :evil_lol:

Posted

tamer napisał(a):
A tak tak, już się pojawiają :loveu:
Nasza ekipa - błękitne koszulki, tylko 4 psy - póki co jest ufocona tylko w czasie prezentacji - mam nadzieję, że trafi się jeszcze coś z przebiegów :cool3:

mam też filmy, ale aparat nie chce mi ich zgrać na komputer, nie wiem co się dzieje :( ale może spróbuję jutro u TZ i sie uda :loveu: