Nanami Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ehh ja juz nie miałam siły na BISach zostac... Tak własnie na wystawie myslałam ile procent wszystkich psiarzy tam stanowią dogomaniacy i ogólnie ludzie z for internetowych :evil_lol: Ja mam mnóstwo fot z dnia dzisiejszego, Akiry też, a zreszta widze ze sporo psów sie "powtarza" na przykład dziewczynka z JH z borzojem, mały marmurkowy aussie itp. :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wielkie ukłony w waszą strone:modla: :modla: :modla: i podziękowania :Rose: :Rose: A teraz jeszcze Bordożki i będe w pełni szczęsliwa :multi: :multi: :multi: Quote
pierozek_monika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jagoodka a poznajesz tę amerykankę z Reyes? :) Quote
nathaniel Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A jakieś dredziki? Puli, bergamasco , komondor. Quote
massima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ludki ludki wracajcie ze spodka. Już prawie 19 a tu nic nie słychać kto wygrał ?? Quote
McDzik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Mogę się pochwalić? :) Moja Molly, czyli BERTA Złota Wolność rasy spaniel tybetański zajęła I miejsce w klasie , dostała ocene doskonałą, CWC/CAC, złoty medal :) Potem przy porównaniu wszytkich 4 suk zajęła II miejsce, a przy wszytkich 8 tybetanach III :) Fotek tez mam troche z dziś, ale większość to spaniele tybetanskie i Cavisie :) Gratuluje wszytkim pozostałym !! :* Flashka - miło było poznać :) Quote
zpr Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 BIS dla "czerwonego kubraczka" a jakże :evil_lol: Quote
tamer Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 zpr napisał(a):BIS dla "czerwonego kubraczka" a jakże :evil_lol: surprise surprise... :diabloti: Quote
massima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 zpr napisał(a):BIS dla "czerwonego kubraczka" a jakże :evil_lol: Standardowo :diabloti: A 2 i 3?? W ogóle interesuje mnie tylko jak wypadł zwycięzca grupy 2 - bokser Quote
la_pegaza Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 GEO zdobył także 3 miejsce na BIS JUNIOR!!!!!! ;) 10 znaków Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No dzisiaj nie pstrykałam fotek na prawo i lewo tak jak to robiłam w dniach poprzednich gdyż w sumie nie miałam już co fotografować bo przyszłam na wystawę o 14.30 i zostałam do końca. Za to wstawię fotę psów na podium w konkurencji Best in Show No i jeszcze fotka zwycięscy Ponawiam swoją prośbę o wstawienie fotosów psów rasy golden retriever. Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='pierozek_monika']Jagoodka a poznajesz tę amerykankę z Reyes? :) pierozek_monika jasne że poznaję. To oczywiście piękna Lady :) Quote
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jagoodka boska jesteś!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
la_pegaza Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 na bokser forum na ten temat nic nie ma ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Błagam ludziska podajcie mi wyniki Dog de Bordeaux:loveu: :loveu: :loveu: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Reyes']Jagoodka boska jesteś!!!!!! :multi: :multi: :multi: Eeee tam, przesadzas :oops: Aż się zaczerwieniłam hihihi :) Nawet nie wiedziałam, że tyle fotek moja siostra nacykała, bo ja się chowałam za ludziami, żeby mnie Taresikowski nie widział :) Quote
olaglowka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A my w piątek z sealyham terrierem dostalismy Zw.Młodzieży i Best Juniora i tym sposobem zaczełysmy Mł.Ch.Pl a dzisiaj z pudlem dostalismy CWC :)I tym sposobem zaczełysmy Ch.PL Quote
Nugatika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a ja sie zastanawialam o co Wam chodzi z tym czerwonym kubraczkiem... :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mona4 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :evil_lol: zpr napisał(a):BIS dla "czerwonego kubraczka" a jakże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kati Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja fotki dopiero jutro wstawię, mam dużo zdjęć, ale nie wiem ile nadaja sie do wstawienia. Mam owczarka pikadryjskiego, puli, pumi i wiele innych. Gratulacje dla wszystkich wygranych, przegranym tez. Quote
Mona4 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Jagoodka']Reyes ja coś mam ale koszmarnej jakości i tylko kilka. podium grupy starszej zwyciezczyni grupy starszej najlepsi prezenterzy dnia zwyciężczyni dnia No przeciez to nasza Dogomaniaczka:-o Alanowak Gratulacje Alu:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 olaglowka napisał(a):A my w piątek z sealyham terrierem dostalismy Zw.Młodzieży i Best Juniora i tym sposobem zaczełysmy Mł.Ch.Pl a dzisiaj z pudlem dostalismy CWC :)I tym sposobem zaczełysmy Ch.PL Gratulacje!!! Nugatika napisał(a):a ja sie zastanawialam o co Wam chodzi z tym czerwonym kubraczkiem... :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak to? Nie znałaś wcześniej tego okreslenia? Niemozliwe... pzdr. Quote
Agatix Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 najpiękniejszym psem wystawy została Akita Amerykańska Wystawca- pani Supronowicz. Oceniał sędzia z Ameryki Quote
diabelkowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Talagia napisał(a):Wrzuciłabyś troszke wilczaków? Polowałam na nie ale tak wlepiłam sie w borderki i aussie, ze totalnie nie moglam nikogo złapać... :) Ślicznie prosze! ;) wstawie tu ale jutro jak bratu je wrzuce na laptopa :)) Madzika napisał(a):Poslij mi na maila :PP A tak przy okazji Akul powinien wygrać tytul za postawę "jak muszę to nie zorbie a jak nie muszę to zrobię" Taaa akulec powinien wygrac za psa show mana z ADHD :P Quote
Nanami Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Moje foteczki z niedzieli mozna zobaczyc tutaj ;) http://nanami.fotopic.net/c1233994.html [quote name='nathaniel']A jakieś dredziki? Puli, bergamasco , komondor. Ja mam dwie foty puli :diabloti: i bodajze bergamasco. http://nanami.fotopic.net/p39520880.html http://nanami.fotopic.net/p39520845.html Quote
Recommended Posts