Agasia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Świetne wyniki brawo brawo brawo!!! Czekamy jeszcze na dzisiejsze nowosci! Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='jusiss'] Ktoś chyba zamawiał parówki ;) Hihihi, Super Smakowite Paróweczki... Pzdr. Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Nanami']Tutaj są zdjecia jakie udało mi sie złapać, a trudno przy tym oswietleniu i bez lampy coś fajnego zrobic. Troche labków, goldenów, jamników, leonbergerów i inne... http://nanami.fotopic.net/c1232991.html Jutro tez jade, ale głównie przy onkach, moze zajrze na bordery i belgi? ;) I nasz Elroyek sie zalapał :) http://nanami.fotopic.net/p39484858.html Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='jusiss']BOG VIII FCI nie golden, a labrador, konkretnie UDINE Gorska Fantazja. Laganek doskonala (reproduktor :multi: ) Hihihi może i labek :) Ja tam się "zagapiałam" tylko na spanielki jusiss gratulujemy Lagankowi ukończenia hodowlanki. Quote
Dalmatynkaa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ma ktoś może fotki i wyniki szetlandów ? Quote
EveL_ Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Oj jak dużo sukcesów przywieźliście :multi: Gratulacje ! :) Czy ma ktoś fotki z wczorajszego BOG II ?? Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Reyes']Ma ktoś może fotki z JH? Reyes ja coś mam ale koszmarnej jakości i tylko kilka. podium grupy starszej zwyciezczyni grupy starszej najlepsi prezenterzy dnia zwyciężczyni dnia Quote
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Super dzięki ! Ala sie ucieszy - poza tym ja też Ci się złapałam w tle Quote
karenina Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']BRAWO!!! Kto następny do gratulowania?:lol: pzdr. Ja nastepna :) Moje charciki włoskie powaliły wszystkich na łopatki :) Moja suka w posredniej : Eledi Grace Hadria di Forum Romanum :CACIB i BOB to jej pierwszy CACIB więc radosc podwójna :) i mój pies w posredniej: Il Cagnolino Fernando : CACIB BOS :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='karenina']Ja nastepna :) Moje charciki włoskie powaliły wszystkich na łopatki :) Moja suka w posredniej : Eledi Grace Hadria di Forum Romanum :CACIB i BOB to jej pierwszy CACIB więc radosc podwójna :) i mój pies w posredniej: Il Cagnolino Fernando : CACIB BOS :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to gorąco gratulujemy "pikolakom!!!! Quote
Dominika i Porto Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pies przywiózł sreberko z młodziezyw stawce 10 ...a to jego druga wystawa w tej klasie. A ja się zakochałam w jamniku szorstkowłosym z finałów ,cholerka ale nie załapałam z jakiej klasy czy młodzież czy szczeniaki niestety bo właśnie wychodziliśmy. Gratulejemy wszystkim :) Quote
karenina Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']No to gorąco gratulujemy "pikolakom!!!! Dziękujemy :loveu: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ma ktoś fotosy goldenków?? Ja wstawiam swoje Psy z hodowli Catch The Wind AFFIZA Spoza Tras Catch The Wind JUSTIN CUM OMNIBUS PACEM Adsum AKIM Adekatos Ch.PL. DIEGO Adekatos Ich.Ch.PL.RUS.LV. FUNT Gordius i Ch.PL. KING OF CRAZY COMMEDY Białe Złoto Ch.PL. KING OF CRAZY COMMEDY Białe Złoto YUM Dżemojad AMOR Bismillahi Quote
massima Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A czy ktoś ma zdjęcia z wyboru grupy 2 ?? Albo jakieś foteczki dobermanów ??????/ Quote
Pumcia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Alu,gratulujemy wczorajszego zwyciestwa:multi: :multi: :multi: .I bardzo,bardzo dziekujemy za pomoc. Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Reyes']Super dzięki ! Ala sie ucieszy - poza tym ja też Ci się złapałam w tle Reyes która to Ty?? A teraz sam Taresik tym razem z ringu ze mną :) i Elroyek jeszcze nasz Shadowek, który w swoim debiucie w klasie młodzieży dostał Zw.Mł. i tym samym rozpoczął Championat młodziezy i na koniec walijczyki Elroy, Tares i czeska suczka Aylla od kretinky Quote
Florka_xyz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wielkie Gratulacje dla Wszystkich :multi: i czekamy na więcej info :cool3: Quote
kingula Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy ktos ufocil BOG V? II lokate zdobyl Samoyed mojej znajomej :multi: Quote
basia bonnie Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 go|denka, duużo fajnych fot zrobiłaś ;) P.S. Ja wczoraj spotkałam borderka , który miał tak na imię jak mój pies:multi::loveu::evil_lol: Quote
tamer Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 panienkabubu napisał(a):będą popołudniu, bo ja mam dużo, nawet filmy mam :loveu: Bosko! W takim razie cierpliwie czekam... :loveu: Będę wdzięczna, podobnie jak Niuka, za wszelkie foty i filmiki drużyny maliniak - gronek - border collie - welsh terrier, z dużym naciskiem na tego ostatniego :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Jagoodka']Reyes która to Ty?? Z Cocer Spanielem Amerykańskim Twojego psa dostałam na wymianie i musze przyznać ze cudo :loveu: Quote
Jagoodka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Reyes']Z Cocer Spanielem Amerykańskim Twojego psa dostałam na wymianie i musze przyznać ze cudo :loveu: Reyes bardzo się cieszę, że Ci się dobrze z nim biegało :) on uwielbia wystawy i jest bardzo szczęśliwy kiedy może się pokazywać. A tak w ogóle to gratuluję finału MP :) Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 karenina napisał(a):Ja nastepna :) Moje charciki włoskie powaliły wszystkich na łopatki :) Moja suka w posredniej : Eledi Grace Hadria di Forum Romanum :CACIB i BOB to jej pierwszy CACIB więc radosc podwójna :) i mój pies w posredniej: Il Cagnolino Fernando : CACIB BOS :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: niech ja ją wycałuje :loveu: Quote
Recommended Posts