maciaszek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To i ja zacznę się dorzucać, fot co nie miara :) Najpierw dogi niemieckie: Buldogi :) Słodki misiak :loveu: Co to za rasa? Bo nie mam pewności... Jamnio: Tosa Inu: Reszta za moment, jak obrobię :) Quote
maciaszek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 cd. Kaukaz Leonbergery: Dogi kanaryjskie: Boksery: Tosa Inu: Quote
maciaszek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A na koniec garść argentyńczyków: zwyciężczyni wśród suk: i dalej: A na koniec żeluj-modeluj wystawowe ;) :) (a pies - notabene - zwycięzca rasy): Quote
McDzik Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='maciaszek']cd. ...[...] Leonbergery: () Dziekuje za kolejna porcje Leośkow =)) :* Quote
jacki Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 witam, gratulacje dla wszystkich :multi: ma ktos wyjniki od pomeranianow? jak ktos cos wie to prosze mi odpisac! pozdrowienia Quote
cuciola Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ma ktos moze zdjecia labeczkow? czekam tez na wyniki! Quote
Florka_xyz Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Gratulacje dla WSzystkich :multi: i czekam na dalesze wieści :cool3: Czy mogę prosic stawke Bokserów Pręgowanych :lol: Z góry dziękuje ;) Pozdrawiam Quote
aleb Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A my wróciliśmy z lokatą II, medalem srebrnym ;) Jestem zadowolona :) Quote
panienkabubu Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='asiunia'] oooooooooo Hania moja :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='maciaszek'] Słodki misiak :loveu: Co to za rasa? Bo nie mam pewności... pirenejski?:hmmmm: [quote name='cuciola']ma ktos moze zdjecia labeczkow? czekam tez na wyniki! ja chyba zrobilam zdjecie tablicy wynikow ale nie jestem pewna czy to były goldeny czy labradory, w kazdym razie ring nr 2 wieczorem bede dawac zdjecia to to tez wstawie przynajmniej na tyle, co bylo wypisane aha no i jeszcze stawke tzn wyniki z ringu nr 1 zrobilam z dzisiejszego dnia, ale tylko do pinczerow miniaturowych, czyli terierki i co tam jeszcze tosa chyba byla:) Quote
daga10011 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='aleb']A my wróciliśmy z lokatą II, medalem srebrnym ;) Jestem zadowolona :) patrzac na rase i znajac stawki ilosciowo z niektorych wystaw to ogromne gratulacje:multi: . Quote
maciaszek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 panienkabubu napisał(a):pirenejski?:hmmmm: Chyba nie...:shake: Quote
Nanami Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tablica wyników Golden Retrieverów A ten pies to czasem nie landseer? ;) Quote
eria Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to jest nowofundland lub landseer, ale raczej nowofundland :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nanami napisał(a):A ten pies to czasem nie landseer? ;) Bingo !!! :multi: Dzięki :lol:, męczyło mnie to nieco... :roll: Strasznie podoba mi się ten misiak :loveu: Quote
PARSONRK Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A terrierki :) ładnie proszę, zwłasza parsonki i jacki ;) Quote
olapaco Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pozwólcie, że zamieszczę wyniki BOG II ( niestety tylko same rasy, bo nie mam katalogu ) III- Pies z Majorki II- Sznaucer miniaturowy ( wystawiany przez Panią Supronowicz ) I- Bokser Quote
Nugatowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 aleb napisał(a):A ma ktoś wyniki z BOG VIII? Na II miejscu był Angielski Springer spaniel Natural Born Hunater Avendesora:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts