Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nor(a) napisał(a):
..myślałam, że nigdy nie będzie mi dane tu się pochwalić...:roll:

[SIZE=2]Nasza sunia (gordonka) idąc dziś w klasie ...pośredniej: NDSwR, CWC...CACIB!! :crazyeye:
[SIZE=1]Prawie równo rok po naszej największej porażce ....i moim zwątpieniu.

Wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: .. My się będziemy męczyć jutro :roll: .

Posted

Nor(a) napisał(a):

[SIZE=2]Nasza sunia (gordonka) idąc dziś w klasie ...pośredniej: NDSwR, CWC...CACIB!! :crazyeye:

No to super! Gratulacje! :multi: :multi: :multi:
a co sie stało rok temu?

Posted

Nor(a) napisał(a):

No i super, wielkie gratulacje!!!! Kto BOB w gordonach? Toddy?:)

Posted

A ja w ostatniej chwili się dowiedziałam, że autko zepsute. Pękło coś w układzie kierowniczym i jechać się nie da. :placz:Na dodatek nie mam bezpośredniego połączenia i czas do jutra żeby coś wykombinować. Ale muszę być. Pierwsza moja wystawa, pierwsza wystawa mojego psa. Na głowie stanę a dojadę.

Posted

Agasia napisał(a):
No i super, wielkie gratulacje!!!! Kto BOB w gordonach? Toddy?:)

tak ;)
simbik: trzymam kciuki za jutro :lol: ..
(jak dla mnie trochę przyciasne ringi były..Na fotkach z tamtego roku wydawały mi się dużo większe..ale to chyba złudzenie było).

Nugatika:... rok temu to była porażka z pośmiewiskiem..zero wyglądu, zero zaprezentowania się..wszystkiego zero! ..ale się zaparłam..;)

Posted

Nugatika napisał(a):
Han Sharn - a skad jestes? moze jakis pociag jeszcze zlapiesz?
Trzymam kciuki za Was! :)

nikt nie ma wiecej fotek :mad: :crazyeye: ??
o wy lenie :mad: :evil_lol:

Oj przyda się. Jestem z zimowej stolicy(he he) Polski czyli Zakopanego. Najwyżej pojadę do Krakowa i stamtąd do Katowic, tylko, że to w nocy. Trudni pies nieduży to w kontenerku się wyśpi a ja to już nieważne. Mam popzytywne nastawienie.

Posted

Agatix napisał(a):
oto wyniki z BOGów dnia I: (tylko rasami, bez numerów)

Grupa III
I - Staffordshire bullterrier
II - Silky Terrier (tu może być pomyłka wiz góry przepraszam
III - Bullterrier

Grupa III
I- American Staffordshire Terrier
II- Terier Szkocki
III- Bullterrier

zdjecie kiepskie, ale cos widac:

Posted

Han Sharn napisał(a):
Oj przyda się. Jestem z zimowej stolicy(he he) Polski czyli Zakopanego. Najwyżej pojadę do Krakowa i stamtąd do Katowic, tylko, że to w nocy. Trudni pies nieduży to w kontenerku się wyśpi a ja to już nieważne. Mam popzytywne nastawienie.

Ja pojade przez Bielsko jutro rano, tzn. około wpółdo 9, ale mam tylko jedno miejsce wolne...

Posted

Agasia napisał(a):
Trzymam kciuki za dzisiejszych!!! :)

Ja tez :) Ciekawe jak tam im idzie, niektorzy już mają za sobą na pewno :)
A moze wie ktos ile kosztujac bilety? Bo ja jade z tatą i on wchodzi za darmo z psem - chociaz ja wystawiam - a ja na legitymacji uczniowskiej ze znizką i chciabym sie jakos dowiedziec moze ktos wie ile kosztują bilety?

Posted

z mojej strony jutro będzie duużo fot, bo dziś nie były moje ulubione rasy więc tak fociłam bo fociłam :evil_lol: ale jutrooooo..... :cool3:

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):
A moze wie ktos ile kosztujac bilety? Bo ja jade z tatą i on wchodzi za darmo z psem - chociaz ja wystawiam - a ja na legitymacji uczniowskiej ze znizką i chciabym sie jakos dowiedziec moze ktos wie ile kosztują bilety?

12zł normalny, a ulgowy był chyba tylko do lat 7 jak się nie mylę..........:cool1:

Posted

eria napisał(a):
z mojej strony jutro będzie duużo fot, bo dziś nie były moje ulubione rasy więc tak fociłam bo fociłam :evil_lol: ale jutrooooo..... :cool3:

Masz moze zdjęcia leonbergerów?

eria napisał(a):
12zł normalny, a ulgowy był chyba tylko do lat 7 jak się nie mylę..........:cool1:

Acha dziękuję za informację :) No to się szarpnę w takim razie na 12 złotych :)

A nie wie ktoś może czy sprawdzali wiek osob ktore wystawiały psy a nie wyglądały na 18 lat? Bo nie chce zeby w ostatniej chwili się okazało, ze nie mogę wystawiać psa =/

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
o kurka a dlaczgo ten beagl byl nie do oceny ? :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o

był po złamaniu nogi tylnej i bardzo źle biegał, sędzina dała opis, ale wpisała 'nie do oceny'

Kati napisał(a):
Panienkabubu, szkoda że nie wiedziałam, ze jesteś na Beaglach, bo ja byłam przy 1 ringu od bullterierów miniaturowych.
Fajnego mieliście beagielka przywiązanego do stolika :lol:

nooooooo to trzeba było przyjsc :eviltong:

jutro na lodowisku bede cały czas :loveu: i pozniej od 12 30 przy pinczerach :loveu:

Powodzenia

Posted

leonbergery są jutro!!
a że należą do ras które lubię bardzo to napewno obfocę!
spodziewajcie się dużo niufów i sznaucerów olbrzymów :)

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):

6 zł ulgowy a normalny 12 :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
był po złamaniu nogi tylnej i bardzo źle biegał, sędzina dała opis, ale wpisała 'nie do oceny'

nooooooo to trzeba było przyjsc :eviltong:

jutro na lodowisku bede cały czas :loveu: i pozniej od 12 30 przy pinczerach :loveu:

Powodzenia

dotrę na lodowisko około 11.40 i cie dopadne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: