Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']Tak Chowy są na lodowisku. Ciekawa jestem jak mały mi się pokaże :lol:.

Tylko psy co się stało ???

a o ktorej chowy wchodza? bo bym podeszła zobaczyc:) Ja wystawiam haszczaki:) Wiec moze tez mnie gdzies tam wynajdziesz;)

Posted

Czesc Ludziska:))

Sluchajcie wybieram sie na wystawe w sobote(z warszawy) ale w tym roku nie wystawiam :( wiec jade bez psow takze jesli ktos potrzebuje transportu to sluze pomoca:)
Pozdrawiam

Ps. Bubu bede kibicowac i pomagac:p

Posted

Morrisonka napisał(a):
Z braku laku chyba pociągiem... a Ty?

O to bardzo chętnie bym się dosiadła (tylko jeszcze musze zwagarowac ze szkoły :diabloti: )

Guest Reyes
Posted

SH a można wiedzieć o której planowo zacznie się JH?
Z góry dziękuje

Posted

nescaland napisał(a):
Czesc Ludziska:))

Sluchajcie wybieram sie na wystawe w sobote(z warszawy) ale w tym roku nie wystawiam :( wiec jade bez psow takze jesli ktos potrzebuje transportu to sluze pomoca:)
Pozdrawiam

Ps. Bubu bede kibicowac i pomagac:p

a jednak :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

flashka-g napisał(a):
a o ktorej chowy wchodza? bo bym podeszła zobaczyc:) Ja wystawiam haszczaki:) Wiec moze tez mnie gdzies tam wynajdziesz;)

Planowo o 12:10. Pewnie sie gdzieś znajdziemy :).

Posted

[quote name='massima']rasy, które miał sędziować Reizinger sędziowane będą przez p. Krystynę Oparę :angryy:
Jestem wsciekla! zamiast pana Reisingera mamy pania Wieremiejczyk Wierzchowska, u ktorej bylismy juz ze 3 razy i ktora jest co chwile.
Nie jade. :angryy::-(

Posted

Rozumiem, ze pewne rzeczy sa niezalezne od organizatorow i jak sedzia sie wycofuje to organizatorzy tez sa "wystawieni do wiatru" ale konsekwencje w tym finansowe ponosi wystawca :( zebyc chociaz zastepstwo bylo inne :shake: :angryy:

Posted

Zeliika napisał(a):
Rozumiem, ze pewne rzeczy sa niezalezne od organizatorow i jak sedzia sie wycofuje to organizatorzy tez sa "wystawieni do wiatru" ale konsekwencje w tym finansowe ponosi wystawca :( zebyc chociaz zastepstwo bylo inne :shake: :angryy:

tak dobrze ze info jest wczesniej na stronie. Bo nie raz pojechalam na wystawe i sie okazywalo dopiero na miejscu ze sedziuje mnie ktos inny.. i naczesciej taka osoba od ktorej ocena jest mi do niczego nie potrzebna i srata pieniedzy.

Efruniu mam nadzieje ze nam sedziego nie zmienia:) Sedzia w Rumuni sedziuje mnie jeszcze na cockerach w sobote:)