jfn Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Spanielka_Molly napisał(a): tym razem niestety tylko z I , IX i X grupy.. Oj, podpadłaś z tą 'niestety tylko I grupą' :angryy::diabloti::evil_lol: Quote
olaglowka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):Aff .. ;];].. Niby zamieszanie jest .. ale ja juz chce tam byc i poznać te wszytkie spaniele tybetańskie, ktore przyjadą z Czech !! =* To mi wynagrodzi te wszytkie nerwy związane z oczekiwaniami ;D Kocham tybeciki ;) No i znowu przywioze serie doswiadczeń i galerie pięknych fotek psiaków .. tym razem niestety tylko z I , IX i X grupy.. ale to zawsze zdjęcia ;) Kto z Was będzie w niedziele? To poprosze zdjecia pudelkow. :) Quote
Polna Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Agasia napisał(a):Ja na 100% jestem w piątek.. ;) A ze duzo do wystawiania nie mam, mam nadzieje na spotkanka z dogomaniakami ! :) Jak się wybierasz;) Ja bym się chętnie przejechała bo troche mi tego brakuje:cool3: Quote
SH Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Leonbergery sa 17.o3 w sobotę na osobnym ringu, nie bedzie tam zadnej innej rasy i ocenia je Willi GÜLLIX (Niemcy). To nie tak! Leonbergery wchodza na ring 15 ok. 12:00 po ocenie przez Panią Ewę Bukład 4 innych ras! Ocenia je specjalista rasy W. Gullix. Quote
Cavisia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 SH, a możesz mi powiedzieć w jakiej kolejności sędziuje Annuka Paloheimo - kto wchodzi pierwszy cavaliery czy kingi? Quote
AiK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 SH napisał(a):Grzywacze => niedziela, ring 9, godz.10:00 :) dzięki:lol: Quote
Agasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Polna napisał(a):Jak się wybierasz;) Ja bym się chętnie przejechała bo troche mi tego brakuje:cool3: Dosiadam sie do znajomych jadacych z Wawy..wiec Lodz chyba nie po drodze:-( Quote
efra-husky Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 na stronie oddziału jest już PLAN SĘDZIOWANIA :p http://www.kynkat.neostrada.pl/cacib07.rtf Jest również zmiana sędziego w grupie V - eurasierów Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Efra rozumiem że Ty jak zwykle w piątek bedziesz :shake: Quote
efra-husky Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja niestety w piąteczke :roll: Jo-jo chyba szybciej gdzieś za granicą się spotkamy ;) :evil_lol: Quote
flashka-g Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gabrysiu ale my sie spotkamy przy ringu:)))) W koncu zobacze mała na żywo;) I nawet konkuruje z Efra:cool3: Quote
efra-husky Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 bardzo się cieszę Asieńko :p No w końcu się spotkamy i zobaczysz małą ;) Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 efra-husky napisał(a):ja niestety w piąteczke :roll: Jo-jo chyba szybciej gdzieś za granicą się spotkamy ;) :evil_lol: Hihi nie wykluczone ;-) Quote
Polna Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agasia napisał(a):Dosiadam sie do znajomych jadacych z Wawy..wiec Lodz chyba nie po drodze:-( Szkoda, mnoze jeszcze coś wymyśle ;) Quote
Imanca Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja będę w piątek wystawiać moją sunię, a w sobotę(laby) i niedzielę(szetlandy) na ringu jako gospodarz (albo sekretarz). Quote
Talagia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 My wchodzimy o 10 po 2 szczeniaczkach :roll: Brrr ten debiut w młodzieży nie daje mi spokoju... Quote
McDzik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olaglowka napisał(a):To poprosze zdjecia pudelkow. :) Nie ma sprawy ;) Tylko nie wiem czy załatwię cyfrówkę, ale jak coś to z komórka tez idzie w ruch =D Quote
McDzik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jfn napisał(a):Oj, podpadłaś z tą 'niestety tylko I grupą' :angryy::diabloti::evil_lol: Ejj nie łap mnie za slowka =D To "niestety" bylo do tego, ze nie zobacze II grupy :( i tych wszytkich molosów, a w szczegolnosci Leonbergerów :( A nie do tego ze 'niestety' bedzie tam tez I grupa =D Dla mnie im wiecej nowopoznanych psiakow tym lepiej ;D a Ty rozumiem masz psiaka z I grupy? Jakiego? ;D No i dalej podtrzymuje prosbe do osob ktore beda w piątek - :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Proooooosze o fotki Leonbergerów (szczegolnie Kasandry i Hesmira z Oazy Wschodu) Bede wdzieczna !! :bigok: :smilecol: :B-fly: Quote
boolm Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 SH droga miła... a może wiesz o której lwie pieski? :) pliiizzz Quote
McDzik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 WRESZCIE !!! ;D JUPI !! Przyszło mi potwierdzenie! ;D i to z adnotacją : zapłacono :) Quote
jfn Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Spanielka_Molly napisał(a): A nie do tego ze 'niestety' bedzie tam tez I grupa =D Dla mnie im wiecej nowopoznanych psiakow tym lepiej ;D a Ty rozumiem masz psiaka z I grupy? Jakiego? ;D Ej no luzik. :p Owczarka belgijskiego groenendaela, debiutujemy w szczeniaczkach, brrr... :shake::oops: Quote
Incunabula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):No i dalej podtrzymuje prosbe do osob ktore beda w piątek - Proooooosze o fotki Leonbergerów (szczegolnie Kasandry i Hesmira z Oazy Wschodu) Bede wdzieczna !! Postaram się w wolnej chwili. Żebym tylko nie zapomniała :oops: . Quote
Polna Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Morrisonka napisał(a):Postaram się w wolnej chwili. Żebym tylko nie zapomniała :oops: . Morrisonka, a Ty jak się wybierasz do Katowic? :razz: Quote
SH Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Do oceny na ringu 10 w niedzielę pierwsze idą cavisie (38 sztuk), a potem ok.11:30 kingi (5 sztuk) :) Lwie pieski => niedz., ring 7, ok.13:25 :) Quote
Recommended Posts