Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):

tym razem niestety tylko z I , IX i X grupy..

Oj, podpadłaś z tą 'niestety tylko I grupą' :angryy::diabloti::evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aff .. ;];]..
Niby zamieszanie jest ..
ale ja juz chce tam byc i poznać te wszytkie spaniele tybetańskie, ktore przyjadą z Czech !! =*
To mi wynagrodzi te wszytkie nerwy związane z oczekiwaniami ;D
Kocham tybeciki ;) No i znowu przywioze serie doswiadczeń i galerie pięknych fotek psiaków .. tym razem niestety tylko z I , IX i X grupy.. ale to zawsze zdjęcia ;) Kto z Was będzie w niedziele?

To poprosze zdjecia pudelkow. :)

Posted

Agasia napisał(a):
Ja na 100% jestem w piątek.. ;) A ze duzo do wystawiania nie mam, mam nadzieje na spotkanka z dogomaniakami ! :)

Jak się wybierasz;) Ja bym się chętnie przejechała bo troche mi tego brakuje:cool3:

Posted

Leonbergery sa 17.o3 w sobotę na osobnym ringu, nie bedzie tam zadnej innej rasy i ocenia je Willi GÜLLIX (Niemcy).

To nie tak!
Leonbergery wchodza na ring 15 ok. 12:00 po ocenie przez Panią Ewę Bukład 4 innych ras! Ocenia je specjalista rasy W. Gullix.

Posted

Polna napisał(a):
Jak się wybierasz;) Ja bym się chętnie przejechała bo troche mi tego brakuje:cool3:

Dosiadam sie do znajomych jadacych z Wawy..wiec Lodz chyba nie po drodze:-(

Posted

efra-husky napisał(a):
ja niestety w piąteczke :roll: Jo-jo chyba szybciej gdzieś za granicą się spotkamy ;) :evil_lol:

Hihi nie wykluczone ;-)

Posted

olaglowka napisał(a):
To poprosze zdjecia pudelkow. :)

Nie ma sprawy ;) Tylko nie wiem czy załatwię cyfrówkę, ale jak coś to z komórka tez idzie w ruch =D

Posted

jfn napisał(a):
Oj, podpadłaś z tą 'niestety tylko I grupą' :angryy::diabloti::evil_lol:

Ejj nie łap mnie za slowka =D To "niestety"
bylo do tego, ze nie zobacze II grupy :( i tych wszytkich molosów, a w szczegolnosci Leonbergerów :( A nie do tego ze 'niestety' bedzie tam tez I grupa =D Dla mnie im wiecej nowopoznanych psiakow tym lepiej ;D a Ty rozumiem masz psiaka z I grupy? Jakiego? ;D

No i dalej podtrzymuje prosbe do osob ktore beda w piątek - :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Proooooosze o fotki Leonbergerów (szczegolnie Kasandry i Hesmira z Oazy Wschodu) Bede wdzieczna !! :bigok: :smilecol: :B-fly:

Posted

A nie do tego ze 'niestety' bedzie tam tez I grupa =D Dla mnie im wiecej nowopoznanych psiakow tym lepiej ;D a Ty rozumiem masz psiaka z I grupy? Jakiego? ;D

Ej no luzik. :p

Owczarka belgijskiego groenendaela, debiutujemy w szczeniaczkach, brrr... :shake::oops:

Posted

No i dalej podtrzymuje prosbe do osob ktore beda w piątek - Proooooosze o fotki Leonbergerów (szczegolnie Kasandry i Hesmira z Oazy Wschodu) Bede wdzieczna !!

Postaram się w wolnej chwili. Żebym tylko nie zapomniała :oops: .

Posted

Morrisonka napisał(a):
Postaram się w wolnej chwili. Żebym tylko nie zapomniała :oops: .

Morrisonka, a Ty jak się wybierasz do Katowic? :razz:

Posted

Do oceny na ringu 10 w niedzielę pierwsze idą cavisie (38 sztuk), a potem ok.11:30 kingi (5 sztuk) :)
Lwie pieski => niedz., ring 7, ok.13:25 :)