czapla Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 SH - to ja jeszcze poprosze o przyblizona godzinke kerry blue terrierow Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 SH napisał(a): Pani Krystyna Opara sędziuje w niedzielę na ringu 4 owczarki podhalańskie i PONy, razem 65 sztuk zgłoszonych :) eee to spoko, nie ma się czego obawiać ;) Jeszcze muszę do oddziału się zgłosić z chęcią sekretarzowania w piątek, ale może napiszę do nich tylko maila. SH napisał(a):Goldenów zgłoszono nieco ponad 100, a labków ponad 150 :crazyeye: ohoho i w takiej stawce mieć BOBa to musi być coś ;) jusiss napisał(a):I w tej 150-tce Lagan :cool3: trzymajcie kciuki ;) będzie dobrze :kciuki: Dostałam potwierdzenie pocztowe zgłoszenia na wystawę, nie mam numerka ani świstka na katalog, czy to przez to, że nie opłaciłam jeszcze wystawy? Czy po okazaniu dowodu wpłaty zostanie mi wydany katalog i numerek startowy? Quote
cockermanka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tak,po okazaniu dowodu wpłaty (albo opłaceniu na miajejscu) dostaniesz i numerek i katalog. Quote
flashka-g Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Sh jescze mam takie pytanko:)) O ktorej i na jakich ringach wchodza Cockery amerykanskie, jamniki dlugowlose miniaturowe, krotkowlose miniaturowe,krotkowlose standartowe, szorstkowlose miniaturowe i standarty szortkowlose w sobote bo chce zobaczyc jak mi sie to rozlozy na ringach.;) Quote
Light of Shin-Ra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Agama napisał(a):Diano chyba przyjade specjalnie dla Ciebie;) :lol: :multi::loveu::multi::loveu: Quote
McDzik Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 SH hoho chyba Cie tu zamecza teraz z tym sprawdzaniem ;D a tak w oole to skad Ty masz te wszytkie informacje jak mozna wiedziec? :P ~~~~~~ Pojade !! Będzie jak będzie, najwyrazniej tak musialo byc, nie moge powiedziec "przegrywac trzeba umiec" bo jeszcze nie przegrałam !! (Molly ;*) .. i nie rozumiem dlaczego kazdy juz mi wmawia ze przegram, przez to sama zaczynam tak mowic !! A nie moge tak myslec !! Mam tam pojechac z dobrym nastawieniem !! Molly jest piekna, kto wie jak teraz wygląda Quitin? ! Zdjęcia ktore są w internecie sa strasznie stare !! Chyba sprzed 2 czy 3 lat, a przez ten czas Quitin mogła się strasznie zmienic, kto wie!! Więc nie odbierajcie mi resztek nadziei, wiem ze sama tez troche przydołowałam, ale zamiast mnie wspierać, wszyscy po mnie jeżdżą ;| Ahh gdyby tak choć więcej wiary od osób płynęło w ten wystep Molly.. wtedy pojechałabym w zupełnie innym nastawieniu.. Quote
McDzik Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Sorry, w ogóle nie znam tej rasy ;) Tak myślałam ;] A po mnie jeździsz ;] Ehh nie ważne ja sie tu nie chce klocic, poprostu ja mam na przykład ST i wiem co sie liczy dla kynologow. A hodowli narazie nie mam ;] Jeszcze jakies pytania?:watpliwy: Aff... ;];] Quote
kika22 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 SH - a ja poprosze o przyblizona godzine amstaffow? Quote
zpr Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A można wiedziec od której w Katowicach zaczyna się ocena Siberian Husky i Gończych Polskich? ;) Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pojade !! Będzie jak będzie, najwyrazniej tak musialo byc, nie moge powiedziec "przegrywac trzeba umiec" bo jeszcze nie przegrałam !! (Molly ;*) .. i nie rozumiem dlaczego kazdy juz mi wmawia ze przegram, przez to sama zaczynam tak mowic !! A nie moge tak myslec !! Mam tam pojechac z dobrym nastawieniem !! Molly jest piekna, kto wie jak teraz wygląda Quitin? ! Zdjęcia ktore są w internecie sa strasznie stare !! Chyba sprzed 2 czy 3 lat, a przez ten czas Quitin mogła się strasznie zmienic, kto wie!! Więc nie odbierajcie mi resztek nadziei, wiem ze sama tez troche przydołowałam, ale zamiast mnie wspierać, wszyscy po mnie jeżdżą ;| Dalej traktujesz wystawę jako tylko i wyłącznie rywalizację ;) Tak myślałam ;] A po mnie jeździszCo według Ciebie znaczy JEŹDZIĆ? Wypowiedziałem swoje, zdanie, dałem Ci radę, ot co. Skorzystasz, nie, mi to lotto. Ja mam inne podejście do kynologii. Poza konkurencją na ringu liczy się jeszcze coś... OMG Quote
SH Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ASTy będą miały swoje małe królestwo na sali gimnastycznej => piątek, ring 11, od 10:00 do oporu ;) Kerry blue => piątek, ring 1, ok.14:00 Cocker amer. => sobota, ring7, ok.10:20 jamniki => sobota krótkowł. min. => ring 3, ok.13:00 krótkowł. standard => ring 3, ok. 13:30 szorstki min. => ring 5, ok.10:30 szorsatki standard => ring 5, ok.11:45 długowł. min. => ring5, ok. 13:10 zpr => podałam ci na GG, że obie rasy start ok. 10:30 Skąd ja to wiem? :diabloti: Ano z planu sędziowania w wersji papierowej :eviltong: Quote
flashka-g Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='SH']ASTy będą miały swoje małe królestwo na sali gimnastycznej => piątek, ring 11, od 10:00 do oporu ;) Kerry blue => piątek, ring 1, ok.14:00 Cocker amer. => sobota, ring7, ok.10:20 jamniki => sobota krótkowł. min. => ring 3, ok.13:00 krótkowł. standard => ring 3, ok. 13:30 szorstki min. => ring 5, ok.10:30 szorsatki standard => ring 5, ok.11:45 długowł. min. => ring5, ok. 13:10 zpr => podałam ci na GG, że obie rasy start ok. 10:30 Skąd ja to wiem? :diabloti: Ano z planu sędziowania w wersji papierowej :eviltong: czyli rozumiem ze ten plan sedziowania nie ulegnie juz zadnemu uaktualnieniu? I te godziny około to znaczy sie jest podana w katalogu godzina wejscia na ring i sedzia nie moze wczesniej rozpoczac klasy?:) Quote
izabela.szczepaniak Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam Dopiero teraz zobaczyłam wątek:oops: czy macie może info o BOKSERACH I DOG de BORDEAUX ??? KTÓRE RINGI I GODZINKA ??? Mam tylko nadzieje że nie o tej samej jak to często bywa bo będe musiała się rozerwać:placz: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):Witam Dopiero teraz zobaczyłam wątek:oops: czy macie może info o BOKSERACH I DOG de BORDEAUX ??? KTÓRE RINGI I GODZINKA ??? Mam tylko nadzieje że nie o tej samej jak to często bywa bo będe musiała się rozerwać:placz: jakby co sluze pomocą o ile nie pokrywa sie z bernardynami :loveu: Quote
SH Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Plan sędziowania, którym dysponuję służył do układania dokumentacji ringowej, więc raczej jest ostateczny :roll: boksery => sobota, ring 6, ok.10:10 dogue de bordeaux => sob., ring 13, 10:00 Chyba jednak trzeba się będzie rozerwać :cool3: Quote
czapla Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 SH - dziekuje Ci o dobra kobieto:loveu: Dla mnie to bardzo wazne, bo mam daleko i myslalam, ze bede musiala wyjechac w nocy, a tak uda sie bladym switem:multi: Quote
Guest Reyes Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 SH napisał(a): boksery => sobota, ring 6, ok.10:10 dogue de bordeaux => sob., ring 13, 10:00 Chyba jednak trzeba się będzie rozerwać :cool3: Hejka :) Jak Panienkabubu nie będzie miała czasu to ja służe pomocą :) Quote
musia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Iwona , nie wiem czy pisałaś też do moniki w sprawie gończych i sh (o której wchodzą) , ale godziny podawałaś na pewno na pw mnie - czyli musi. A Monikę o dziwo (dla mnie nie) też interesuje zestawienia tych 2 ras. Jeszcze raz dziękuję - muszę teraz kombinować - jak to wszystko zgrać. Quote
Kaur Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 SH - ja też dołączę się do próśb :razz: [quote name='SH'] boksery => sobota, ring 6, ok.10:10 Które wchodzą pierwsze żółte czy pręgowane? Prosiłabym o berneńskie psy pasterskie i bullteriery. Quote
cockermanka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Widzę,że zapowiada się niezła kolejka w sekretariacie - chyba wszyscy na potwierdzeniach mają adnotację "niezapłacone" :-o Zgłaszałam psy w styczniu,opłaciłam przy zgłoszeniu (zbiorówka z oddziału) - własnie po to,żeby nie trzeba było potem stać po numerki...a tu taka niespodzianka :mad: Ale i tak przepadam za katowickimi wystawami :cool3: Quote
simbik Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To ja jestem jakiś szczęściarz, bo mam numerek i wszystko ok :lol: . Zgłaszałam w listopadzie, a płaciłam na przełomie grudnia i stycznia 31.12 ;) . Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 simbik napisał(a):To ja jestem jakiś szczęściarz, bo mam numerek i wszystko ok :lol: . Zgłaszałam w listopadzie, a płaciłam na przełomie grudnia i stycznia 31.12 ;) . ano jesteś ;) nas nie przyjęto w ogóle :shake: - ale za to będziemy w tym dniu w Nitrze :multi: Będziemy za to trzymać kciuki za wszystkich w Katowicach :p za dogusie w szczególności :p Quote
Recommended Posts