McDzik Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='SH']sznaucer min. p/s => sob., ring 8, godz. 10:00 rhodesian => piątek, ring 4, godz. 12;00 spaniel tybetański => niedz., ring 10, godz. 13:00 flat => sob., ring 9, godz. 10:00 pudel średni czarny/biały/brąz. => niedz., ring 6, godz. 13:55 9potem srebrne i apricot) husky => piątek, ring 13, godz. 10:30 (po 5 shibach) bernardyn krótkowł. => sob., ring 18, godz. 10:30 (po 6 długowł.) Oczywiście godziny po 10:00 są orientacyjne! Spanielka_Molly => czy Twoja sunia ma nr katalogowy 3355? Jesli tak to sama zgłosiłaś ją do klasy otwartej... tak jest napisane w zgłoszeniu :roll: Dzięki za podanie stawki ST :) Ehh właśnie pomyliło mi się z inną wystawą :( ehh sprawdzałam sama kilka godzin temu i faktycznie sama ją zgłosiłam do otwartej, nie wiem jak to sie stalo, moje niedopatrzenie :( ehhh a teraz musze to jakos odkrecic, moja wina :( ale musze ją przepisac jakoś do pośredniej jak najszybciej, postaram sie w poniedzialek to zalatwic bo innaczej nawet nie mam po co jechać! ;( ehh Quote
SH Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Westiki na ringu 8 ok. 11:20 :) Spanielka_Molly => niestety w tym układzie nic się nie da zmienić :( Katalog jest już wydrukowany, a zmiany mozna robić tylko do zamknięcia przyjmowania zgłoszeń. Może jednak nie jest tak beznadziejnie... w końcu konkurencja może nie dojechać :P Quote
s.bourignon Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH, a goldeny wchodzą na ring jako pierwsze? W tamtym roku wchodziły owszem, ale nie wiem czy i w tym będzie tak samo... Z góry dzięki za odpowiedź. Quote
Arlene Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Mogę prosić o plan niedzieli? Który sędzia, jaką rasę i o której. No i o której BIS? Jeśli już było to napisane na poprzednich stronach, to przepraszam, nie mam czasu szukać ;) Z góry dzięki! PS: Wybieram się popatrzeć (przede wszystkim na chihuahua) w niedzielę. Quote
Natalia_W Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH - OGROMNE DZIĘKI :) :) :) teraz juz wiem na kiedy sie szykowac ;) i dobrze bo jak przegramy to szybciej do domku wroce ;) a jak wygramy to bede miala czas na kibicowanie innym na innych ringach :D :) Quote
SH Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Goldeny będą oceniane na 2 ringach. Klasa szczeniąt (psy i suczki) od ok. 11:30 na ringu 1. Pozostałe klasy na ringu 2 od 10:00 :) Nie jestem w stanie podać wszytkich ras z niedzieli wraz z godzinami ich oceniania, bo to blisko 70 ras na 13 ringach :roll: Chihuahua będą oceniane od 10:00 na ringu 8. Najpierw długowłose (42), potem krótkowłose (14). Potem na tym samym ringu lhasa apso i shih tzu. Pozostłe "ozdóbki" na ringach od 6 do 10. Na ringu 13 (jak zawsze, na lodowisku) - od 10:00 owczarki niemieckie. Pozostałe owczarki i zaganiające - ringi 1-5 (główna hala Spodka). Ring 11 i 12 (sala gimnastyczna) - charty. Quote
s.bourignon Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Uuuu, no fakt, szczeniaczki na innym ringu... W każdym bądź razie bardzo dziękuję SH! Quote
SH Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nie będzie raczej problemu ze śledzeniem stawki, bo to są ringi bezpośrednio do siebie przylegające :) Na płycie głównej, w hali Spodka. Quote
Noelani Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH napisał(a): Pozostałe owczarki i zaganiające - ringi 1-5 (główna hala Spodka). A w jakiej kolejnosci wchodza psy na ringu owczarkow szkockich? :) Quote
Tamaam Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czy moge prosic o planowa godzine wejscia na ring springer spanieli angielskich? Z gory bardzo dziekuje :-) Quote
kasia.gie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja tez bym bardzo prosila o ring 13 w sobote, konkretnie o ktorej wchodza hovawarty. Dziekuje z gory;) Quote
s.bourignon Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nie będzie raczej problemu ze śledzeniem stawki, bo to są ringi bezpośrednio do siebie przylegające :smile: Na płycie głównej, w hali Spodka. No to świetnie. Bardzo dziękuję za tą informację! :) Quote
olaglowka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Bardzo dziekuje za podanie godziny sealyhamow, jesli byla by mozliwosc to prosila bym jeszcze pudle toy :) Quote
cockermanka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kudłata_Koza']Mam wrażenie, że ten Twój "ton" jest jakiś taki... :roll:. Ja jeszcze nigdy nie byłam na wystawie, więc chciałam zapytać... Nie wiem,czego się dopatrujesz w zdaniu,że "wystawy zawsze zaczynają sie o 10.00":crazyeye: - udzieliłam odpowiedzi na postawione pytanie i nic więcej - a Ty szukasz jakiejś "dziury w całym" - w dodatku tam,gdzie jej nie ma...:shake: SH - nie masz przypadkiem przecieków,czy plan pojawi się na stronie? my i tak będziemy od rana - wiec ja tylko z czystej ciekawości:cool3: Quote
flashka-g Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cockermanka napisał(a):Wystawy zawsze zaczynają się o 10.00.... nie zawsze..raczej przewaznie.. ale mniejsza o to;) Quote
cockermanka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jak do tej pory nie trafiłam na inną godzinę rozpoczęcia (w Polsce)- ale mniejsza o to ;-) Quote
panienkabubu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH, to się wpakowałaś z tym podawaniem godzin poszczególnych ras :cool3: ale jakby Ci się przed oczkami przewinęły jeszcze pinczerki miniaturowe, tzn o której godzinie wchodzą planowo na ring, byłabym wdzięczna:modla: Quote
cockermanka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):ale musze ją przepisac jakoś do pośredniej jak najszybciej, postaram sie w poniedzialek to zalatwic bo innaczej nawet nie mam po co jechać! ;( ehh Eee..nigdy się nie mówi "nie mam po co jechać" :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cockermanka napisał(a):Eee..nigdy się nie mówi "nie mam po co jechać" :cool3: Poza tym wystawa to przeciez miejsce spotkań wspólnych znajomych i ludzi, którzy tak samo kochają psiaki jak i my, nie rozumiem podejścia "nie jadę, bo nie mam szans", przecież nie zawsze jest tak, że nie ma konkurencji, co to za satysfakcja z wystawy i jej wyników jak wygrywa się rasę jak jesteśmy sami w niej? ..... Quote
warg2003warg Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jedzie się też po ocenę opisową, oczywiście do dobrego sędziego. Jedź , jedź będziemy cię zachęcać. Quote
Dzidtka_Gl Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 prosze o podanie o której wchodzą afgany i lhasa, boje się że sie godziny pokrywają :( Quote
SH Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nie mam pojęcia czy plan sędziowania pojawi się na stronie, więc podaję: springer ang. => sobota, ring 7 , ok. 14:20 owcz. szkocki długowł. => niedz., ring 1, ok. 11:00 owcz. szkocki krótkowł. => niedz., ring 1, ok. 13:00 hovawart => sob., ring 13, ok. 11:30 (po 24 bordogach) sealyham => piątek, ring 8, ok. 11:10 pudel toy => niedz., ring 6, ok. 14:30 pinczer min. => sob., ring 1, ok. 12:30 chart afg. => niedz., ring 12, ok. 10:30 (po 8 charcikach wł.) lhasa apso => niedz., ring 8, ok. 12:40 (o tej porze na 12 ma być już dawno po afganach, a nawet charcie afryk. i 8 perskich) Quote
Viz Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nasz przyjazd jest nieco zagrożony, ponieważ mamy mały problem z dojazdem. :roll: Quote
kasia.gie Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='SH']Nie mam pojęcia czy plan sędziowania pojawi się na stronie, więc podaję: springer ang. => sobota, ring 7 , ok. 14:20 owcz. szkocki długowł. => niedz., ring 1, ok. 11:00 owcz. szkocki krótkowł. => niedz., ring 1, ok. 13:00 hovawart => sob., ring 13, ok. 11:30 (po 24 bordogach) sealyham => piątek, ring 8, ok. 11:10 pudel toy => niedz., ring 6, ok. 14:30 pinczer min. => sob., ring 1, ok. 12:30 chart afg. => niedz., ring 12, ok. 10:30 (po 8 charcikach wł.) lhasa apso => niedz., ring 8, ok. 12:40 (o tej porze na 12 ma być już dawno po afganach, a nawet charcie afryk. i 8 perskich) Ślicznie dziękuje:loveu: Quote
Recommended Posts