Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SH']sznaucer min. p/s => sob., ring 8, godz. 10:00
rhodesian => piątek, ring 4, godz. 12;00
spaniel tybetański => niedz., ring 10, godz. 13:00
flat => sob., ring 9, godz. 10:00
pudel średni czarny/biały/brąz. => niedz., ring 6, godz. 13:55 9potem srebrne i apricot)
husky => piątek, ring 13, godz. 10:30 (po 5 shibach)
bernardyn krótkowł. => sob., ring 18, godz. 10:30 (po 6 długowł.)

Oczywiście godziny po 10:00 są orientacyjne!

Spanielka_Molly => czy Twoja sunia ma nr katalogowy 3355? Jesli tak to sama zgłosiłaś ją do klasy otwartej... tak jest napisane w zgłoszeniu :roll:

Dzięki za podanie stawki ST :) Ehh właśnie pomyliło mi się z inną wystawą :( ehh sprawdzałam sama kilka godzin temu i faktycznie sama ją zgłosiłam do otwartej, nie wiem jak to sie stalo, moje niedopatrzenie :( ehhh a teraz musze to jakos odkrecic, moja wina :( ale musze ją przepisac jakoś do pośredniej jak najszybciej, postaram sie w poniedzialek to zalatwic bo innaczej nawet nie mam po co jechać! ;( ehh

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Westiki na ringu 8 ok. 11:20 :)

Spanielka_Molly => niestety w tym układzie nic się nie da zmienić :(
Katalog jest już wydrukowany, a zmiany mozna robić tylko do zamknięcia przyjmowania zgłoszeń.
Może jednak nie jest tak beznadziejnie... w końcu konkurencja może nie dojechać :P

Posted

Mogę prosić o plan niedzieli? Który sędzia, jaką rasę i o której. No i o której BIS?
Jeśli już było to napisane na poprzednich stronach, to przepraszam, nie mam czasu szukać ;)

Z góry dzięki!

PS: Wybieram się popatrzeć (przede wszystkim na chihuahua) w niedzielę.

Posted

SH - OGROMNE DZIĘKI :) :) :) teraz juz wiem na kiedy sie szykowac ;) i dobrze bo jak przegramy to szybciej do domku wroce ;) a jak wygramy to bede miala czas na kibicowanie innym na innych ringach :D :)

Posted

Goldeny będą oceniane na 2 ringach.
Klasa szczeniąt (psy i suczki) od ok. 11:30 na ringu 1.
Pozostałe klasy na ringu 2 od 10:00 :)

Nie jestem w stanie podać wszytkich ras z niedzieli wraz z godzinami ich oceniania, bo to blisko 70 ras na 13 ringach :roll:
Chihuahua będą oceniane od 10:00 na ringu 8. Najpierw długowłose (42), potem krótkowłose (14). Potem na tym samym ringu lhasa apso i shih tzu. Pozostłe "ozdóbki" na ringach od 6 do 10.
Na ringu 13 (jak zawsze, na lodowisku) - od 10:00 owczarki niemieckie.
Pozostałe owczarki i zaganiające - ringi 1-5 (główna hala Spodka).
Ring 11 i 12 (sala gimnastyczna) - charty.

Posted

Nie będzie raczej problemu ze śledzeniem stawki, bo to są ringi bezpośrednio do siebie przylegające :) Na płycie głównej, w hali Spodka.

Posted

Nie będzie raczej problemu ze śledzeniem stawki, bo to są ringi bezpośrednio do siebie przylegające :smile: Na płycie głównej, w hali Spodka.

No to świetnie. Bardzo dziękuję za tą informację! :)

Posted

[quote name='Kudłata_Koza']Mam wrażenie, że ten Twój "ton" jest jakiś taki... :roll:.
Ja jeszcze nigdy nie byłam na wystawie, więc chciałam zapytać...
Nie wiem,czego się dopatrujesz w zdaniu,że "wystawy zawsze zaczynają sie o 10.00":crazyeye: - udzieliłam odpowiedzi na postawione pytanie i nic więcej - a Ty szukasz jakiejś "dziury w całym" - w dodatku tam,gdzie jej nie ma...:shake:

SH - nie masz przypadkiem przecieków,czy plan pojawi się na stronie?
my i tak będziemy od rana - wiec ja tylko z czystej ciekawości:cool3:

Posted

SH, to się wpakowałaś z tym podawaniem godzin poszczególnych ras :cool3: ale jakby Ci się przed oczkami przewinęły jeszcze pinczerki miniaturowe, tzn o której godzinie wchodzą planowo na ring, byłabym wdzięczna:modla:

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):
ale musze ją przepisac jakoś do pośredniej jak najszybciej, postaram sie w poniedzialek to zalatwic bo innaczej nawet nie mam po co jechać! ;( ehh

Eee..nigdy się nie mówi "nie mam po co jechać" :cool3:

Posted

cockermanka napisał(a):
Eee..nigdy się nie mówi "nie mam po co jechać" :cool3:

Poza tym wystawa to przeciez miejsce spotkań wspólnych znajomych i ludzi, którzy tak samo kochają psiaki jak i my, nie rozumiem podejścia "nie jadę, bo nie mam szans", przecież nie zawsze jest tak, że nie ma konkurencji, co to za satysfakcja z wystawy i jej wyników jak wygrywa się rasę jak jesteśmy sami w niej? .....

Posted

Nie mam pojęcia czy plan sędziowania pojawi się na stronie, więc podaję:

springer ang. => sobota, ring 7 , ok. 14:20
owcz. szkocki długowł. => niedz., ring 1, ok. 11:00
owcz. szkocki krótkowł. => niedz., ring 1, ok. 13:00
hovawart => sob., ring 13, ok. 11:30 (po 24 bordogach)
sealyham => piątek, ring 8, ok. 11:10
pudel toy => niedz., ring 6, ok. 14:30
pinczer min. => sob., ring 1, ok. 12:30
chart afg. => niedz., ring 12, ok. 10:30 (po 8 charcikach wł.)
lhasa apso => niedz., ring 8, ok. 12:40 (o tej porze na 12 ma być już dawno po afganach, a nawet charcie afryk. i 8 perskich)

Posted

[quote name='SH']Nie mam pojęcia czy plan sędziowania pojawi się na stronie, więc podaję:

springer ang. => sobota, ring 7 , ok. 14:20
owcz. szkocki długowł. => niedz., ring 1, ok. 11:00
owcz. szkocki krótkowł. => niedz., ring 1, ok. 13:00
hovawart => sob., ring 13, ok. 11:30 (po 24 bordogach)
sealyham => piątek, ring 8, ok. 11:10
pudel toy => niedz., ring 6, ok. 14:30
pinczer min. => sob., ring 1, ok. 12:30
chart afg. => niedz., ring 12, ok. 10:30 (po 8 charcikach wł.)
lhasa apso => niedz., ring 8, ok. 12:40 (o tej porze na 12 ma być już dawno po afganach, a nawet charcie afryk. i 8 perskich)

Ślicznie dziękuje:loveu: